Inlägg

Inlägg som homeboy87 har skrivit i forumet
Av homeboy87

=(

Tack för svaret ändå.

Av homeboy87

Använda laptop som accesspunkt.

Tja!
Jag är för tillfället inte villig att droppa ett par hundra lappar på en trådlös router och undrar om det finns program som kan omvandla min laptop(Ja, den har WiFi) till en accesspunkt. Vill nämligen kunna synka med min nya MP3 spelare som har WiFi.

Tack på förhand.

Av homeboy87

^^
Bra affärs ide men vad sägs om att sätta upp lite mer företags informations på webshoppen som adress, kontaktuppgifter och företag/organisationsnummer. För att så som den ser ut idag gör nog att väldigt få skulle våga beställa något från er.

Av homeboy87

Nokia 5110, nostalgi FTW!!

Av homeboy87

WLAN är bra men väldigt överskattad bonus, specielt på telefoner som inte är tillverkade för att surfa på. Ni kan passa på att fråga er själva om ni ens har tillgång till GRATIS internet via wlan när ni är ute och rör er.

Som sagtm wlan är bra men är inget som kommer väga tungt nästa gång jag köper en lur. Det finns saker som är viktigare.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Derox
Kan hålla med om att nanon och minin hade dåligt ljud (iaf innan man fipplat med EQ osv), min iPhone pumpar dock på rätt bra med grundinställningar. Det låter som alla andra i princip. Sen får man ju aldrig bra ljud om du inte kör med värsta mufflurarna, och jag orkar inte ha på mig sådana, jag kör in-ear lurar.

In-ear snäckor ger utan tvekan bäst ljud.

Av homeboy87

Jag tycker att ljudet på iPod Touch är rätt bra med mina Shure e2c. Betydligt mer tryck i ljudet jämfört med iPod Mini och Photo som jag ägde för några år sedan. Ljudet är högre, basen är förbättrad som fan och basen brusar inte när jag byter EQ inställning. Annars så finns det spelare med mer tryck i basen. Väntar på min Zune 80 som jag ska köpa hem från Ebay nästa vecka.

Av homeboy87

Jag skiter fullständigt om det är en iPhone rip off. Är den bra och prisvärd så kanske jag köper den.

Av homeboy87

Som jag ser det så vill du ha mycket fast spendera lite? Dagens iPods är kluriga och igen av dom är den "perfekta" video spelaren. iTouch har stor skärm men har för lite minne. Ta 8GB version som ett exempel, efter att du har formaterat den så har du bara runt 7.2GB till godo. För över 2-3 filmer som ligger på 700MB eller 2 x 700MB och innan du vet om det så har du inte alls mycket utrymme kvar för musik och bilder.

Sen har vi Classic då som erbjuder groteskt med utrymme men har en skärm som är en gnutta för liten för att man skall kunna någorlunda njuta av en filmer. Att se på film på Nanon kan du glömma helt om du nu inte har något emot att sitta med en pryl 10cm från ansiktet.

Den bästa kompromissen är Classic och erbjuder ett bra paket till rätt pris. Dock är den lite av en overkill för dig som bara har tänkt ha 400-600 låtar på den. Men om jag var du skulle jag ha nöjt mig med Nanon och byt upp mig mot en ny video spelare nästa år. Touchen kan du glömma eftersom den är dyr och kommer efter 2-3 månader göra dig frustrerad över att den erbjuder otillräckligt med utrymme.

Av homeboy87

Äntligen fick man leka med iTouch och experimentera fullt ut. Ljudet var den största överraskningen, jag bör även tillägga att jag använde mig av Shure e2c snäckor. Den spelade högre än min iPod Photo och Mini som jag har ägt vilket är mycket bra eftersom vissa låter kräver bra med volym för att njutas.

Basen var betydligt tyngre och varmare och erbjöd tillräckligt med tryck för att man skall kunna njuta av en hiphop låt. Även när jag valde HipHop eller Rock i EQ så blev ljudet eller basen inte sämre vilket är en stor förbättring. Äntligen en iPod med tryck och det känns bra att Apple går åt rätt håll med ljudet. Det började bli lite väl pinsamt att min lillebrors 300kronors MP3 tryckte tyngre bas än min iPod Photo. Kort sagt så var ljudet mycket bra även om basen kunde varit bättre.

Ha-begäret fanns men jag tänker ändå inte köpa den, det blir en Zune 2.0 nästa månad vilket jag kommer att använda i väntan på en iTouch med 32GB.

Av homeboy87

Grymt jobbat MS. Äntligen får iPod classic en värdig kokurrent. Att synca via WiFi är hur bra som helst. Dessutom ser den bra ut, har stor skärm, stöjder H.246 och kommer till ett grymt pris. Kommer helt klart köpa en. Klockren.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bi99uy

Är det förövrigt någon annan som tycker att de är mäkta sega i menyerna. Den tar runt 3 sekunder på sig att ladda upp Albumomslagen på högra sidan skärmen som skall visas och det går ju tamefan inte att stänga av.

Det har varit den del klagomål bland många och det tog knappt någon vecka efter releasen tills att Apple släppte ett nytt firmware, vilket löste problemet för många. Så pröva med det.

Annars så är många lite irriterade över att man inte kan stänga av funktionen eftersom den slöa ner navigationen en aning, speciellt för Classic som har en hårddisk. Visst är det snyggt med albumomslag som förflyttar sig sexigt, men verkar inte vara optimalt för prestanda.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rocky77
Min 2 år gamla ipod video har funkat utan ett enda problem, så alla går inte sönder... Köpte en ny classic 80gb då jag bara hade 30 på den gamla och det räcker inte...

Alla Fujitsu-Siemens datorer är heller inte skräp

Men det är sant det du säger. Alla iPod pajar inte, eftersom det finns en massa som fortfarande rockar iPod G3. Däremot är det inte helt ovanligt med hårddiskar som pajar. Det är bara att dra in på alla de stora iPod forum där man kan läsa om folk som har råkat ut för det.

Av homeboy87

Du kan helt och hållet glömma det. Inte nog med att Apple enbart fokuserar på deras nya produkter så tror jag inte att Video klarar av det nya gränssnittet. Classic har lite kraftigare processor och betydligt mer RAM minne än Video.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng
vill köpa classic, sålde nyss min andra mp3.
Frågan är, hur bra håller apples hdd? de brukar paja mycket har jag hört.
Finns det huvudtagen nån annan mp3 att jämföra med classicen?

Apples hårddiskar är inte världs bäst. min iPod Photo dog efter 7 månader och ersättningens exemplaret jag fick dog efter 1 år. Inte kul alls och det är många andra jag känner som har iPods med hårddiskar som har dött, väldigt surt när det händer strax efter att garantin har runnit ut.

Jag har snackat med iAudi X5 ägare på olika forum och knappast någon av dom har hört om X5or med hårddiskar som har dött. Därför är det väldigt viktigt med backup om du köper en iPod Classic för att den kan i princip dö när som helst, trots att du inte tappat den på marken. Väldigt vanligt fenomen som drabbar ganska många.

Den enda prylen idag dagsläget som erbjuder samma funktionalitet är Creative Zen M Vision som har utgått dom här dagarna. Dock kan du få tag på ett exemplar till reducerat pris om du skyndar dig.

Har ingen MP3 just nu får välja ut en av folksam som ersätter mig för min iPod Photo. Blir nog en Classic men är ändå lite kluven eftersom jag är less på hårddiskar som ger upp efter några månder.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Reza
Någon som vet när man kan köpa i butikerna ?

Fredag nästa vecka. Möjligtvis en eller två dagar tidigare om Apple är snälla.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Genome
Din polare från Telenor är tyvärr fruktansvärt efter i sådana fall. Apple har hittills bekräftat iPhone i Storbritannien, Tyskland och Frankrike före jul. 8GB-versionen och ingen 3G. Jobs själv sa att 3G inte är aktuellt förrän nästa år - och troligen kommer vi inte få se den förrän då.

Precis! Dessutom är Apple väldigt hemlighetsfulla gällande nya produkter och säger inte ett ord om det, speciellt inte till återförsäljare som Telenor. Absolut alla återförsäljare får information om nya Apple produkter efter att Apple har presenterat dom. Med det sagt så vet återförsäljare inte mycket mer än vad vi vet, och allt de säger är inget annat är skit snack eller spekulation.

Av homeboy87

iDag fick jag chansen att leka med iPhone i en butik på stan. Jag blev genast vram i kroppen när jag fick syn på den. Det var som att ha snackat med en brud på nätet i flera veckor och äntligen få träffa henne.

Det första intrycket var väldigt positivt. Den är rätt slimmad, väger inte mycket och kvaliten är god. Storleksmässigt så den typ lika stor som iPod G4, med andra ord är den mer som en PDA än en telefon i storlek. Skärm är såklart det spektakulära med den. Otrolig snabb med bra respons, inget som helst onödigt lagg. Betydligt bättre upplevelse än LG Prada som är snäppet långsammare och mer obehaglig att använda.

Funktionaliteten är bra och att surfa på webben är lika smidigt som det ser ut på alla videoklippen på nätet. Överlag är iPhone en PDA, mediaspelare och telefon i ett. Den gör inget perfekt men gör allt ganska bra. En bra pryl för medel svensson men är inget för en power-user som är van vid prylar som fullt ut fyller sin funktion.

På en skala från 1 till 10 så ger jag iPhone 6.5.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stabil
källa?

Kapaciteten på flash baserade mp3-spelare dubblas varje år. Förra året hade de senaste prylarna 8Gb, iår 16GB och nästa år är det 32GB som gäller. Utvecklingen går framåt i rask takt.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Reza
Annars är den väl bättre än den första generationens ipod video........lr?

Vore schysst om en vänlig själ kunde svara på min fråga!

Det är debatterbart. iTouch har större skärm men iPod Video har utrymmet. Så det hela är ett moment 22, det är antingen mycket utrymme eller en stor skärm. Å andra sidan kommer iTouch att begåvas med 32GB minne nästa år och 64GB 6-12 månader där efter, så det hela kommer att lösa sig med tiden.

Därför bör man vänta lite med att köpa den om man vill ha en video-spelare som både har skärmen och utrymmet.