Inlägg

Inlägg som homeboy87 har skrivit i forumet
Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jens
hehe, sån tur att man inte måste köpa den då :D:D att man inte är tvingad så att säga

dyker den inte upp som flyttbar disk, så som alla andra ipodar? vart hittar du info om att den inte gör det?

antekningar hade väll varit trevligt, men äre pda eller mp3/video spelare?

itouch föresten, vilken är det? ipod touch menar du va? hehe, sorry kunde inte låta bli :D:D

Jag och många andra skriver iTouch vilket är betydligt enklare än att skriva iPod Touch.

Ansluter du den till datorn så dyker den inte alls upp i utforskaren utan den är enbart synlig i iTunes. Det är väldigt tråkigt eftersom jag gillar att ta full nytta av mina musik-spelare genom att använda dom som flyttbara hårddiskar..

iPod Classic, Nano, iPhone och även de äldre iPods har anteckningar vilket gör det korkat att iTouch inte har det, speciellt när Apple har gått så långt att de har begåvat prylen med WiFi och Safari.

Av homeboy87

Jag var grymt sugen på att köpa iTouch för några veckor sedan men har ändrat mig. Har läst att den den har sämre skärm än iPhone(vissa enheter) och att brus ljud hörs om man använder bra hörlurar. Att det inte går att använda den som flyttbarhårddisk gör inte saken bättre. Jag har även läst att överförings hastigheten är förvånansvärt låg, betydligt sämre än Nano och Classic

Dessutom gillar jag inte att Apple har kompromissat batteritid för tunnhet. Inte nog med det så har den inte "notes"(anteckningar) vilket är en funktion jag använder en hel del. Det hela känns som om Apple har begränsat iTouch och iPhone som kunde idags läget varit fantastiska PDA/musik spelare.

Sen är 16GB minimum för mig och den ligger på strax under 4000kr vilket är för mycket att punga ut för en pryl som inte är fulländad. Därför ska jag köpa mig en 80GB classic och tjacka en uppdaterad iTouch generation 2 med 32GB nästa år.

Av homeboy87

Efter 4 veckor utan en nalle samtidigt som jag betalar abonnemanget hade jag redan ha krigat mig upp och snackat med chefen. Efter 2 månader hade jag helt klart vänt mig till konsumentverket och bet dom hjälpa mig med att få köpet hävt..........eller så hade jag krävt kraftig kompensation av meramobil i form av minneskort eller tillbehör.

Va inte svennig av dig. Strid för dina rättigheter.

Av homeboy87
Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng
Nån som vet om upplösningen är på tv-out?

För Nano och Classic är det 576p om man använder sig av komponent kabel och 576i för iTouch.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng
Jag har tankar om att sälja min mp3 till en vän för att köpa en iPod Classic.
Den är fin och har mycket minne för ett lågt pris, den har även fått bättre batteritid (30 timmar)

Det ända jag är lite osäker på är hur det ska gå med filmer, har inte använt itunes, är det bara drag n drop från itunes till ipoden eller?
Även fast om filmen t.ex. inte går att spela upp, kommer det gå att flytta över då?

Tyvärr så måste dina filmer konverteras till MPEG4 eller H.264(rätta mig om jag har fel). För film uppvisning så är Archos och Creatives produkter betydligt bättre. Min kompis Creative spelar upp 800MB Xvid och DIVX filmer utan någon from av konvertering. Jävligt smidigt för oss med flera gigabyte pirat filmer.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rezuth
Snälla lilla pojke. Du har inte vunnit något alls, jag hävdade att det inte fanns någon källa på att Apple skulle lansera detta. Det fanns inte heller. Jag hävda aldrig att dom inte skulle lansera det.

Lär dig läsa och förstå vad människor skriver

Edit: Om du hade underlag så skulle du gett oss detta men du hade inte det så du valde att fly från diskussionen. Sluta vara en idiot som tror dom vunnit något på att gissa saker.

Orka kriga mot en bondpojke från Huddinge när man sedan har vunnit diskussionen. Jag sa att Apple skulle lansera en iPod, du vägrade tro på det, blev upprörd och börja kallade mig idiot. Apple lanserade produkten och du är fortfarande gnällig över att jag visste vad jag snackade om. Jag orkade inte underlag eftersom folk skulle fortsätta att tjata emot vilket var därför jag valde att inte skriva mer och låta Apple ta över genom att lansera produkten.

You lose.

http://www.mondotees.com/ProductImages/MrT2.jpg

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Damodred
Apple i ett nötskal. De har en ordentligt hypad produkt på gång men bara de blinda köper den utan att tänka efter. Få produkter är så hårt strypta som Iphone med dagens utseende.

Det är mitt största problem med den. Jag var helt kär i den till och börja med, men blev snabbt avtänd när de första recensionerna dök upp och jag fick veta hur begränsad och kontrollerad användningen är

Av homeboy87

Jag hoppas verkligen på att basen är bättre.

Blåtand symbol uppe i det högra hörnet!!!!!! Apple kommer nog offentliggöra det vid ett senare stadiet när de erbjuder BT tillbehör.

Bluetooth headset + Skype liknande program = Hemtelefon=)

http://images.apple.com/euro/ipodtouch/gallery/images/10_large20...

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bi99uy
Bara jag som är jävligt besviken över att det bara är 16 gig på Touch? Fan, gör den lika tjock som dagens Videom hade ju knappast gjort något. Som det är nu blir det att man väljer Classic bara för diskutrymmets skull. Skall man få plats med högupplöst video och musik med Covers kommer man inget vidare långt på 16 gig.

Håller med till 100%
Jag har väntat på iPod Touch i 5 månader och är sjukt besviken över kapaciteten. Hellre 8mm till och 80GB hårddisk. 8 eller 16GB är lååååååååååååångt ifrån tillräckligt om man ska lagra musik, bilder och film. Det blir en svart iPod Classic 80GB.

En iPod touch köper jag nästa år då den har bättre batteritid och kommer att utrustas med 32GB flash minne för 3500kr. Denna uppdatering lär dyka upp innan tredje kvartalet nästa år. Någon annan som vill vänta med mig?

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rezuth
Sluta vara en idiot och gissa saker. Ge oss en källa eller stick iväg med dina gissningar.

Edit: Inte för att jag kan säkert säga att du inte gissar rätt men det finns aboslut inget material för det du påstår annat än gissningar.

Jag sa ju att en iPod med pekskärm skulle lansera.

1-0 till mig.

Det är du som är en idiot. Jag sa ju åt dig att jag hade underlag, jag är ingen som snackar skit på nätet.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rezuth
Påstå inget du inte har något underlag för. Du kan lura några konsumeter helt i onödan.

Jag har underlag och snackar inte ur röven här. Ska inte säga mycket eftersom vi ändå kommer att få reda på allt den 5e September.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sojid
Det stämmer absolut inte...

Det får vi reda på onsdag om en vecka.

Av homeboy87

Japp det är den. Dock kommer Creative under dom kommande dagarna lansera fler nya spelare. Bland annat en med stor skärm och hårddisk för att konkurrera med den kommande iPoden som kommer att ha en 3.5 tums pekskärm som iPhone.

Av homeboy87

Iphone kommer såklart att säga bra här. Den är ju trots allt en Apple produkt. Annars så är telefonens funktioner sådär. Den har ett av de bästa gränssnitten men om man vill ha en mer funktionsrik och mer öppen telefon så finns det betydligt bättre val.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av tlx06
Frågan är vad du ska med 3g till den är utrustad med wifi och wifi nätverk frinns i princip överallt idag.

Asså, är det verkligen så? Finns gratis WiFi verkligen ÖVERALLT??

Skit snack. 3G måste finns . Lycka til att hitta ett WiFi nätverk när du istter uttråkad på en buss och vill läsa blaska på aftonbladet.se.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av I`m
Öhm, lite fråga. Hur skall man använda den vita dockingstationen(?) som kom med nanon? Förstår mig inte på den.

Det är ingen dock, utan en dockadapter. För att ta nytta av den köper du Apples dockstation.

Av homeboy87

Surfade helt gratis på Cafe Eva Peye idag. Ligger diagonalt i korsningen mot 7-eleven på Avenyn. Fungerade faktiskt riktigt bra även om det tog en liten 2-3 att ansluta. Hastigheten var okej och de har en stor uteservering vilket är utmärkt för den som bara vill surfa och inte köpa något från cafet.

Av homeboy87

Det är väldigt fattigt av Stadbiblioteket att inte erbjuda Wlan för deras kunder.

Av homeboy87
Citat:

Ursprungligen inskrivet av s____87
kolla http://www.fon.com

Orka med Fon. Jag vill surfa smärt fritt imorgon när jag är på stan.

Av homeboy87

Sökte runt lite på nätet nyss och har fått reda på att det finns hotspots i samtliga Espresso House i Göteborg och undrar om det är kostnadsfritt? Om det inte är det så undrar jag om någon känner till några andra ställen i centrala Göteborg där det finns hotspots, förutom donken.