Inlägg

Inlägg som jesperf har skrivit i forumet
Av jesperf

Iofs blir det bara en totalvikt på 20kg men.

https://www.terrang.se/se/plate-carrier-crossfit?nosto=nosto-...

Av jesperf

Var i London 25/10-28/10 med farsan för en fotbollshelg och bodde på Park Plaza Westminster Bridge. Har aldrig bott på ett bättre hotell men smakar det så kostar det. Man bor väldigt centralt med gångavstånd på ett par minuter till London Eye, Big Ben och Waterloo Station.

Av jesperf

Microsoft Intellimouse 1.1SE (sjukt skön greppyta)

Av jesperf
Skrivet av Akerhage:

Hur gjorde du för att få allt att fungera då? Behöver man någon fejkadress, borderlinx, entropay osv?
Eller räcker det att du betalar med paypal och använder din svenska adress?

Det räcker med att du betalar med paypal och anger din svenska adress. I vissa fall kan google translate behövas om man inte kan tyska.

Av jesperf

Lade en beställning på handyshop.de och kalaset gick på 3707kr med frakt. Riktigt bra pris och det går fint att betala med paypal.

Av jesperf
Skrivet av Tumnus:

Samma sak gäller det när det har snöat och den som levererar posten inte har vett nog att gå ut ur bilen och lägga brev och annat i postlådan som han ska.

Brevbäraren ansvarar för sin egen arbetsmiljö ute på sin utdelningsslinga och har rätt att inte dela ut post till "kunder" som inte har skottat framför brevlådan. Brevbäraren ska kunna nå brevlådan utan bekymmer från bilen. Tänk dig själv hur det skulle va att kliva ut ur bilen till varje brevlåda om alla skulle skita i att skotta framför brevlådan.

Av jesperf
Av jesperf

Du kan ju alltid kolla in Steelseries Kana.

Av jesperf

Grillad fläskfilé med potatisgratäng, aioli som tillbehör och en kall öl/cola. Grillat slår allt!

Av jesperf
Skrivet av dempa88:

Är det inte röda i MK-85? Eller det du pratar om kanske är någon nyare. Men jag har för mig att mx brown ska vara riktigt schyssta för RTS och skrivande

Man kan beställa ett QPAD MK(50/80/85) tangentbord med vilka switchar som helst direkt från QPAD's hemsida.

Av jesperf
Skrivet av Xclusiv8:

Grejen är att de låg reserverade sen 21. Sen helt plötsligt igår så av-reserverades de och jag fick tillbaka dem på kontot. Mysko. Får nog ringa apple på måndag. Hoppas att de inte annullerar min order bara och att jag får vänta ännu längre =(

Ingen fara. Apple kommer att dra pengarna direkt från kontot efter att telefonen levererats till dig. Samma sak hände mig.

Av jesperf

G.Skill Ripjaws X alla dagar i veckan!

Av jesperf

Mus: Steelseries Sensei
Tangentbord: Steelseries 6gv2(har beställt ett QPAD MK-80)
Musmatta: Steelseries QCK NaVi Edition
Headset: Sennheiser PC360

Av jesperf
Skrivet av Quorthon:

Köp Kingston Hyper x å slipp all tjafs..den har i stort sätt samma prestanda som en GT..stirra dig inte blind på siffror..skillnaden är i stort sätt omöjligt att märka..

Corsair Force GT använder samma kontrollerkrets(Sandforce SF-2200) som Kingston HyperX, så helt fri från barnsjukdomar är den nog inte.

Har haft min första GT disk nu i 1månad med firmware 1.3 och har inte fått en enda frysning eller blåskärm sedan uppdateringen. Fungerar klockrent! Vågade på mig att köpa en till GT disk och det första jag gjorde med den var att uppdatera firmware.

Av jesperf
Av jesperf
Skrivet av SanderWilliams:

Har kört en force GT 120 i ca en månad nu i min laptop utan problem, trodde nästan att force GTn inte hade några BSOD problem, men tydligen har vissa det iaf.

Undrar om jag borde uppgradera firmware till 1,3 som tydligen skall fixa BSOD problem om jag inte har några problem med disken. Kanske lika bra att göra det innan något problem dyker upp?

"If you are stable with the current 1.2 firmware and do not have issues, we suggest that you do not flash your firmware."

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=97417

Av jesperf
Skrivet av griid_83:

Jahapp och nu bootar den igen... riktigt instabil skit det här.

Har du sata-kabeln inkopplad till en av de två gråa(vita?) sata portarna? Om du inte har testat det så tycker jag att du ska ge det ett försök.

Av jesperf

Tycker definitivt att du ska prova LPM-fixen vilket anställda på Corsair själv föreslår. Testa byta SATA 6GB slot. Funkar inte något så skulle jag uppdatera firmware. Läs runt lite på Corsair's forum för mer tips.

Av jesperf

EVGA, ett självklart val enligt mig.

Av jesperf

Corsair har släppt ny firmware för Force Series 3 och Force GT.

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=97417