Inlägg

Inlägg som zyMboL har skrivit i forumet
Av zyMboL

Jag har för mig att PS3 med SSD är helt beroende på vilket spel det är. Köper du däremot ett spel ifrån PSN och laddar hem det på din SSD kan jag tänka mig att det blir en skillnad.

Av zyMboL
Skrivet av meqanix:

Jag har redan ps3 idag. Undrar generellt om det är lönt att köpa ps3 spel nu innan ps4 release.

Vad menar du med "lönt"? Är det lönt att köpa ett PS3-exklusivt spel? Jag antar det eftersom det är just PS3-exklusivt, med andra ord det kommer inte till något annat system än möjligtvis PS4, och dit kommer dem nog inte på ett tag om ens alls.

Av zyMboL
Skrivet av IzzoN:

ospelbart på ett gtx 780 med nyaste drivarna, GG

Jag har 100% CPU aktivitet och 50-60% GPU, kanske liknande för dig? Jag trodde inte min i5:a skulle flaskhalsa så här mycket men vi är iofs bara 25 minuter in i betan.

Av zyMboL

Vad tråkigt att höra, jag hade faktiskt fått mitt tidigt även fast det skickades igår. Tog ni express brev?

Av zyMboL

GTA V - Leverans från ElectroWorld

Hejsan, så här dagen före release undrar man ju när spelet kommer imorgon. Jag själv beställde från just www.electroworld.se då dom garanterade leverans på releasedagen. Däremot så står det beräknad leverans kl 18:30 vilket låter tråkigt. Någon annan som beställt därifrån med liknande resultat?

Av zyMboL

(deleted)

Av zyMboL
Skrivet av Vlademil:

Finns en välfylld tråd redan där vi bjuder in eller intresseanmäler.

http://www.sweclockers.com/forum/144-spelservrar-och-klanspel...

Tack

Av zyMboL

Så trött på att spela själv, någon som vill starta en ny region på någon av de östeuropeiska servrarna? Jag har gjort en öppen SweClockers region på ettan. Adda mig om ni inte hittar den (id: zyMboL)

Av zyMboL
Skrivet av Borgen1998:

Kan det skadas på något sätt?

Det kan jag inte svara på säkert, men jag tror verkligen inte att det gör någon stor skillnad om man ökar så lite.

Av zyMboL

Jag får samma problem i WoW med mitt 580, det löste sig genom att övervolta lite grann. MSI Afterburner, jag ökade från 1,038 till 1,050, då får jag inte problemet något mer. Prova det

Av zyMboL

Tänkte bara flika in och säga att även jag har exakt lika problem. Köpte ett ASUS Xonar Essence STX idag, har det inpluggat i min PCI-E 1x och använder Sennheiser PC360 G4ME...

Av zyMboL

Jag som tänkte sova bort hela dagen, nu startar ju Guild Wars 2 om 10 minuter!

Av zyMboL

Jag har Windows 7. Tolka det hur ni vill

Av zyMboL

Det här hände innan jag lärde mig om den viktigaste regeln i DayZ "Lita inte på någon":

Det var mitt i natten, jag hade tagit mig ifrån Chernogorsk till Elektrozavodsk, där stöter jag på två norrmän som verkade vara rätt så nya på DayZ. Jag tar initiativet och försöker hjälpa dem genom att erbjuda mat och dryck, sedan visar jag var det finns diverse nödenheter. Jag berättar att jag ska bege mig till nästa stad och rör mig helst själv, därefter ger jag dem min extra pistol (M1911) som ett skydd emot alla zombies. Jag lämnar dem och strax därefter möter jag en svensk som just spawnat, jag nämner snabbt att det finns två vänliga norrmän i den riktningen jag kom ifrån och önskar honom lycka till (vid den här tiden var jag trött på att konversera och ville vidare). Några sekunder efter jag sett honom försvunnit bakom ett hörn springandes mot de två norrmännen hör jag pistolskott komma från samma håll. Vad jag bara kan anta är de två norrmännen dödar den stackars svensken...

Av zyMboL

Jag skulle jätte gärna vilja ha en beta nyckel! Smite verkar väldigt intressant

Av zyMboL

En mindre konkurrent är alltid dåligt, JME Data var en av de första datorbutikerna jag blev introducerad till

Av zyMboL

Köpte en från Inet.se i januari, och jag är väldigt nöjd. Det enda som störde mig i början var backlight bleed:en som syns på t.ex. svarta scener i filmer mest i mitten längst ut mot kanterna likaså uppe i mitten och nere.
Jag har vant mig dock

Av zyMboL

Jag visste inte att CDON fanns här på swec, vad trevligt. Jag har köpt några datorkomponenter därifrån och är mycket nöjd! b.l.a mitt GTX 580 och en SSD En bra konkurrent till Inet.

Av zyMboL

Jag vill också vara med!
i5-750 med Corsair A70 (luft).
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2254603

Av zyMboL

Jag tror många av SSD:erna som var med i testet fortfarande ligger på topp. OCZ Agillity 3 fungerar annars väldigt bra enligt mina egna erfarenheter.