Inlägg

Inlägg som Flamso har skrivit i forumet
Av Flamso
Skrivet av Chromatic:

Just den där demonstrationen var väl lite halvkass?
Död röst och ingen inlevelse, en aspect radio på 21 xD

Ganska! Men karaktären ger respons på vad spelaren frågar, det är lite fräsigt. På tiden att spel blir dynamiska!

Det hade dock varit mer imponerande om de frågat lite mindre uppenbara spelfrågor, nu känns det helt klart som att det är förinspelat ändå.

Av Flamso
Skrivet av THB:

Skulle gärna ha en Pixel Fold, tyvärr så är den minst lika dyr som Galaxy Fold 4 enligt priserna som läckt.
Ska tydligen kosta $1,799.

Jag känner precis likadant. Med såna features kan det vara värt att gå upp till tio lök för en telefon men det dubbla är ju ingen telefon värd...

Av Flamso
Skrivet av Entity:

Jag såg den, men på vinter , landsväg och några års slitage på batteriet gör nog att räckvidden inte kommer klara 16 mil plus om dagen.

Golf e verkar också vara en fin bil med 34kw batteri . Men läst att räckvidden kan vara 14-18 mil vintern.

Du kan typ halvera WLTP under de värsta vintermånaderna. Så kan du inte ladda på platsen du kör till är det lite tufft. En lågskattad diesel är ju klockrent för 70-100-väg dock.

Ja just det, sen drar ju elbil mer ju fortare man kör, så 70-100-väg drar mer än WLTP.

Av Flamso

Varken eller, har den på en hylla ovanför skrivbordet, mot taket. Tar så oerhört mycket mindre plats både i praktiken och rent visuellt. Rekommenderas!

Av Flamso

Nu är det lite meningslöst när komponenterna alltid ligger så nära max att det inte riktigt går att få ut mer prestanda med överklockning pga strömbudget. Undervoltning är lite mer lönt då de klockar högre av sig själva i det läget, men skulle ändå inte säga att det är överklockning.

Av Flamso
Skrivet av evil penguin:

Den 1080p-video som visats på siten och det faktiska originalet är väl inte nödvändigtvis samma sak?

De sänker väl bara kvaliteten mindre för premium, vad jag förstår.

Nej verkligen inte. Youtube komprimerar videos hårt och du har aldrig originalkvalitet om det är något sånär bra källmaterial.

Av Flamso

Bytte precis till en 5800X3D billigt, så det känns som ett mer rimligt val. Några generationer till så kanske.

Av Flamso

Jag har bara astigmatism så jag behöver inte progressiva, fick två par för typ 2500 på Specsavers med kampanj. Kolla om du verkligen behöver progressiva för det blir jävligt mycket dyrare.

Av Flamso

Snyggt med den där som ger lite Venom-känslor. Kul med lite mer egen look!

Av Flamso

Nej, verkligen inte. Dels kan jag aldrig komma tillbaka till när jag njöt av Diablo 2 till fullo och dels tycker jag inte att Blizzard har gjort ett bra jobb sedan dess för sina kunder. Diablo 3 lämnade inte mersmak med sin inriktning på MMO-gameplay och fyran ser definitivt ut att ha mer av det. Inget för mig!

Av Flamso
Skrivet av Pauls711:

Jag förstår mycket väl hur det ligger till, men ger fortfarande inte något för denna hets med ökande förbrukning av el för att få enligt mig marginell ökning av kortets förmåga.
Mvh Paul

Du är ju också inne och skriver på Sweclockers, så jag menar....

Av Flamso
Skrivet av ggalaxyy:

Någon bild på backplate? Är rätt sugen på detta kort

I första bildspelet syns bakplåten!

Av Flamso
Skrivet av Adnerhill:

Nu var de ett gäng år sedan jag gjorde custom loop sist.. men jag tror jag gav typ runt 1000kr för mitt akrylblock till cpun.. har priserna skenat så mycket senaste åren?

Ja och nej, det beror helt på tillverkare. Corsair har ju från 5-900kr för ett CPU-block till exempel.

Av Flamso
Skrivet av Spawnbadboy:

Och fortfarande inga musikvideos?

Ne för vad ska man med det till i en musikapp.. för helvete spotify

Det är verkligen det enda jag skulle vilja ha i videoväg. Håller på att få flipp på alla korta skitvideor som inte visar någonting på sociala medier som dyker upp överallt.

Av Flamso

Skärm får det väl vara. Ett en detta efter att ha haft förra i typ åtta år. Allt annat byts mer sällan. Kanske hörlurar då?

Av Flamso

Gillar verkligen mer färgglada telefoner! Men alla har väl ändå skal på så det känns också lite onödigt.

Av Flamso
Skrivet av snajk:

Bättre zoning hade varit uppskattat. Visst har det varit en stor mängd DLC men samtidigt har de ganska ofta reats ut billigt, och generellt har de ju haft ganska mycket innehåll. Dock har jag inte köpt alla, vissa saker bryr jag mig mindre om helt enkelt, som sport-DLC:t. Men den stora behållningen med Cities har ju varit alla mods tycker jag, vilket också är något av ett hinder för man blir väldigt fast i så många smådetaljer att det är svårt att komma vidare på ett större sätt liksom. Det har hänt att jag har lagt typ sex timmar i sträck på att justera markeringarna i korsningar, utan att jobba på resten av min stad alls eller så. Vilket är kul men också skrämmande.

Jag hoppas innerligt att de gör om zoning helt. Det är helt absurt att man inte kan göra en jävla ABC-stad med dagens forskning i ryggen utan blir lite tvingad till att separera bostäder långt bort från arbeten. Man vill ju ändå få ner belastningen på infrastruktur så mycket som möjligt!

Av Flamso
Skrivet av Baxtex:

Samma här, blir lite the Sims över det. Dessutom väldigt dyrt om man ska ha allt. Och nu får man ju liksom börja om igen.

På tal om The Sims släpper de också Life By You som verkar mycket fetare än The Sims.

Av Flamso

Jag har sett till att få problem med tennisarmbåge på jobbet istället, har gjort susen för att hålla musarmen borta!

Av Flamso

Nej, verkligen inte. Bytte plattform under Black Friday för 4000kr, skulle jag gått på nyaste AMD eller Intel hade det gått på det dubbla för typ samma prestanda. De är så sjukt dyra med både moderkort och processorer.