Inlägg

Inlägg som brandskadad har skrivit i forumet
Av brandskadad

du har den kanske inställd på dölj inaktiva ikoner nere i aktivitetsfältet. ändra till att vara alltid synlig.

Av brandskadad

Har haft problem ända tills nu. Verkar va ok nu iaf.

Av brandskadad

Tycker att folk varit konstruktiva. Ändra typsnitt, se över layouten, se över språkhanteringen samt färgvalet. Kan man bli mer konstruktiv? Hur man ska göra detta är väl nåt man helst ska lära sig själv. Engelskan kan ju bara han lära sig själv. Typsnittsexempel finns i tråden och öva öva öva tills man får nåt som ser bra ut. Tycker han att det redan är bra ändra inget o låt sidan va så. Surfa runt på olika sidor och titta på källkoder, layout osv.

Av brandskadad

Tänk på engelskan också om den ska vara på engelska.

Av brandskadad

Som sagt, skriv att det är till ditt nätverk då så slipper folk gissa vad du vill.

Av brandskadad

Jag vet att det fanns i nero 6 iaf. Där kunde man dra o släppa o deleta lite som man ville på skivan. DEt funkade genom utforskaren så man behövde inte ha något annat program öppet. InCD eller nå sånt tror jag det hette.

Av brandskadad

Varför vill du dela ut den mappen? Där har du väl några program installerade eller? I så fall kan det här väl bli en paragraffråga och tråden låses rätt snart.

Av brandskadad

ja

Av brandskadad

jag tejpade, men man kan nog slänga på självhäftande ark på baksidan för en jämnare yta. Som att laminera typ.

Av brandskadad

Jag säger bara Hamilton. Den har taskig produktplacering om nån...väldigt övertydlig också.

Av brandskadad

A-patch fixar biffen

Av brandskadad

fotoskrivare med vanligt a4 papper. Hade inget kraftigare papper att tillgå tyvärr men det blev helt ok ändå för det är ju inte meningen att man ska stå nära och titta på det. Satte nyss upp en till i vardagsrummet.

Av brandskadad

Det där programmet var bra. Kommer jag nog använda mycket, skrev ut en bild direkt och pyntade sovrummet med.

http://home.koping.net/u7231a/dump/jessica.jpg

Av brandskadad

Har du messengertjänsten igång?

Av brandskadad

Det kanske helt enkelt inte är meningen att man ska sitta på DC på jobbet.

Av brandskadad

Börja med att ta bort denns o prova igen.
O4 - HKCU\..\Run: [NTFSS MICROSOFT SYSTEM] filees.exe

Av brandskadad
Av brandskadad

DEt saknades ju också två \ efter whatever som jag la till i koden ovan. Varför du måste klicka det har jag ingen aning om men koden som det var tal om funkar iaf i den form som jag la ut. Actionscript vet jag inte ens vad det är, script överhuvudtaget är inte nåt jag kan, utan brukar klippa o klistra sånt om det ska användas, så att det skulle vara en anledning till att inte felsöka ser jag inte. Svaren fanns ju hela tiden i den här tråden.

Av brandskadad

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title>test</title> </head> <body> <script type="text/javascript"> document.writeln("<object classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." width=\"374\" height=\"259\" id=\"Player\">"); document.writeln("<param name=\"movie\" value=\"head.swf\" />"); document.writeln("<param name=\"salign\" value=\"lt\" />"); document.writeln("<param name=\"quality\" value=\"high\" />"); document.writeln("<param name=\"scale\" value=\"noscale\" />"); document.writeln("<param name=\"FlashVars\" value=\"whatever\" />"); document.writeln("<embed src=\"head.swf\" flashvars=\"whatever\" /></embed>"); document.writeln("</object>"); </script> </body> </html>

Eftersom du inte vill leta fram felet själv och lära dig något. Jag kan inte mycket om sånt här men efter att ha läst de andra posterna samt provat mig fram så löste det sig. Prova mer, lär mer.

Av brandskadad

Jag ser då ingen liten bild. Ska tydligen finnas en där nånstans från imageshack men tydligen så ser inte alla den så en textlänk skulle nog hjälpa

EDIT: Där kom den...fick uppdatera sidan med postningen. Antar att de gråa strecken bara är stöldskydd. I så fall ser den helt ok ut.