Inlägg

Inlägg som ButterCake har skrivit i forumet
Av ButterCake

Att man kan få 14000-14500 poäng med ett x800pro orginal tycker jag verkar högst osannolikt.

Av ButterCake

Kostar inge mer än att handla i Sverige. Priserna på www.itbutikken.se är i svenska kronor, inga extra utgifter behöver inräknas förutom frakt.

Av ButterCake

Lägg till 25% så har du det rätta.

EDIT: Skulle tro att detta är bästa pris https://ssl.itbutikken.dk/vareinfo/vis_vare.asp?varenr=67720

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av S_Z
Ingen som har påstått det heller, men de väljer som du säger sådana delar där skillnanden är som störst så klart. De extrema ökningarna är inte generella för spelet utan för vissa områden.

Ne men det har blivit till en vana för folk att misstänka fusk så fort någon av tillverkarna lyckas öka frameraten med en patch, driver eller dylikt.

Av ButterCake

Demos spelas in inifrån spelet. Läs http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2102&p=3 där dom beskriver hur det går till. Omöjligt för Nvidia att fuska. Dom visar bara i vilka situationer SM3 pathen gör sig bäst, tex flera ljuskällor och gräs.

Av ButterCake

En besvikelse???, vad hade du väntat dig, fotorealistisk grafik med en konstant framerate på 100fps?

Har läst igenom Anandtechs artikel och kan inte säga annat än att jag är imponerad. Med relativt enkla medel, utan att påverka IQ:n, har dom ökat fps:en med 30% på sina ställen, speciellt vid höga upplösningar med AA och AF enablat. Detta tyder ju på att SM3 faktiskt har framtiden för sig och jag ser ingen anledning varför inte fler spelutvecklare skulle ta till sig detta.

Av ButterCake

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=301307&cks=PRL BAAAA, enligt sidan ska dom komma imorgon.

Sa upp min order på jme som skulle få in dom 04-07-15. Lite dumt är det att betala mer för Bulk än för Retail, men vad gör man inte för att slippa vänta 2 veckor

Av ButterCake

Skulle ändå för säkerhets maila och fråga om det verkligen handlar om GT versionen. Priset är ju så ofattbart lågt (för att vara sverige).

Av ButterCake

Det är en felskrivning från Gainwards sida. GT kortet har 16 pipelines inte 12.

Av ButterCake

Jo tanken har slagit mig också. Skulle tro att det bara behövs en simpel klockning upp till ultras frekvenser, utan bios byten. Detta förutsatt att kylningen klarar av det samt att den enda molex kontakten kan leverera tillräckligt med ström.

Har förresten redan lagt en beställning på ett MSI 6800GT från kompett, lär dock dröja innan man kan börja använda det

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cj
Har de släppt en ny version av CheatWare ?

Nödvändigt att skapa ännu ett flamewar??

Av ButterCake

Skulle va nått det

Av ButterCake

Nya förbättrade drivrutiner till NV40 imorron??

Ser ut som the inquirer varit igång igen

http://www.theinquirer.net/?article=16313

Skulle vara kul om AnteP kunde kommentera detta.

Av ButterCake

The Inq säger, eller snarare Jen Hsun från Nvidia, att en molex är fullt tillräckligt för att driva kortet om du inte ska överklocka.

Tycker det är en ganska trevlig feature.

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av neohamster
Konstigt att det här inte blir mer uppmärksammat, hade nVidia varit i blåsväder igen hade det varit ett himla liv.

[ironi] Dom har helt enkelt inte slutat skolan än [/ironi]

Av ButterCake

För dom som inte orkar leta, postar jag länken till artikeln varifrån anklagelserna/bevisen (tolka det som ni vill ) uppkommit.

http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/vers... (Tyska)

Av ButterCake

Bara en känsla men hade den där kreationen suttit på ett kort från Nvidia hade nog diskussionen tett sig annorlunda.

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HMB
Dom där testerna verkar inte vara ett dugg sanna, går emot vad såvitt jag vet alla andras testresultat, även mot UE-modellen.

Efter vad jag läst på Hardware analysis forum använde sig skribenten av 61.11 (som många andra inte ville göra pga av påstådda "optimeringar"), varav de höga poängen.

Av ButterCake

Av det jag läst så verkar Nvidia 6800GT bli kortet som får äran att sparka ut mitt dammiga Ti4400 ur burken till sommaren.

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tony Clifton
Det känns som om Ati har hårdtrimmat gammal teknik, för att lyckas matcha 6800U. Jag tycker definitivt att Nvidia verkar ha övertaget hittills. Deras nya generation har betydligt mer att ge än vad Ati:s har. Men tills vidare avvaktar jag NH:s uppdaterade version av recensionen.

Sen tycker jag att det är lite skrattretande att läsa hur en del baserar sina köpval på så här preliminära tester. Jag skulle heller ALDRIG köpa det absolut värsta kortet direkt efter releasen. Dels för att det förmodade priskriget inte har kommit igång ännu, dels för att nya och bättre versioner av korten är på gång och dels för att modellerna strax under de värsta ger betydligt bättre pris, prestandaförhållande.

Men som sagt, jag är inte lika övertygad om att Ati kommer att lyckas behålla tronen, som en del andra är. Jag skiter föresten i vilken märke som slutligen vinner striden. Jag vill bara ha det kort som ger bäst fps/krona.

Kunde inte uttryckt det bättre själv.