Inlägg

Inlägg som ButterCake har skrivit i forumet
Av ButterCake

Om du nu inte vill ta problemet vid hornen :), kan du ju helt enkelt skapa lite mer virtuellt minne på en annan disk än c:.

Av ButterCake

Nu börjar vi snacka snyggt

http://www.bf2.se/page.php?id=48 (Daterade 05-02-19)

Av ButterCake

Ser mycket äldre ut än dom som fragzone visade för ett tag sen, tex

http://www.fz.se/bildarkiv/image.php?id=14300
samt
http://www.fz.se/bildarkiv/image.php?id=14301

Skulle tro att dessa "nya" ingame bilder är från en äldre version av spelmotorn, eller så är det samma men med lägre inställningar.

Av ButterCake

Håller med, Marantz 5400 verkar extremt prisvärd. Bättre reciver får man nog inte för dom pengarna.

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av alpha
Focus drar bara aningen åt det ljusa hållet, problemet är att Pioneer är ganska ljus. I vilket fall, Marantz brukar ha lite varmare och mjukare ljud, så det blir nog perfekt ihop med Focus SA-5

Har fått för mig att även Marantz har en ljus ljudbild, som tex Onkyo. H/K däremot är mer neutral och lite mörkare.

Av ButterCake

Provade att lira lite, kände inte av det lika mycket nu, så jag antar att detta är en vanesak.

Av ButterCake

Kör för tillfället VGA, ska köpa en DVI kabel idag för att se om det blir bättre.
Har provat i 1280 X 1024 samt, 1024 X 768, både i Windows och i HL2 DM, ingen skillnad. Provade även att stänga av & på Vsync

Av ButterCake

Suddigt med tft skärm?

Införskaffade i dagarna en 17" TFT skärm, modell Iiyama Prolite E435S, med 10ms responstid. Har tidigare haft en gammal LG 17" CRT.

Det först jag gjorde efter att ha ställt in allt så det såg bra ut i windows, var att köra igång lite HL2 DM. Första tanken som slog mig var att bilden blev extremt suddig när man tittade sig omkring, annars var bildkvaliten ypperlig.
Har även märkt av detta när man "autoscrollar", dvs trycker in scrollhjulet och låter fönstret rulla. Har problem att läsa dom röda rubrikerna på förstasidan, för att inte tala om texten som grötar ihop sig till en svart massa.

Eftersom detta är min första TFT frågar jag om det är så här på alla, eller har jag köpt grisen i säcken?

Av ButterCake

Sådär jaa, nu är allt som det ska igen. Men jag vet fortfarande inte varför det var som det var.

Av ButterCake

Jag har inte ens lyckats köra TPtest en enda gång. Det roliga i det hela är att när jag pingar spelservers via All seeing Eye har jag nog aldrig haft bättre resultat än nu, dock inte provat att spela på dessa.

Av ButterCake

Vi har sedan förra veckan enorma problem i den by jag bor, samtliga med adsl har numera en uppkoppling motsvarnade ett 56k modem.
Har jag tur maxar jag i 10kbyte/s från fragzone.se, vilket innan var en ypperlig intikation på vilken maximal nerladdningshastighet man hade.

Av ButterCake

Little Big Adventure 2

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av inzani
Ser bra ut. Hoppas verkligen dom gör det välbyggt osv. man får hoppas det inte har lika mycket barnsjukdomar som SLI. verkar ju verkligen vara desperat försök av nvidia att ta igen lite av marknaden för ATI.

Hehe, verkligen inte.

Av ButterCake

Precis som HTFFB säger så riktar sig programmet till den stora massan, alla skulle nog inte vilja se "likbleka gamers med ringar under ögonen", och det i sig skulle ge en ännu smalare bild folk fått av "gamers".

För övrigt så har programmet ryckt upp sig enormt sedan förra säsongen, tycker det är skammligt att folk inte kan komma med lite mer konstruktiv kritik än att hoppa på programledarens utseende och uttal.
Kontroll är och förblir det bästa spelbaserade tvprogrammet som spelas in och sänds i Sverige, dock inte sagt att det kan bli bättre.

Av ButterCake

Spelet skulle ha varit mycket bättre om dom använt sig av samma motor som driver Rome: total war. Finns ju ingen direkt storskalig känsla i detta, tyvärr.

Har man spelat Rome mycket känns detta nästan patetiskt.

Av ButterCake
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Schoobang
Key Tronic ergoforce är det bästa tangentbort som hänt mig...=)

Såååå sant

Av ButterCake

Redan förbokat ett ex

Av ButterCake

Någon som vet hur man ska gå tillväga om man villa sätta upp en övervakningskamera?, för att sedan se detta på en skärm.

Jag har även problem med "blend" textures, el "Paint Alpha" som det står i Hammer. När jag målar den ena texturen över den andra i Hammer funkar det utmärkt men när jag provköra banan syns inte den målade texturen, någon annan som har samma problem?

Av ButterCake

Kul bana

Skulle du vilja dela med dig av denna bana "ocompilad" så man kan kolla hur man gör vissa saker i Hammer, som du verkar ha klämm på.

Av ButterCake

På vilket sätt är detta dåligt?