Inlägg

Inlägg som Horus har skrivit i forumet
Av Horus

30 amps behövs.

Av Horus

HoI2: Doomsday är kul och billigt (samt är vi en del som tycker att det är kul att stödja svensk spelindustri när den är bra).

EU3 är ju ett måste förstås.

CoH är... ja vad skall man säga.Jag gillade Warcraft och Starcraft, men Comapny of Heroes funkar inte. Mest för att jag är WW II fantast, och det går bort att stridsvagnar åker ut ur lador du just byggt, etc. Det funkar i Sci-Fi men inte i andra världskriget.

Av Horus

Du kan nog behålla inställningarna. På en 19" är 1280*1024 helt ok (använt 17" på den inst. länge innan jag bytte till 24" nyligen).

AA i GRAW handlar faktiskt en hel del om blur som du bskriver, det är ingen riktigt riktig AA. Fråga mig inte _vad_ det är. Men jag har den på i alla fall, en klar förbättring jfrt. med att inte ha den (dock inte i FPS).

Av Horus

Perfa, du tycker den är bra alltså. Jag har alltid tyckt att de här mopedmotorblocken till kylare ser imponerande ut, men det kanske bara är att tigga om trubbel att se åt det hållet.

Tack för tipset!

Av Horus

Jo, den där blaffan breder ut sig men är inte mer högre än skomönstret på en sportdoja - tyvärr. Här behövs bättre kylning. Min temp på NB är den högsta i burken och den kan ev. vara det som stoppar en del ganska modesta klockningsförsök.

I tillverkartråden som jag postade längst upp finns en föredömlig info från tillverkaren där de menar att kylaren inte passar på kortet - man får väl tro på dem då det vore konstigt om de avrådde i onödan.

Däremot kan man ev. modda den, så som det diskuterades i tråden du gav ovan (tack).

Jag är inställd på att man kan få böja på kylaren för att få den 45 grader bort från GPU. Men jag är inte sugen på att mekka en custom-infästning på brädan. Om de avrått pga det förra så köper jag den, men inte om de avråder pga monteringsproblem på brädan.

Av Horus

Kör jag på allt högsta och 1920*1400 så ligger jag på 25 FPS.

Kör jag på nästan allt lägsta (texure medium och shadows On tror jag) på 1600*1200 så har jag runt 35-42. Det är vad jag anv. om det inte är något alldeles speciellt.

Sedan har jag väl runt 60-80 på 1200*1024 men det ser inte snyggt ut på min skärm.

Av Horus

Sista mars är det senaste budet för GRAW2 pc, blir väl lite senare än så kan man tippa.

Jag tycker heller inte att den där "enda" GRAW2 bilden är modifierad. Det vore väldigt konstigt då bilden är så pass lik vanliga GRAW att det inte skulle spela nån roll om man moddat bilden eller ej, spelet ser ju ut så där. Mynningsflammorna (n.b.) kan ju te sig olika när man tar en Sc.

Jag kör med max settings ibland, vilket funkar, men då jag spelar MP så jag man ju FPS också, och så vidare. Om man kollar in recensionerna i allmänhet och kommentarer på GR.net (till och med på damp-stället Ubis forum) så vet man att något som alla gav GRAW high five för var ljudet.

SP skulle jag nog ta upp igen, men jag installerade om spelet och miste min kampanj. Jag bara vägrar spela igenom ambassaduppdraget en enda gång till, jag kan nästan alla botsen i sömnen ett halvår efter jag spelade uppdraget

Av Horus

Ja det kan bli en dylik mod. Artic Freezern passar alltså på min bräda?

Konstigt att det inte finns bättre utbud av passiv NB-kylning av klass a la moppemotor.

Av Horus

RO FTW, Dampela är helt rätt ute.

Av Horus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av struggler
Tjo. Jag vet inte om du testat detta ennu. Start>kör sen skriv in dxdiag. <kommer upp en ruta. klicka dig till Ljud Och ändra hårdvaruaxelration (eller hur det stavas) från full till näst längst ner. Jag har samma problem och det har helt klart med ljudet att göra. Ändra det o se om det hjälper dig med.

Men hur påverkar det prestandan då? Intuitivt känns det som att datorn blir slöare på det sättet. Jag undrar då jag ibland får hängning i spel (GRAW) med och tro att det har med ljudet (X-fi) att göra. Jag har installerat om drivrutinerna så det borde inte vara dem.

Av Horus

Jovisst, men vi får se var det landar till slut - jag är också GR-spelare sedan tidigare så visst är det kul med initiativ.

Jag antar att en del på RSE har större anledning att leta efter GR-rötter än vad de på GRIN har. Som synes i Aftonbladsartikeln är det exakt GR-roots vägen som GRAW2 till pc går, medan GRAW 360 går arkadvägen med magisk defilibrator och (har jag läst) tankning av "hälsa" vid str.ford. "Mule".

Av Horus

Tja, länk nr.2 som du postade är en artikel, och den handlar inte om pc, vi diskuterar pc här.

Om du i ditt svar avser artikeln som jag länkade från Aftonbladet så håller jag med om att den inte hade så mycket att göra med vad du postade om.

Däremot undrar jag om inte Ghoststaholic har flera bilder som rör GRAW2 pc:
http://www.ghostaholic.com/index.html
(jag avser artikeln postad 070116 ).

I vilket fall ser de djäkligt fina ut de bilderna.

EDIT: Ahhh! du hann redigera din post före! Jaja, bilderna är schyssta i varje fall

Av Horus

De bilder och länkar du postat är för 360, oavsett hur de lyckats felsortera bild och artikel på sajterna som de hör till.

Någon medic med magisk defilibrator kommer vi inte att se i pc (se bilden ovan), utan bara i arkad 360. Detta baserat på hyfsat bra hint från Bo på GRIN.

Sedan handlar artikeln bara om Red Storm, vilka gör 360-versionen.

Här har du en riktigt pc-artikel
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,976648,00.htm...

Av Horus

Nävisst, jag har svårt att se att GRAW2 blir "arkadigt".

Saken är den att GRAW2 är till hälften GRAW. De hade kunnat göra en expansion till GRAW, istället för en standalone två. Det hade varit dumt gjort så jag är glad att de inte gjorde det. Men saken är den att GRAW två till pc är på inga vis ett arkadspel och det går inte att göra GRAW2 till ett sådant heller baserat på vad jag nämnt ovan.

GRAW/GRAW2 till pc och 360 är helt olika saker. Till GRAW så drog sig en av utv. till pc sig till minnes att de kanske (!) använde en modell från 360 till pc (om det var en helikopter eller vad det var). Annars är allt, AI, kontroller, modeller på vapen, kartor, grafik etc helt olika.

Man kan ju tänka sig mer utbyte mellan pc/360 för tvåan, men grunden är ändå lagd på olika fundament så var inte oroliga om de för tvåan finner synergi mellan spelvarianterna, det blir sannolikt bara mer bang för bucken so to speak.

Av Horus

Passiv kylning för NB till Gigabyte GA-K8N-SLI (939)

Jag söker passiv kylning till Passiv kylning till Gigabyte GA-K8N-SLI (939-sockel), det handlar om Nordbryggans kylning vars stockkylare är mycket snål. Kortets arkitektur gör att nästan ingen kylning modell större passar.

Något i stil med Thermalrights HR-05-SLI, men som är kompatibelt vore bra
http://www.thermalright.com/a_page/main_product_hr05sli.htm

Tips mottages tacksamt, även moddade förslag är självfallet av intresse

Av Horus

Hurdå ser ut? Svårt att veta vad du menar. HUD:en är ju inte särsk. stor på PC exempelvis, medan den är massiv på 360.

Av Horus

Tackar!

Av Horus

Det här är några favoriter:

GG-German Ghosts
B.P.R. British Paras
Tantaos (italienare)
vU - Viribus Unitis (svensk server)
BDA - Beer Drinkin Assassins

Av Horus

Hamburger Hill (HH) är en speltyp, som Team Death Match (TDM). TDM går ut på att utplåna andra laget, kort och enkelt. HH kan vinnas på det sättet eller genom att egna laget haft mest tid av "rök". Röken finns i mitten på kartan och man får sekunder där genom att åtm. en person ur egna laget står i den (och är otroligt oskyddad därmed). Fördelen med HH är att man kan vinna på två sätt och därmed får ett ytterligare taktiskt djup i spelet.

Man kan ex.vis börja med att försöka ta rök, men när tiden tar slut och fienden har för mycket rök får man lägga om spel och försöka skjuta ut de andra.

Om man har respawn eller ej beror på 0/3/5 är vanliga. Själv gillar jag noll respawn servrar. Det är realistiskt och rundorna blir snabba - lite old school när det gäller Ghost Recon.

Syns på nätet!

Av Horus

Jo vissa grafikgrejor vill man inte ta bort, ens om det är ladderspel. Att ha löv som ser helt pixlade ut i GRAW går bort för mig, jag vill ha lite känsla av att det ser äkta ut. Man kan ju gå ned i upplösning om man stör sig mycket på låg FPS.