Inlägg

Inlägg som Horus har skrivit i forumet
Av Horus

Interface är PC-anpassad helt igenom så det är lugnt. Jag ställer mig lite tveksam till PhysX ju mer jag tänker på det. Inte för att jag tror att det är dåligt i sig, det kan säkert bli så att PhysX i olika former kommer att dominera.

Jag vet inte hur detta fungerar i MP över nätet, någon som har bättre koll?

Frågan är kanske mer relevant på hårdvaruforumet. Men saken är den att GRAW stödjer PhysX så om man är sugen på GRAW och samtidigt är i hårdvaruköpartagen så är denna fråga helt klart central.

Av Horus

Ok alla grognards, det här spelet är det som jag väntat på ända sedan GR1 tappade status multiplayer pga ålder.

Nu är jag i läge för att köpa en ny dator. Faktum är att jag fördröjt inköp av pc enbart pga detta spel i över ett år nu.

Frågan är vad man skall ha för hårdvara för att det skall se schysst ut. Agiea's physx verkar ju vara något i hästväg för detta spel. Nackdelen är ju att det är alldeles nytt och därmed kan ha fel. Därtill kommer att Asus physx-kort kommer först i maj; samtidigt som spelet med andra ord, om Gud vill i båda fallen.

Kolla in och jämför detta, det ÄR ju skillnad:
http://physx.ageia.com/footage.html

Nu är det ju Ageias sida, så källkritik är på sin plats, men likväl...

Här är en länk om tekniken physx, som säkert alla ni känner till ändå. Det handlar alltså inte primärt om "grafik" utan om "fysik":
http://www.tgdaily.com/2006/03/22/ageia_physx/

Vad tror ni, är detta sanningen och ljuset, värt att vänta på? I vilket fall tror jag att GRAW EX-båxarna kommer att sitta på en undermålig upplevelse om man har bra pc-grejor att jämföra med.

I vilket fall oavsett physx eller ej, vad skulle ni rekommendera för inköp av dator om GRAW-prestanda är benchmark för inköpet och ekonomin är en faktor (gärna inte över 7-8000 utan skärm och kring-kring)?