Inlägg

Inlägg som DokujiN har skrivit i forumet
Av DokujiN

Inte lekt så mycket med mitt moderkort än men MSI K9A Platinum kommer med ok BIOS redan från början för den som inte vill flasha. Finns en nackdel och det är att både ljudet och nätverket kan vara lite småjobbigt att installera. XP3200-chipsettet är förbannat bra i alla fall.
Asus levererar fetare passiv kylning om man hellre vill ha sånt, sitter endast en liten fläns på NB på MSI K9A..

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av systra
Kommer mitt ca 1 år gamla am2-kort att funka med Phenom-processorerna när dom kommer, eller kommer den snabbaste processorn bli att X2 6000+?

AM2+ är bakåtkompatibel med förlust av HT3.0 vilket inte spelar nån större roll om du inte sitter på brutala minnen och vill benchmarka in några extra poäng.

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bleetz
Fel forum. OT: inte en aning, verkar helmysko. >_>

Varför är detta fel forum? Jag använder XP och det är uppenbarligen där felet ligger. Jag kan ju knappast köra denna frågan på grafikkort om det nu skulle vara så att det är ljudkortet (eller vad det nu kan vara) som skapar problemet.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thallid
Finns det inte något program som heter Driver Cleaner eller liknande? Det kanske var vissa filer som inte ville åka bort ordentligt så ett tag med det kanske hade gjort susen.

Värt att testa. Prövade det programmet innan och tyckte det verkade, "udda". Har verkligen testat att rensa så gott det går manuellt.
Sjukt irriterande!

EDIT: Testade att köra Driver Cleaner och installera drivers som jag vet har fungerat. Det funkar fortfarande inte. Dvs, nånting annat är fel...

Av DokujiN

Hjälp. Spel minimeras.

Installerade för en tid sedan nyaste Catalyst på datorn och fick groteska problem att köra vissa spel. Så fort spelet hade laddat minimerades det bara.
Installerade Catalyst 6.12 och vissa spel började fungera igen. Men inte alla.
Har någon en aning om vad detta är?

Av DokujiN

Piskat igång F@H på mitt X1950XT nu istället, får se om det rullar in lite fler WU's. Tyvärr foldar jag inte för SweC dock :]

Av DokujiN

Poletten trillar ner för A.N'doja!

Av DokujiN

A.N'doja:
Släpp hela grejen med flera 2600XT, nämnde det i början som en tystare lösning. Sen ser jag det väldigt komiskt att du måste börja nerdvärdera folk och ta till "pojk" och använda påhittade namn. Är det så svårt för dig att hitta ett hållande argument att du måste ta till smärre personliga angrepp för att lyckas? Vi vet nu att du är jättestolt över ditt 8800GTX, kan du försöka hålla dig fram tills nästa R600-nyhet tror du? Det är sjukt irriterande att du konstant blandar in ditt grafikkort som är totalt irrelevant i trådar som denna.

Av DokujiN

A.N'doja:
Detta är inte avsett för standard gamern heller så sluta jämföra det så. Sen vet jag inte hur många gånger du kommit in och bara dratt "köp ett 8800GTX!" oavsett vad tråden än handlar om. Två gånger har du kört nVidia i denna tråden.
Om ingen kan se möjligheterna i GPGPU och hur skoj det skall bli att se någon benchmarka en dator med AMD Phenom samt 4st grafikkort så är ni på helt fel ställe.

Folk föreslog lite sidor lipsillarna här kunde besöka och jag skulle vilja föreslå www.sumprunkers.com - det är väl f** att folk alltid ska sitta och grina!

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lapdance
alla är så negativa här!!!
kanske döpa om sidan till underclockers:)

håller med nån som sa nåt i tråden att det finns andra forum om man inte gillar detta,

*besök gärna
* www.fotsvamp.se
*www.fonus.se
*www.kyrkansbegravningsbyra.se

Haha! Klart som fan folk är negativa när dom vet att dom inte kan påkosta sig 4st grafikkort utan att behöva sälja både sig själva och sin familj. Pessimismen går som gonorré här på forumen. Finns ett jävla bra uttryck som skulle kunna ändra på hela inställningen folk har:
- "Get fucking laid!"

4 grafikkort är väl inte den bästa lösningen för någon som bara spelar på sin dator, men för folk som gör desto mer kan absolut ha användning för detta.
Sen är jag så jävla förvånad att folk är så förbannat tröga att dom inte kan se 2-3 år fram i tiden när speltillverkarna helt plötsligt skapar spel med alla CPU/GPUer i åtanke.
Klart som fan att man sågar detta om man är ett 14årigt (snackar om mental ålder) CS-slan.

Alla av er, fram med handkrämen och en näve näsdukar och återkom när ni släppt lite spänningar och kan se på saker objektivt istället för att börja storböla och få rena PMS-attacker över att AMD släpper ett moderkort med 4 PCI-E portar.

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Ja sorry, två HD2900XT då, men det är inte prisvärt. Då kan man lika gärna trycka i ett 8800Ultra som både är tystare, billigare och presterar väldigt bra.

Fyra HD2600Xt är inget wow prestandamässigt när man tittar på hur mycket det kostar.

Inte prisvärt kanske, men fan så skoj att visa upp en burk med 4st grafikkort. Man kan ju alltid öppna gylfen och fläka fram innehållet där, men tror trots allt att flera grafikkort vinner :]

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Varför inte välja två stycken 8800GTS 320M i så fall som ber betydligt bättre prestanda samt utvecklar mindre värme och nivå är inga problem med dom korten. Det skulle bli billigare.

Det är väl Crossfire vi snackar om nu?

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pazu
kan inte PC-spelandet dö snabbare, den rycker fortfarande

Försökte du säga nånting smart där?

Kan själv tänka mig att köra 3-4 budgetkort (typ HD 2600XT) med passiv kylning för att slippa oljud och ändå ha relativt ok prestanda.

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sthlmskille82
Dags att sluta gråta snart? Jag är ingen fanboy. Jag har själv ett X1900GT. Men hur svårt ska det vara att bara klämma fram att ATi sumpat denna generation totalt? Om något är folk som börja böla över vad jag skriver fanboys som vägrar inse att ATi inte har en suck denna generation.

Du är både fanboy och har världens mest massiva e-penis som du gärna fläker fram utan några som helst belägg.
Som jag så ofta säger till dina gelikar: Kamma dig!

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sentenced
Somliga personer har fått för sig att det ska vara nån slags skillnad, trots att det inte finns något annat än enskilda personer som fått för sig att deras defekter kunnat härledas till A- eller S-skärm.

Sålunda samma tomtar som tror utomjordingar stjäl deras tankar som går på denna myt/bluff.

Det handlar om var panelen är tillverkad. Alltså inte hela skärmen som du syftar på.

Fick själv C-panel som är tillverkad av Samsung själva.

Av DokujiN

Skulle vilja säga att 2900XT som går rätt jämnt ut med 8800GTS 640MB är bättre tack vare priset. Sen skiftar det alltid från spel till spel. Det är betydligt mycket bättre i höga upplösningar än 8800TS 320MB men spelar du enbart i 1280x1024 så spelar det ingen större roll.
Personligen hade jag valt 2900XT idag, men sen är jag lite av en AMD fanboy också

Benchmarks hittar du på bl.a:
http://www.guru3d.com/article/Videocards/431/

Av DokujiN

Vet inte hur Radeons nya budgetkort presterar riktigt. Vet dock att 8600GT skall vara lite av en besvikelse.
Om du har PCI-E ska det alltså inte vara något problem i alla fall.

Av DokujiN

FX är 5-serien och ditt är 7-serien. Hans kort när det kom var rätt så bra medans ditt är i lågbudget klass. Så jag antar att hans kort utpresterar ditt. Du kan alltid leta fram specifikationer på respektive kort och helt enkelt jämföra skillnaden själv.

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Applet
Detta kostar aningens över 1000kr... men det bör väll räcka till iaf (klocka prollen)
Kan ju vara aningens överdrift, men har du 1000kr så varför inte
EDIT: spelar du inte så mycket så känns det ju ganska onödigt dock...

Finns ingen anledning för honom att sätta en sånt kort i den datorn. Minnet och processorn flaskhalsar det grafikkortet totalt.
Kör på ett GeForce kort i antingen FX eller 6000-serien.

Av DokujiN

Tror du kommer få en bra jä*** positiv överraskning om du betalar 1000kr och tror du skall få något likvärdigt ett GeForce2

Av DokujiN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Eskepola
Har du satt på grafikkortet? finns en knapp till höger, om man inte trycker på den får man ingen ström, tror jag men är inte säker.

Öh.. Va?