Inlägg

Inlägg som NoAim har skrivit i forumet
Av NoAim

2000 för allt, hämtar.

Av NoAim
Skrivet av Toss3:

Dock är det ju pga de troligtvis har lägre marginal än 20% på dessa produkter. Eller tycker du att de ska sälja varorna med förlust?

Man kunde ju låtit bli att hävda 20% på "nästan allt" när så pass många och troligtvis populära produktkategorier är exkluderade. Det är ju dock deras val och ser man till hela deras sortiment så är det säkert "nästan allt" som har 20% rabatt, men risken finns nog att många blir besvikna.

Av NoAim

Köper gärna paketet för 1000 plus frakt om det är fast pris.

Av NoAim
Skrivet av Stefflo:

Tyvärr kommer säkerligen vår regering börja dra igång någon form av bidragsystem istället som kostar dubbelt så mycket att administrera plus att någon måste övervaka det så ingen fuskar.

Det blir ju ett problem att sänka skatten, när regeringspartiets före detta ledare i varenda jävla debatt de senaste 6-7 åren berättat för hela svenska folket att skattesänkningar i alla dess former är ett hot mot välfärden, att man bygger inte välfärd med skattesänkningar osv osv.

Gissar att det var därför man körde på sin korkade lösning med bidrag för el istället för att bara sänka skatten rakt av. Man har helt enkelt målat in sig i ett hörn vad gäller skattesänkningar.

Av NoAim
Nytt bud: 800 kr + fraktkostnad
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av NoAim

Skickat pm.

Av NoAim
Nytt bud: 4 200 kr plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av NoAim
Nytt bud: 6 800 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av NoAim

Skickade ett pm till dig med en grej som kommer funka fint, men för en bråkdel av priset. Funkar som den där wireless wire från mikrotik, dock inga 100 meter men 15 klarar den helt utan problem.

Av NoAim

När är det köpt?

Av NoAim

Användare: @Eckelhesten
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: swish i förskott, postnord
Produkt: Asus GTX 1070

Positivt:
Skickade snabbt, bra skick, alla delar med och bra packat.

Negativt:
Inget alls.

Slutbetyg: 5/5

Av NoAim
Skrivet av Swedishchef_90:

Har du testat att köra enbart 1 ram minne? För att se att modulerna är ok
Har du testat att byta batteri (långsökt men billigt att undersöka )
Har du testat ram i ett annat system och kollat de är schyssta? Alt testa dina egna om du har samma ddr sort.

Jag har testat 1 modul åt gången och testat helt utan, den har startat en gång utan ram-minnena (och flera gånger med minnena), så jag tror inte det är det. Batteriet är nån skum lösning, det sitter klistrat bakom usb-portarna och sen kopplat med en lite sladd till moderkortet. Jag har testat att köra utan den sladden i, och testat att ha den ur en stund med strömmen urkopplad.

Skrivet av Tea42BBS:

låter som någon typ av jordfel. Typ att någon HDD/SATA sladd är skadad o att det blir kortis. Eller att moderkortet har någon skruv/CPU kylare som nuddar ngn jordbana o att nätdelen då vägrar starta för att den inte får en powergood signal

mvh Lazze

Jag har testat att ta ut CPU helt och köra utan kylare, men ja, det känns som något i den stilen, alternativt om det är något fel på den delen av moderkortet som ska reagera när man kortsluter power on-pinsen, så att det helt enkelt inte reagerar när man gör det. Jag testade även att försöka starta genom att kortsluta samma pins men på baksidan av moderkortet istället, om det mot förmodan skulle hjälpa, men inget då heller. Men ska sätta mig och gå igenom det en gång till och se om det finns något som möjligtvis kortsluter, har försökt titta efter det och inte sett något, men det kan man ju missa.

Tack för hjälpen hittills!

Av NoAim
Skrivet av NordhNet:

@NoAim: Har det någonsin fungerat när det varit monterat i chassit?

I det ena chassit har det funkat vid ett tillfälle, i det andra har jag inte fått igång det någon gång.

Av NoAim

Söker grafikkort för mellan 1000 och 5000 kronor

Som rubriken säger så är jag på jakt efter ett grafikkort, tänker mig runt 1070-1080 i prestanda men något sämre eller bättre funkar också. Helst Nvidia, såvida det inte är otroligt bra pris på ett AMD-kort (ska köras med en äldre G-syncskärm som så vitt jag vet inte stödjer Freesync).

Skicka PM om ni har något att sälja!

Läs hela annonsen här

Av NoAim

Dator startar inte (strömlös)

Hej,

Jag börjar få lite krupp på en dator jag har här, eller lite komponenter snarare, som jag försöker felsöka åt en polare.

De består av ett MSI H170I Pro AC, en Pentium G4400 och 2 ramstickor.

Problemet är att jag kopplar in nätdel, trycker på power, men inget händer, den är helt död. MEN! Sen drar man ut allt och lägger det på hyllan och testar igen dagen efter. Då startar den, bootar in i Windows och funkar hur bra som helst. Man kan stänga av den och starta den igen, inga problem. Tar med grejerna hem till polaren, och allt är stendött. Tar med det hem igen, stendött. Drar ur kablarna lite, tog ut ramminnena en gång och då startade den. Monterade in allt i ett chassi utan ramminnen, stendöd igen.

Det är alltså vad det verkar HELT slumpmässigt om den får för sig att vilja gå igång, oftast är den helt död.

Det jag har gjort hittills är:

Plockat ut batteriet.
Plockat ut CPU.
Plockat ur ram-minnet.
Testat 4 olika nätdelar, med olika strömsladdar (och verifierat att dessa funkar med andra delar).
Kört allt monterat i chassi. Kört allt utanför chassi.
Testat olika chassin för att säkerställa att det inte är strömknappen, samt försökt starta genom att kortsluta bygeln på moderkortet direkt med en skruvmejsel.
Blåst rent allt.

Jag har hittills inte kunnat se ett enda mönster, där det funkar. Har fått igång grejerna i de flesta olika scenarion, men inget som har funkat mer än tillfälligt.

Någon som har varit med om något liknande och har något förslag? Det känns surt att kasta grejerna då allt lirar fint om man bara får helvetet att gå igång!

Tack på förhand!

Av NoAim

Har du varit inne i diskhanteraren och skapat en partition osv på disken?

Av NoAim

Fick det på en men fixade den med en handduk, den funkar fortfarande!

Av NoAim

Kan inget om diskmaskiner, men om man är så rädd för att sprayarmen inte snurrar under diskning, kan man inte bara själv snurra den till ett visst läge innan man drar igång en diskning, och sen se om den står i samma läge när diskningen är klar?

Av NoAim

Användare: @norrko
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: 2x hårddiskar

Positivt:

Väl packat

Trevliga och snabba svar

Negativt:

-

Slutbetyg: 5/5

Av NoAim
Nytt bud: 800 kr För 2x3TB WD Red
Gå till annonsen för att lägga ett bud.