Inlägg

Inlägg som doFFen har skrivit i forumet
Av doFFen

Jag kan alltid hosta den till dig, så länge den inte drar allt för mycket trafik.

Dock har jag bara stöd för PHP & MySQL

Du kan skicka ett PM eller nåt om du är intresserad

Av doFFen

Du kan abuse anmäla det till deras IPS... Men kan ju säga dig att det kommer förmodligen inte hända ett skit.

Bästa sättet är att du själv ser till så du har brandvägg eller något så du blockar dom, att anmäla kommer inte hjälpa ändå...

Av doFFen

Det är folk som sitter och scannar ip och sedan försöker hitta öppna ftp utan pass m.m sedan laddar dom upp saker så som warez och sprider, inte säkert i ditt fall men det brukar vara så när massa connectar med olika pass hela tiden.

Sen om det skulle vara ett lagbrott kan jag knappast tro dom kan ju skriva fel m.m om det händer en gång men upprepas det alltid så är det väl ingen brott precis men du kan ju banna deras IP.

Sen om du ska anmäla dom är nog inte lönt för om det är folk som försöker ladda upp warez så kör dom garanterat genom proxy...

Mitt tips är bara skit i dom eller banna deras IP istället så slipper du det.

EDIT: ett annat tips är att byta port på ftpn till nån konstigt, för jag gissar på du kör på 21 nu som är standar och då är det lätt och hitta den för folk, byt till nån annan och se om dom försöker ändå.

Av doFFen
Av doFFen

För det första finns det INGA seriösa webhotell som erbjuder fri trafik, då fri trafik inte finns. Det är ingen som har fri trafik det finns alltid en gräns nånstans så alla siter som skriver dom har fri trafik ljuger! Även om dom får använd så mycket som dom vill av sin internet levranrtör så har ju även levrantören ett stopp så glöm det där med fri trafik...

Först borde du kolla upp hur mkt trafik du behöver kanske sätta upp en egen server och köra lite för du behöver nog inte så jätte mycket trafik skulle jag tro, beror på vad det är för sida med är det en privat liten sida så behöver du nog inga mängder trafik och är sidan stor med massa bilder m.m så kanske du behöver mer...

Iaf ett webhotell som ger rätt mycket trafik är http://www.webcows.se/ testa dom

Fast annars tjänar du nog mest på att ordna en egen server plus du får mer kontroll

Av doFFen

Re: Ladda ner Linux??

Citat:

Ursprungligen inskrivet av poppen
Jag skulle vilja veta vart man laddar ner Linux? Jag vill inte ladda ner den på tex dc för det kan ju va nån som fixat till linux.... Har dem någon officiel hemsida???

Kanske jag som ser bar eller så men tycker man ser jävligt tydligt att den första tråden man ser i detta forum är "Linux och Unix FAQ (läs INNAN Du skapar en tråd!)" eller var det så att du ej fatta vad som menas med läs innan du skapar en tråd. Men iaf så menas det att du ska läsa den INNAN du skapar en tråd, hoppas det gick ändå upp nu.

Skandal att såna här trådar ens ska kunnas skapas!

Av doFFen

Re: Tack doFFen

Citat:

Ursprungligen inskrivet av WiraZu
Verkar som ett riktigt bra alternativ, undrar bara om de blir bra ljud i miccen också...

En lite praktisk fråga också... ungefär hur lång är sladden ?

Miccen funkar bra dock så tar den in allt runt om kring men den funkar bra. Sladden är dock lite väl kort tycker jag men den kan väl vara en ca en och en halv meter kanske eller lite kortare kanske.

Av doFFen

http://195.67.69.169/kocny/infovisa.asp?31545

Där har du dom

159kr på kjell & company

Har med haft lite olika men dessa slår allt, även fast dom är biliga. Bra ljud, sköna

Av doFFen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonasy
Ehm känns väl lite bättre att prioritera saker som våldsbrott/våldtäkter etc. än detta?

Vad är ändå lite pengar ...

Du kanske inte känner till detta men det finns olika avdelningar hos polisen och våldsbrott och våldtäkter ligger ju knappst under bedrägerirotel.

Sen så är ett brott alltid ett brott, lika fel att lura folk på pengar som att misshandla någon, ska man ta brott efter hur illa dom är så skulle ju bankrån och bedrägeri aldrig lösas.

Av doFFen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jamzo
http://www.mobil.se/nyheter/visa.asp?id=6955&sid=1

Det skrämmande är ju att polisen säger.

"Det är inte ett prioriterat ärende, så vi kommer inte att göra något åt det som det ser ut i nuläget, säger Harald Runge på Malmöpolisens bedrägerirotel"

Detta fast personer har betalat in pengar till mobilimport och polisanmält företaget.

Detta innebär ju att man i Sverige kan blåsa vem som helst ju, det är ju iaf den signalen man få.
SKANDAL!!!

hmm, sjukt dåligt ju...

Jag som så gärna hade velat se en rättegång med mobilimport

Dåligt som fan av polisen, vafan liksom brott är brott och även om dom har annat att göra får dom väl förfan inte bara skita i detta. Tänk på alla dumma idioter som köpt en mobil där? Fast man kan ju tänka såhär med, är man så jävla korkar så man gick på och köpa en mobil där får man la väl skylla sig själv, men de vore ju ändå skoj om han fick ett straff för att blåsa folk så.

Ska vi mailbomba polisen att dom får ta fast den jävlen?

Av doFFen

hihi

Hoppas han får fint straff och lyckats blåsa många nu då.

Nu kan jag iaf sova på natten ju

Av doFFen

Re: Nytt företag!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av mr_padawan
Jag och en kompis skall skapa ett nytt datorföretag i stan och vi har tänkt erbjuda tjänstean att sälja och bygga datorer..
Men var skall vi köpa in delar från?
Jag vet att Datorbutiken är bra.. men finns det någon bättre och billigare grossist?

Har ni tänkt på att der redan finns 100-tals datorföretag som redan säljer delar och datorer? Varför skulle folk köpa av er istället för att köpa hos nån annan?

Ska jag vara ärlig tror jag inte det kommer gå nåt vidare med tanka på hur många datorföretag det redan finns. Men ska ni köpa in delar så är det väl helt klart biligaste att köpa från företagen som tillverkar sakerna eller? Finns väl säkert nån grossit med men om ni köper av datorbutiken.com så skulle ni få höja priset sen och varför ska man då köpa de hos er ner det är biligare hos datorbutiken? Då ska ni ha bra mycket bättre service

Men aja lycka till

Av doFFen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Crawen
Min numpad funkar inte i vim, får bara bokstäver, lite störande, någon som har någon bra lösning?

Jadu, det är skit svårt att få igång under linux. Man måste in i kärnan och ändra mycket och sedan så får man även confa X på ett speciellt sätt. Du får söka lite så kanske du hittar hur man fixar det

Av doFFen

http://doffen.visse.nu/images/screen.jpg

Jag får väl med posta då

Av doFFen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CLn
läs detta istället grabbar...

http://www.mobil.se/nyheter/visa.asp?id=6902&sid=1

Eller läs några inlägg uppåt istället. Du är nu 3e personen som postar den länken.

Av doFFen

Skulle ju va skoj och veta om han tjänat mer nu än han lagt ut på sitt skit. För sidan lär väl bomas igen snart skulle jag tro.

En rolig sak var ju att gå till hans postbox och vänta för vem skulle inte vilja ta ett snack med denna killen IRL liksom

Av doFFen

Japp de funkar, dock måste du nog ladda ner att MSN plugin.

Kolla på deras hemsida http://gaim.sourceforge.net/

Sen heter det gaim inte giam

Av doFFen

Stereomix, ljudkortet

Tjena...

Har ett SB Live 5,1 ljudkort, det är så att jag håller på att mekka lite med micen. Har fått igång den och så, funka bra.

Men som nån kanske vet finns det en inställning i windows som brukar heta på SB kort "what u here" eller annars "stereo mix" så jag undrar om de finns nådant sådant i Linux så man kan aktivera? Har kollat i Kmix m.m men hittar inte riktigt.

Kanske finns nåt ljudprogram man kan fixa så man kan ändra det i eller?

Kör slackware med om ni undrar.

Av doFFen

99,9% Uptime var de ja!

Det ser vi

Av doFFen

Han borde nästan vart här inne och läst för han har ju uppdaterat hemsidan lite.

Telfontiderna är ändrade...
När man bestället får man fylla i telefonnummer nu
Sen får man fylla i färg, rätt skumt eftersom man kan inte få alla telefon i vilken färg som helst, eller han kanske sprutlackerar mobilen innan man får den

"I Augusti månad går resan till Florida för 5 lyckliga vinnare"
Va det inte 20 resor innan?

En anna skoj sak är att han andvänder SAMMA mail till support/beställningar och kontakt. Borde ju bli ganska rörigt med allt i samma inbox.