Inlägg

Inlägg som Mart har skrivit i forumet
Av Mart

Är på mitt sista Freedrive Extreme-uppdrag. Ska iväg och rädda nån brud från sjöodjuret. Hur *** dödar man sjöodjuret? Två magasin från ett Tommy-gun hjälper ju inte.

Av Mart

Nja, hela grejen med postförskott är ju att man måste betala innan man hämtar ut paketet. Posten kan ju inte bevisa att jag tagit emot något paket och kan ju därför inte kräva mig på några pengar. Däremot så borde SWEC/Gtek kunna kräva posten på pengar.

Av Mart

Posten...

Fick just min Sweclockers-t-shirt Skickades som brev mot postförskott. Men den snälla brevbäraren/posten delade ut brevet direkt till mig ändå utan att jag fick någon avi.

Kan Swec/gtek kräva posten på pengarna lr bör jag som "god medborgare" betala in summan ändå? Vill ju inte att swec ska förlora pengar men posten förtjänar att jävlas med.

Av Mart

Börja med de senste drivrutinerna, om du inte redan har de. Glöm inte avinstallera de gamla med verktyge från Matrox. Testa att aktivera clone genom att skapa ett snabbkommando för "att aktivera clone". Det gör du under egenskaperna för clone (under multi display"-tabben har jag för mig att det ligger). Ange t.ex. Ctrl+Shift+Alt+c för att aktivera clone. Stänga alla fönster har har med bildksärmsinställningar att göra och tryck sedan det kortkommando som du just skapade. Skärmen borde flimmra till lite och du då bild på tvn. Aktivera sedan dvdmax. Glöm inte heller att installera G400DivX.

Var iaf så fick igång clone & dvdmax på mitt gamla g450

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Falkesand
Är på sprituppdraget. Vad fan skall man göra efter att man hittat sin döde polare och skjutit varenda djävel man hittat ??, Ena av mina lastbilar brinner och mina 3 andra polare sitter bara på huk vid dem.. Kan inte göra någonting... Hjälp

Snacka med en av dina polare (han i mitten).

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Superugly
Nån som har tips om hur man klarar sig inne i kyrkan? Finns alla savegames upplagda nånstans?

Tips finns tidigare i tråden lr i nån av de andra Mafia-trådarna.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av daja4567
Mart: vad scorar du i 3dmark tex?

Oklockat; strax under 8000. Med grafikortet klockat till 270/270 blev det ~8300. Grafikkortet klarar säker mer och processorn går ju vanligtvis i 11*150. Då borde det bli lite mer Har bara inte hunnit med och testa...

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dave84
hur får man igång spelet?
när jag startar det så står det att jag ska sätta i rätt cd men jag har provat med alla 3...

Sätt i CD 1 och välj play. Funkar det ändå inte så får du nog vända dig till butiken som du köpte spelet från.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Provotic
Jag hittar inte detta problem nånstans..

Efter man kommit ut och dödat alla i kyrkan, så är man ju wanted av polisen, åsså står det en fet likbil utanför.....hur skall jag göra? jag har kört till salieris eller vafan det heter dit man skall, men man är ju fortfarande wanted så man kommer ju inte in..

Vad göra?
mvh!

Ta likbilen och skaka av dig snuten. Återvänd sedan till Salieris

Av Mart

Maffia flyter på alldeles utmärkt för mig, med XP 1800+ och ett Hercules Radeon 8500LE 128mb

Liquide: Du borde ta och läsa reglerna för signaturer. Din är alldeles för stor.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jsl_80
[B]Nu börjar jag tröttna på att åka runt och leta... Någon som vet var man hittar följande ställen:

Byggarbetsplatsen finns unjefär vid n:et i högbanans (det där tåget som går på räls en bit ovanför marken) station "Down Town".

Till den nedre kommer du om du svänger in till höger bakom huset vid den "norra" in(upp)farten till Oak Hill. Alltså från Hoboken.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HELIX
Kan du inte ändra FSB´n manuellt?

Hjälper nog inte när han har ett A7V, dvs kt133 (utan A). De kórten brukar ju klara max 110Mhz fsb.

Av Mart

PAL?

Av Mart

DualHead & DVDMax är det bra till! För folk som behöver bra bildkvalitét sam bra TV-OUT.

Av Mart

Control Panel > Adminstration Tools > Computer Management > Disk Management.

Finns där i NT4 samt W2K, förmodligen i XP oxå.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av misko
nu har jag fan raderat skiten...

en del av de uppdragen som fanns i freedrive extreme, var helt idiotiska.. tänker främst på uppdraget där man ska byta ut 3 racerbilar som står uppställda på lastibilar...

helt omöjligt att backa in på dem... kommer man det minsta snett så börjar bilhelvetet att hoppa och studsa av någpn konstig anledning... fattar inte hur man kan ta med ett sådant uppdrag - någon av utvecklarna måste ha ju provspelat skiten..

så för att rädda tangentbordet och skärmen blev jag tvungen att radera spelet..

Du behöver inte backa upp bilarna. Däremot är några av de andra uppdragen helt totalt omöjliga samt att det är fruktansvärt jobbigt att man bara kan börja om på uppdraget eller frän början. Har man börjat på ett "omöjligt" uppdrag så blir man ganska sur för att man inte bara kan välja ett nytt uppdrag.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wesker

Man ska inte mästra utan att förklara, så berätta nu vad det heter!

Spänning heter det. Spänning är en s.k. storhet. Storheter mäts i enheter. Storheten spänning mäts i enheten volt. Precis som ström mäts i ampere och frekvens i hertz. Mycket grundläggande fysik alltså. Vad jag kan komma ihåg fick iaf jag lära mig det i högstadiet.

Av Mart

Tac, misko. Precis vad jag kom hit för att ta reda på

Av Mart

Jag kör oxå en hel del med MrPlatnum. Funkar rätt bra (tror jag). Får ganska mycket felbränningar, men det får jag ju med TDK- & Fujifilmskivor oxå så det beror nog på min väldigt dåliga Acer-brännare.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SunQ
ok.. Men jag har ju inget CUSL2 moderkort.. men i MBM så finns den med.. och den mätaren visar 10° högre än CPU tempen.. det kanske bara är en konstig mätare

Läs tråden så fattar du!

Av Mart

Jag har ett Asus Cusl2 Bästa moderkort jag någonsin haft Av någon anledning så krävs det väl lite specialinställningar i MBM för att temperaturavläsningen på processorn ska funka.

Sen så är kortet faktiskt baserat på i815E