Den digitala upplagan av Computex 2021 är igång och till skillnad från fjolåret är uppslutningen bakom bred. På "plats" är bland annat giganter som Intel, AMD och Nvidia, varav Intel redan presenterat sina nyheter och flexat musklerna. Klockan 04:00 den 1 juni intar AMD scen och talare är i vanlig ordning ingen mindre än bolagets VD, Lisa Su.

► Läs alla artiklar från #computex-2021

I bolagets pressmeddelande framgick att ett av fokusområdena blir "High-Performance Computing", vilket i AMD-sammanhang ofta är synonymt med processorer. Förhandstippat här är AMD ska delge de första detaljerna kring Ryzen Threadripper 5000-serien "Chagall", som tar klivet över till arkitekturen Zen 3 för de upp till 64 kärnorna och 128 trådarna.

AMD har också flaggat för nyheter inom grafikkort för entusiaster och gamers. Sedan tidigare har AMD lovat lansera en Radeon RX 6000-serie för bärbara datorer till sommaren och det är därför ingen högoddsare att det formella avtäckandet äger rum på Computex 2021. Medan det inte går att utesluta är det få som tror att det blir några nya grafikkort för stationära datorer.

Vad vill du se från AMD på Computex? Kommer du att ställa klockan? Dela med dig i kommentarerna!