Den 11 november klockan 18:00 drar SweClockers Live igång, och förutom att gästas av de amerikanska industrijättarna Intel och AMD kommer även lokala förmågor så som Fractal Design att närvara. Nu kan vi berätta att även Komplett kommer att finnas på plats för att bjuda på tävlingen "Vem vill bli Geek?" med grymma priser.

Skattjakten inför SweClockers Live:
Tävlingen är en digital skattjakt med tio frågor och klurigheter med varierande svårighetsgrad. Målet är att så snabbt som möjligt klara sig igenom alla frågorna och på så sätt kvalificera sig som vinnare till finalen som hålls under SweClockers Live. Den som först når målet är vinnaren.

Man kan delta ensam eller sätta ihop sitt eget lag med sammansvurna. Hur många som tävlar i ett lag är upp till er men ju fler som ingår, desto fler delar på priserna. Vinnaren eller det vinnande laget ringer sedan in till tävlingen för att tävla i en frågesport och avancera sig upp en prisstege med allt finare priser.

Att kvalificera sig till finalen innebär att man automatiskt vinner upp till 10 procent rabatt på Kompletts sortiment under år 2020 och 2021. De som kniper andra och tredjeplatsen i skattjakten går inte lottlösa utan kammar hem ett presentkort på 1 000 kr respektive 500 kr.

Ert lag måste vara tillgängliga på kvällen den 11 november:
För att kunna vinna måste du eller den ni utser som lagledare vara tillgänglig på kvällen under Sweclockers Live för att ringa in till tävlingen och delta i direktsändning. Tid för detta är mellan cirka 18:00 och 21:00. Komplett kommer att ta kontakt snarast efter att skattjakten är avslutad för att utbyta information om hur man ringer in samt telefonnummer. Den som ringer in till livesändningen skall primärt göra detta via Zoom med telefon som backup.

Ta mig till Skattjakten!
Starttid: 2020-11-08 13:37
Sluttid: 2020-11-10 13:37

Livetävling och Tittartävlingen under SweClockers Live:
Live i sändningen kommer alla tittare att kunna vara med och tävla med samma frågor som skattjaktsvinnaren tävlar med i stegen. Här samlar man poäng per snabbast rätta svar. Den person eller det lag som samlat ihop flest poäng efter sista frågan vinner ett presentkort på Komplett, värde 10 000kr.

Länk till Livetävlingen
OBS: Denna tävling pågår endast under sändningen av Sweclockers Live den 11 november.

Vinster i båda tävlingarna
Bara genom att vara först med att klara den digitala skattjakten så vinner upp till tre personer i laget till upp till 10 procent rabatt på Kompletts sortiment under resten av året och hela 2021!

I livesändningen har vinnaren av skattjakten chans på följande priser. Varje nivå ackumuleras och klarar du dig hela vägen upp till nivå 10 så kammar du hem priser för över 30 000 kronor!

Fortsätt läsa nedan för att ta del av mer detaljer och reglerna kring tävlingen. Vi ses den 11 november på SweClockers Live!

komplett_Vemvilbligeek_logo.png

Vanliga frågor
Hur deltar jag i tävlingen?
Tävlingen arrangeras i samarbete med Arcane Game. Du deltar genom deras skräddarsydda webbplats på http://www.geeklive.tech

Tävlar jag själv eller i lag?
Det är upp till dig! Priserna gäller oavsett hur många som spelar tillsammans, så var och en får väga vinstmöjlighet mot risken att behöva dela på bytet. Om ett lag tar sig till final behöver det dock utse en lagledare som kan ringa in och tävla.

Live-final alltså! Behöver jag tänka på något speciellt?
Ja! Du måste vara tillgänglig under SweClockers Live, kvällen den 11 november. Förutom det måste du vara villig att ringa in till sändningen och delta i finalen, antingen själv eller som lagledare för en grupp sammansvurna.

Jag förstår inte riktigt hur saker fungerar?
Läs instruktionerna en extra gång! Tror du något är fel eller har mer allmänna frågor? @Arcane Games finns på SweClockers forum och kommer hålla ögonen på tråden här. Skicka en ping, vetja!

När kan jag delta i publikdelen av tävlingen?
Det gör du via webbplatsen http://www.geeklive.tech när SweClockers Live väl är igång. Håll utkik på streamen för mer information!

Får jag tävla med flera användare?
Nej, en användare per person eller lag.

Jag/vi har vunnit skattjakten och skall vara med i finalen. Får vi tävla i tittartävlingen?
Nej, vinnare eller medlemmar i det vinnande laget av skattjakten får inte delta i tittartävlingen

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Tävlingsregler
  • Du vinner “Vem Vill Bli Geek?” genom att svara på frågorna så fort som möjligt - Inte genom att fuska!

  • Det är inte tillåtet att hacka servern, systemet eller på annat sätt skaffa sig tillgång till områden man inte har tillgång till.

  • Du uppmanas att spela i lag. Men håll lagstorleken till maximalt 10 personer.

  • Lösenorden i frågorna är INTE känsliga för versaler/gemener. Det spelar ingen RoLl Om dU anVänDer STOrA BoksTÄVeR EllEr eJ!

  • Lösenorden är aldrig slumpmässiga bokstäver och siffror men kan vara kombinationer av ord, siffror, hexadiecimal- eller binära -siffror.

  • Den viktigaste regeln är att inte förstöra för någon annan.

  • Posta inte uppgifter, svar eller ledtrådar i forumet eller de officiella discordkanalerna.

  • Om du stöter på tekniska problem som inte verkar vara en del av spelet. Vänligen kontakta Arcane Game-gänget Du hittar dom på Discord: https://discord.gg/KfBgffZ. Kolla efter Ankan, Gussoh, Findus, Ninja, eller Gditz. Dom finns även i Sweclockers forum som @Arcane Games.

  • Vinnare eller medlemmar i det vinnande laget av skattjakten får inte delta i tittartävlingen.

  • Det är endast tillåtet att tävla med en användare per person. Deltar man i ett lag får man inte delta i andra lag eller konstellationer.

  • Komplett förbehåller sig rätten att utse en annan vinnare om det föreligger misstanke om fusk, andra oegentligheter eller om vinnaren eller det vinnande laget inte kan vara representerade via video- eller telefon -samtal vid finalen på onsdag kväll. Ca. kl. 18:00 – 20:30

  • Vinnare kontaktas via epost och har 12 timmar på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Det tas inte ut några avgifter för att delta i tävlingen. Det enda som behövs är ett kostnadsfritt medlemskap.

  • Komplett, Arcane Game eller SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingen

  • Komplett och Arcane Game kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

  • Arrangören förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att man diskvalificeras. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

  • Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn och epostadress. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster. Alla uppgifter raderas inom 20 dagar efter avslutad tävling.

  • Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. Komplett, Arcane Game eller Sweclockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer