Insidan

Antec har valt en annorlunda design på insidan. Nätaggregatet sitter längst ned i lådan, istället för längst upp som brukligt. Hela den nedre delen är avskärmad från de övriga utrymmena med hjälp av justerbara plastskivor. Dessa klämmer fast kablarna och isolerar luftflödet. I mitten sitter en förmonterad 120 mm-fläkt som suger luft från hårddiskburen mot nätaggregatet och ventilationshålen.

Vid moderkortsutrymmet märker man att distanserna är förmonterade. Hela den övre delen kyls av två 120 mm-fläktar med utrymme för ytterligare två som insug i fronten. Använder man dessa fungerar hårddiskracket som en lufttunnel. Racket har plats för två 3,25"-enheter i skenförsedda vaggor. De fyra platserna för 5,25”-enheter är även de avsedda för montering med skenor.

Det övre racket har plats för två enheter monterade på skenförsedda vaggor. Dessa går enkelt att lossa och är riktigt smidiga om man ofta flyttar runt diskar. Alla skruvhål är isolerade med silikonkuddar för att förhindra att vibrationer sprider sig och skapar oljud. Ännu en finess är att racket kan förvandlas till en fläkttunnel med hjälp av de medföljande fläktklämmorna. Som om inte det vore nog har Antec även satt på en förvaringsask med utrymme för en handfull skruvar.

I den nedre hållaren får fyra diskar plats på högkant. Racken är fästa med tumskruvar, och sitter stadigt fast i sina skenor. Vid en noggrannare granskning finner man att samtliga hårddiskrack är försedda med ringar som handtag. När man installerar hårddiskar drar man helt enkelt ut hela buren genom att dra i ringen. En fin detalj är att ringarna sätts fast med krokar, så att de inte börjar skramla. Även här finns det silikonkuddar till samtliga enheter.

Nätaggregatet sitter längst ned i lådan. Det skruvas fast i baksidan av chassiet, men är även fastklämt på en silikonisolerad ram. Nätaggregatet går att montera på båda hållen ifall man vill försöka optimera luftflödet. Hela den nedre delen är kyld av en 120 mm-fläkt.