Tävlingar och erbjudanden i Komplett Geek Week

#directx-12

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

58

Gpuscore: Relic of Life är gratis prestandatest med ray tracing

Finska Basemark har knåpat ihop ett nytt prestandatest för ray tracing som fungerar på såväl Windows som Linux. Testa och dela dina resultat!

21

DirectX 12 "Agility" med Shader Model 6.6 visas i april

Nästa generation av Microsofts mjukvaruutvecklingskit för DirectX 12 samt nya rön inom ray tracing och Directstorage visas på Game Stack Live.

57

Geforce RTX 3090 i SLI – parkopplade grafikkort för över 30 000 kronor

Trots skalning nära den teoretiska maxgränsen på 100 procent har SLI-anslutna grafikkort sällan sett så opraktiskt ut som nu.

96

Microsoft tar högpresterande lagring till PC-spelare med Directstorage

Lagringsgränssnittet i Xbox Series X letar sig över till Windows 10 framöver, och Microsoft går igenom fördelarna för PC-spelare.

34

Microsoft uppgraderar DirectX 12 inför höstens grafiknyheter

Med funktionsnivå två av DirectX 12 gör Microsoft en stor del av DirectX 12 Ultimate till ett krav för alla utvecklare.

52

Cyberpunk 2077 använder endast DirectX 12 – även på Windows 7

Utvecklaren CD Projekt RED satsar på teknik i framkant, och en del i det är att använda moderna DirectX 12 på alla plattformar.

22

Nvidia släpper drivrutin med stöd för DirectX 12 Ultimate

Microsoft bakar in stöd för ray tracing och prestandaförbättrande funktioner i ett gemensamt gränssnitt som Nvidia nu omfamnar.

25

Andreas och Anton pratar DirectX 12 Ultimate

DirectX 12 Ultimate gör premiär i vårens uppdatering av Windows 10 passar Anton och Andreas på att prata om den nya tekniken.

30

Futuremark visar "Time Spy" – prestandatest för DirectX 12

Med lanseringen av Windows 10 och DirectX 12 krävs det nya metoder för att testa datorers kapacitet. Finska Futuremark visar upp en förhandstitt av prestandatestet "Time Spy".