#miditower

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

13

Be Quiet avtäcker chassit Silent Base 600

Tyska Be Quiet pressar priset och storleken, men behåller ambitionerna om tystnad, med sitt nya chassi Silent Base 600 som är först i världen med en ljuddämpad fönsterpanel.

28

NZXT Noctis 450

NZXT förvandlar den lågmälda storsäljaren H440 till ett vräkigt ventilationsmonster med neon. Nykomlingen Noctis 450 tar plats i testlabbet för en rejäl genomgång framför kameran.

68

Fractal Design Define S

Lagringsburar och 5,25"-platser är ett minne blott när Fractal Design stuvar om i sitt senaste chassi Define S. Nykomlingen får sig en rejäl genomgång av Jonas i testlabbet.

60

NZXT Source S340

I den minimalistiska Source S340 skippar NZXT allt vad 5,25"-platser och iögonfallande finesser heter och tar istället sikte på en lägre prisklass. Jonas undersöker om datorlådan har vad som krävs för att möta konkurrensen.

135

Fractal Design Define R5

Efter drygt två år har det blivit dags för svenska Fractal Design att sjösätta den femte delen av sin storsäljande Define-serie. Jonas Thörnqvist låser in sig i studion för en rejäl genomgång av det purfärska Define R5.

40

Be Quiet Silent Base 800

Tystnad står i första rummet när tyska Be Quiet släpper sitt första datorchassi Silent Base 800. Jonas Thörnqvist står givetvis redo i testlabbet för att ge nykomlingen en rejäl genomgång.

47

Silverstone Raven RV05

Den femte inkarnationen av datorlådan Silverstone Raven tar plats i SweClockers testlabb, med finesser som en vriden moderkortsplåt och många möjligheter till ökat luftflöde.

52

Lian Li PC-A51

Med yttre mått som ett minitower och plats för fullstora ATX-moderkort tar Lian Lis färska aluminiumchassi PC-A51 plats i SweClockers testlabb.

40

Corsair Obsidian 450D

Efter omstarten av serien Obsidian fyller Corsair igen det sista hålet i storleksklasserna med den nya Miditower-klassade datorlådan 450D, som nu tar plats i SweClockers testlabb.

190

NZXT H440

Plastpaneler och 5,25-tumsenheter är ett minne blott när NZXT stuvar om i den nya datorlådan H440. Nu tar modellen plats i SweClockers testlabb.

44

Silverstone Fortress FT04

Taiwainesiska Silverstone återvänder till en mer klassisk tower-design med sitt senaste Fortress-chassi FT04. Denna gång satsar företaget på hög luftgenomströmning samt låg ljudnivå.

59

Nanoxia Deep Silence 1 och Deep Silence 2

Med löften om låg ljudnivå och smarta finesser tar två nya chassin från nykomlingarna Nanoxia plats i SweClockers testlabb: Deep Silence 1 och 2.

69

Bitfenix Ghost

Låg ljudnivå, goda expansionsmöjligheter och många finesser är några av ingredienserna i nya Bitfenix Ghost. Chassitestare extraordinaire Jonas Thörnqvist sätter nykomlingen på prov.

357

Fractal Design Define R4

Svenska Fractal Design uppdaterar storsäljaren Define och lägger till mer kylning och modernare finesser. SweClockers chassimästare Jonas Thörnqvist går igenom nyheterna.

38

Cooler Master Silencio 650

En genomtänkt datorlåda med ljuddämpade paneler och ett avskalat yttre är löftet när Silencio 650 intar SweClockers testlabb. Jonas Thörnqvist plockar fram skruvmejseln och bjuder på en grundlig genomgång av Cooler Masters senaste skapelse.