Den österrikiska fläktexperten Noctua har en speciell plats i många entusiasters hjärtan. Bolaget uppmärksammas ofta för sin kvalitet, men deras unika estetiska inriktning är ofta ett hett debattämne för hembyggare som varken gillar beigea eller bruna färgen.

Nu släpper Noctua en rad nya tillbehör vid namn Chromax, som passar deras befintliga sortiment av chassifläktar. Det handlar om två nya produktlinjer i form av gummiskruvar och vibrationsdämpande hörnmattor som sätter färg på tillvaron. Tillbehören släpps i färgerna röd, blå, grön, gul, vit och svart.

Gummiskruvarna går under beteckningen NA-SAV2 och passar till alla fläktar från Noctua, men bör även fungera tillsammans med andra. De vibrationsdämpande hörnmattorna heter NA-SAVP1 och passar till samtliga varianter av fläktarna NF-A14, NF-S12A och NF-F12.

Gummiskruvarna kommer säljas i paket om 20 stycken, vilket räcker för att montera upp till 5 fläktar. För hörnmattorna handlar det om 16 stycken per paket, vilket är tillräckligt för 2 fläktar.

Gummiskruvspaketet NA-SAV2 och hörnmattorna NA-SAVP1 dyker upp i butik inom kort till det rekommenderade priset 6,90 euro, motsvarande cirka 65 kronor.