I SweClockers butik finns muggar, t-shirtar och hoodies, men inte det som allra flest faktiskt efterfrågat. Det är dags att ta fram en ny musmatta och i sann tradition är det upp till medlemmarna att skapa motivet. Med i leken är dessutom MSI, som skruvar upp förväntningarna med ett tävlingspris som heter duga.

MSI GS65 Stealth Thin

Egenskap

Värde

Skärm

15,6" IPS-panel
1 920 x 1 080 px @ 144 Hz

Processor

Intel Core i7-8750H
Sex kärnor med Hyperthreading i 2,2–4,1 GHz

Grafikkort

Nvidia Geforce GTX 1070 Max-Q
8 GB GDDR5

Minne

16 GB DDR4-2400

Lagring

512 GB SSD
NVMe PCI Express 3.0 x4

Anslutningar

Wifi 802.11ac, Gigabit Ethernet, Bluetooth 5.0, HDMI 2.0, Mini Dispayport, USB 3.1, USB-C, Thunderbolt 3

Batteritid

Upp till 8h

Vikt

1,8 kg

Cirkapris
Lägsta pris

27 000 kr

På prispallen väntar en värsting av rang. MSI GS65 Stealth Thin är en i sammanhanget ovanligt tunn och lätt bärbar dator med massvis av kraft under huven. Att det handlar om en gamingmodell innebär inte heller att den ser ut att komma från leksakshyllan. Tvärtom framhäver MSI både diskret design och exklusiva detaljer.

Detta lilla kraftpaket innehåller både åttonde generationens Intel Core i7-processor med sex kärnor och Nvidia Geforce GTX 1070 Max-Q, men kronan på verket är den snabba IPS-panelen med tunna skärmkanter och gamingvänliga 144 Hz uppdateringsfrekvens. Därutöver finns allt från 16 GB minne och 512 GB SSD-enhet till USB-C och Thunderbolt 3. Tvärmåttet är tunna 18 mm och vikten låga 1,8 kg.

Nu återstår bara att lusläsa instruktionerna, gnugga geniknölarna och klämma fram en riktigt snygg design. Vinnaren plockar hem ovanstående dator till ett värde av sisådär 27 000 kronor.

10173.jpg

SweClockers gamla musmatta från 2012.

Tävlingsregler

  • Hela motivet ska vara i vektorformat, såsom PDF eller AI. När du skickar in ditt bidrag, bifoga dessutom en PNG så att ditt motiv blir lätt att förhandsgranska. Komplett mockup av musmattan ger en guldstjärna!

  • Anpassa motivet för en musmatta i storleken 90 x 40 centimeter. Tänk på att lämna utrymme för marginaler.

  • Ta hänsyn till att motivet ska tryckas på svart tyg. Håll hög kontrast och undvik tonade färgövergångar (gradienter).

  • Du måste skapa hela motivet själv. Bortsett från SweClockers logotyp (som bör vara med) får inga upphovsrättsskyddade verk användas. Använd inte SweClockers-gubben eller utmärkelserna.

  • Var med i tävlingen genom att e-posta ditt bidrag till tavling@geeks.se. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingsbidrag kan lämnas in till och med söndagen den 14 oktober. Finalister utses av en jury, som noggrant granskar motiven och sorterar ut de allra bästa bidragen. Sedan är det upp till medlemmarna att rösta fram vinnaren. Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

  • Genom att skicka in ditt bidrag ger du SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

  • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare. Kontakten kan även ske genom den e-postadress som användes för att skicka in bidraget.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers behandlar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer