Förra året slog Komplett och SweClockers ihop sina kloka huvuden och startade en auktion för en kraftfull dator där pengarna gick oavkortat till Barncancerfonden. Det blev en lyckad auktion som i slutändan landade på 34 000 kronor. Nu är det dags för en till välgörenhetsauktion och den här gången går pengarna till Min Stora Dag.

minstoradag-logo-rgb-1120x922.png

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta orka kämpa i en tuff vardag.

200 000 barn och unga i Sverige kämpar med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Genom att samarbeta med Min Stora Dag bidrar Komplett till att fler barn får uppleva livsviktig glädje. Bland annat genom att skapa Stora dagar och bidra med önskade gaming och teknik -produkter. Men framför allt, tillsammans med våra kunder, samla in pengar så att fler barn kan få sina drömmar uppfyllda och en paus från sin tuffa vardag.

Tillsammans gör vi skillnad för barnen som kämpar.

► Buda hem en Komplett-PC med RTX 4070 Ti - till förmån för Min Stora Dag

Auktionen har startat och utropspriset är en (1!) krona. Auktionen kommer vara igång till klockan 23:59 den 3 september och 100 procent av pengarna går oavkortat till Min Stora Dag.

Datorn i fråga är Komplett-byggda Komplett-PC a196 Epic Gaming VGPU med ett värde på 30 000 kronor och kommer med AMD-processorn Ryzen 7 7700X samt Asus TUF Gaming RTX 4070 Ti inbakat i ett Phanteks Eclipse-chassi. Utöver datorn följer ovärderliga godsaker som Komplett-märkt t-shirt, stressboll med Komplett-motiv, tackbrev samt ytterligare överraskning.

Utöver detta kör Komplett ytterligare välgörenhetsauktion där företag har möjlighet att buda på Komplett-datorn Office RTX i140. För att hitta denna behöver du bara klicka dig till Kompletts välgörenhetsauktioner.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Vad

Beskrivning

Chassi

Phanteks Eclipse G360A Mid Tower (svart)

Grafikkort

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti OC

GPU Riser

Phanteks Vertical GPU Bracket

Processor

AMD Ryzen 7 7700X

Processorkylare

CM ML240L V2 ARGB Komplett Edition

Primärminne

Kingston FURY Beast RGB DDR5 5600MHz 16GB

Lagring

Kingston M.2 NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD 2TB

Moderkort

ASUS TUF Gaming B650-PLUS WIFI Moderkort

Nätaggregat

Corsair RMe Series RM750e PSU

Operativsystem

Windows 11 Home

Nyfiken på hur Komplett bygger ihop datorer? Ta en titt på videon nedan där vi besökt Kompletts datorbyggarhörna.