Råd och erfarenheter av Asus Sonar Phoebus önskas.

Permalänk
Medlem

Råd och erfarenheter av Asus Sonar Phoebus önskas.

Tjoho, nu efter många många år sen mitt senaste ljudkort Audigy 2 (som verkar ha ett problem med windows överlag nu för tiden) vill jag ha ett ljudkort som orkar köra mikrofon utan störande micboosts och orkar att driva mina hörlurar.

Som jag förstår det så är ljudet inget att klaga på, de recensioner jag läst tycker att kortet är fantastiskt.
Det jag undrar är hur det är överlag och speciellt den medföljande dongeln med volymkontroll är funktion och kvalitétsmässigt.

Jag har sökt lite efter en liknande låda där jag kan reglera volym och koppla in ett par hörsnäckor om man skulle vilja ta en paus från headsettet, men jag har problem att hitta något liknande alls.
I och med att jag önskar att köpa ett ordentligt ljudkort som kommer hålla i 10år med medföljande extern inkopplingsmöjligheter gör detta för mig ett rätt så attraktivt köp.

Men till min förvåning så fanns det väldigt lite information om just detta ljudkort, både i forum, skrift och särskilt på youtube som verkar sluka nya produkter i unboxings och reviews.
Så jag söker folk som köpt detta kort och kan ge mig en personlig uppfattning om byggkvalité och hur det fungerar med den inbyggda mikrofonen i dongeln som kommer med.
PS. Läste att kortet har vissa problem som "knack"-ljud när man använder mikrofonen och att uppdaterar sker väldigt sällan.

Tack