Permalänk
Medlem

Billigt, enkelt chassi?

Ska byta moderkort och funderar då på att byta chassi också, i dagsläget har jag ett gammalt cooler master från 2008 - jag kan inte ens hitta nått namn på det. Tungt, otympligt och dålig luftcirkulation är det iaf.

Har en bakre fläkt, sen är det bara PSU fläkten och fläkten på CPUn. Det här vore trevligt att råda bot på och iaf ha en till fläkt.

Jag letar alltså efter ett chassi runt 500kr som ändå är vettigt - det kan gärna vara utan flashiga RGB grejer, det viktigaste är att det är vettig luftcirkulation för ett system som kyls med fläkt, inte vatten - en bonus vore om det inte är allt för bullrigt.

typ: https://www.netonnet.se/art/fyndvaror/fyndvaror-datorkomponen... eller https://www.netonnet.se/art/datorkomponenter/datorchassi/towe... eller något annat i den prisklassen. Idéer? PSU ska inte finnas i det, fläkt behöver inte heller medfölja - detta ska ändå flytta från gamla till nya.

Tack på förhand!

Permalänk

Detta ligger över din budget men det är riktigt tyst. Man kan ju även ta bort fronten om man vill ha extra luftflöde. Min ryzen 5600x har jag inte lyckats få upp i över 68 c med det än och då har jag låst upp strömbudgeten på den.
https://www.inet.se/produkt/6905044/fractal-design-define-s-s...

Permalänk
Medlem

Detta chassit är väldigt prisvärt för vad det kostar nedsatt; https://www.inet.se/produkt/6904635/deepcool-cl-500

Mvh

Permalänk
Medlem

https://www.inet.se/produkt/6902974/kolink-observatory-rgb-vi...
Detta chassit har inget av vad du vill ha men jag har ett som du kan få om du hämtar det:-D '
Finns i Kungshamn på västkusten.
Bra skick.

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem