Permalänk
Medlem

Logitech G27

Tjena, fick för mig för ca 1 vecka sedan och damma av min G27a och köra lite, men fick inte kopplingen och växelspaken och lira, märkt att kopplingen inte velat vara med i andra spel också, tänkte att det är nog dags för ny då den har några år bakom sig, fick tag på en bra beggad som funkade hos säljaren, kommer hem och pluggar in i min burk men samma fel, kör w10 och dragit ned flera olika logitech program men ingen verkar hitta ratten, körde logitech profiler förut men verkar inte finnas kvar längre..., den dyker inte ens upp i en enhetshanteraren, någon som ha nå klokt förslag?

Permalänk
Medlem

Några tankar.
Använt samma kablar/nätagg? om ja prova andra kablar/det "nya nätagget".
Provat olika usb portar?
Och då även olika usb protocol dvs en usb 3 port funkar lite annorlunda än en usb 2 port heller en usb 3,1 port.

Kommer ej ihåg om logitechs rattar är med i logitechs "G-hub" men om ja avinstallera starta om burken och installera g-hub igen.
Om inte det hjälper så kanske du behöver söka runt lite på hur man får bort alla rester av G-hub.
Dvs få bort all G-hub skit från registret, fick göra det en gång för några år sedan för att få skiten att funka som det ska.
Använder rattarna nåt annat prg så gör samma sak med det istället.

Och med starta om så menar jag starta om och INTE stäng av och starta datorn för en stänga av/start ger inte en 100% omstart av windows, medans en "omstart" ger en 100% omstart!
Fixxat en del små problem i win10 med detta själv.

Har du win11? Så kanske det kan vara problemet då det verkar finnas en hel del skumma win11 problem!

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!

Permalänk
Medlem

Rensade bland alla logitech program, bytte usb port och höll på men ingen skillnad, efter mycket om och men lyckades jag få tag logitech profiler ifrån en annan sida då logitech verkar ha tagit bort den ifrån sin hemsida, installerade programmet och nu funkar det igen....