Permalänk

Nero+undertexter

Hejsan!

Har några b-filmer och tv-shower (licensfria) på datorn som jag skulle vilja bränna ut och jag undrar hur man får undertexten att läggas till så som en vanlig dvd film. Programet jag använder är: Nero 7 Ultra Edition 7.2.0.3

Filmen och undertexten seperata.
Förklara lite otydligt men hoppas ni förstår. Jag vill helst att texter spelas upp automatiskt tillsammans med filmen eller i en meny där man kan välja den seperat. Fungerar det inte på Nero 7 så rekommendera gärna andra program.

MVH

Permalänk

Jag använder den här tekniken, den medför dock att man inte kan välja bort undertexten, men det blir bra och snyggt och går snabbt när man kan det!

http://divxstation.com/article.asp?aId=100

MVH//Kalle

Permalänk
Medlem

Använder ConvertXtoDVD. Ett snabbt och enkelt program att bränna bl.a divx, xvid, wmv direkt till dvd med text. http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/
Men det är inte gratis.

Visa signatur

Athlon 64 3200+, Asrock Dual-SATA2, 1 GB DDR-RAM, GF6600GT osv.
"One ring to rule them all, One ring to find them, One ring to bring them all, And in the darkness bind them!" miskad storlek /Quizor

Permalänk

Använder VirtualDub som du nämnde Kalle-Kabel (tack för tipset), fick en att fungera medan jag fick upp en ruta med error när jag försökte öppna filen:

"Couldn't locate decompressor for format 'xvid' (unknown)
VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompressor video. DirectShow codecs, such as those used Windows Media Player, are not suitable"

Som jag har förståt det så öppnar den inte filer med xvid format? Går det konvertera om filen på något sätt till avi, mpg, mpeg osv?