Permalänk
Medlem

Router med inbyggd SIP, Bahnhof

Har Bahnhofs 100/100-lina med deras IP-telefoni. Beställde inte deras Linksys SPA2102 SIP-box eftersom det enligt hyresvärden skulle funnits router och SIP-box i lägenheten (nybyggd). Ingendera fanns när jag väl flyttade in, undrar därför om någon känner till en bra router med allt-i-ett (router, switch, SIP)

Jag har väl ingenting emot SPA2102, har en sån i min andra lägenhet, men eftersom den saknar switch vore det nice med en mackapär istället för två. Har sökt på forumet och mejlat Bahnhof men hittar inga färska trådar med bra info och Bahnhof har inte svarat än. Dessutom misstänker jag att de bara kommer att rekommendera SPA2102 + switch.

Trådlöst är inget krav (inget hinder heller för den delen), kan köra Virtual Router Manager på min laptop de få gånger jag behöver trådlöst. En SPA2102 med inbyggd switch räcker bra Den ska däremot klara av 100/100.

Permalänk
Medlem

voip frågor kanske får fler svar på http://www.voip-forum.se/forum/ ?

Permalänk
Medlem

Tack, jag kan kika där. Har fått till en tillfällig lösning med en gammal Netgear DG834 jag hade liggandes så det är inget bråttom med att hitta router just nu.