Problem med D-link trådlöst nätverk!

Permalänk
Medlem

Problem med D-link trådlöst nätverk!

Jag har problem med D-link trådlös DWL-2000AP accesspunkt och DWL-G520+ nätverkskort allt fungerar förutom att den tappar kontakten med nätverket med några minters mellanrun. Jag har bytt och även provat med en router DI-624 och ett likadant helt nytt DWL-G520+ har också senaste firmware och till DWL-G520+ kortet.
Det verkar tyvärr inte finnas nyare drivrutiner än dom som medföljer på cd-skivan. Kan det vara kompabilitetsproblem mellan + modellen och D-links andra produkter? Har förstått att + använder annat chip från Texas Instruments men jag menar en standard är ju en standard, det ska ju tom gå att blanda trådlösa prylar från olika tillverkare utan problem, eller har jag fel där?
Har endast 5 meter mellan prylarna och den visar att mottagningen är utmärkt!

Edit: Jag tror jag löste på problemet, ringde D-links support som jag måste säga verkar vara mycket bra. De sa att jag skulle slå av en tjänst som heter Wireless Zero Configuration så att det inte blir konflikt med D-links drivrutiner. Inte lätt att känna till såna saker

Permalänk
Medlem

japp.., hehe, kul det här.., jag å farsan har hållit på i 5 -6 månader kom på tillslut att det var dem trådlösa telefonerna som blockade.., nu funkar allt, dock så måste jag sätta routern på nån annan frekvens så¨att jag får telefonerna att funka samtidigt.. testa om det e telefonerna

I praktiken så ska självklart dem drivrutinerna du fick
med fungera.., jag menar dem är skapade för produkten, sen så kan man ju också updatera firmware så att routern stöder det nya kortet.

Permalänk

Jag aher en router från d-link DSL-604+ som har samma probel. Så jag ringed till dem och frågade varför den kopplade ifrån. De kunde inte svara på varför men de hade fått in en massa liknande klagomål och de var väl medvetna om problkemet och att de skulle ha ett nytt firmwere ute inom en vecka. Det är ju bra för din del att hoppas på att de släpper ett nytt till ditt system i samma veva så länge fårm man väll leva med de ständiga frånkopplingarna.

Visa signatur