Datorer och dator prylar

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Komponenter Publicerad 2021-04-13
Pris: 300 kr
Frakt: Avhämtas
Plats: Västra Götaland, Göteborg

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Nästan två datorer (förutom att det inte följer med några hårddiskar och bara ett nätagg) och diverse extra prylar. Bra som filserver då det följer med två moderkort med 8 sata anslutningar. Eller kanske någon retro spelburk?

Ett stort Chieftec Mesh chassi (denna datorn fungerade fint för ett par dagar sedan men jag har tagit ur hårddiskarna) med Gigabyte GA-P35-DS4 moderkort (följer med ett extra sådant plus processor). Processor Intel Core 2 Duo E6850 3,0GHz, ramminne Corsair 8GB (4x2048MB) XMS2, nätaggregat Corsair TX 650W, grafikkort Sparkle GeForce 8800 GTS, processorkylare Cooler Master V8.

Vitt Fractal Design Define R3 chassi, tomt förutom tre fläktar.
Grafikkort Gigabyte GeForce 9800GX2
Processorkylare Thermalright True Black 120 med montering för diverse prollar.
19" Samsung skärm.
Ett gäng fläktar.
4 oanvända rutor till moddning av chassi (2 runda och 2 ovala)
Sleeve material (svart och vitt)

Dessutom småsaker som satakort, nätverkskort, ramminnen, moderkort, hårddiskburar med fläkt, Zalman processorkylare, ljudkort mm. Se bilderna (allt är dock inte med på bild).

OBS! Det är allt eller inget som gäller och endast avhämtning.

För 1500kr släpper jag allt direkt men jag kör lite auktion med början på 300kr så får vi se vad vi hamnar (avslutar på fredag). Endast avhämtning som sagt så du behöver ha tillgång till bil då det är allt eller inget som gäller.