Dator utan grafikkort.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Stationära datorer Publicerad 2024-04-21

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av cvnart
Annonsör
cvnart (dolt)
Medlem sedan
Nov 2022
Foruminlägg
5
Annonser
1
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 4 000 kr
Antal bud: 3 st
OBS! Bud är inte bindande
7
Stockholm, Farsta
Avhämtas

Hej på er!
Tänkte nu se om jag kan få sålt förra datorn då jag för första gången köpte en nästan komplett ny dator. Vissa delar har suttit i längre, andra är mycket nyare. Nätagget t.ex. har tjänstgjort för flera uppsättningar av andra komponenter. (Det riktigt grymma) Chassit och RAM är betydligt nyare. Resterande delar gjorde väl entré ungefär samtidigt.
Det är en välanvänd dator som har spelat och arbetats på. Alltid väl omhändertagen och påkostad, och processorn har ej gått överklockad. Datorn går tyst och svalt med hänsyn till att chassit är så inriktat på att vara snyggt (vilket det är) över ljuddämpat. Typ allt lyser, om det är intressant.

Datorn har haft lite temperament och "glömmer" ibland bort att M.2-disken är inkopplad. Har även hänt när den är igång, men så pass sällan att jag inte riktigt brytt mig. Den kommer ihåg igen efter man brutit strömmen vid nätagget i typ 10 sek. Jag vet inte om det har hjälpt att ominstallera M.2:n nu, men i annat fall kanske en nyare BIOS version är en lösning. I värsta fall kanske en ny M.2 är vad som krävs. Med det sagt så funkar datorn fint som den står, dock med avsaknaden av grafikkort.

Datorn säljes i befintligt skick och mot avhämtning. Det går bra att testa datorn vid köptillfället om så önskas. Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, såväl som inte alls. Jag behåller den hellre som typ serverdator än att bli uppringd på natten för att nätagget gav upp på sin 9-årsdag. Så jag är lite återhållsam med om jag ens ska sälja av datorn, men vi gör ett försök på lite bud!

Datorn säljes utan grafikkort

Chassi: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass
PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2
Moderkort: ASUS ROG Crosshair VI Hero - ATX / X370
Processor: AMD Ryzen 7 3700X
Kylare: NZXT Kraken X63 280mm
RAM: Corsair Vengeance RGB PRO SL 32GB (2x16GB) / 3200MHz
Lagring:
Corsair Force MP510B SSD 480GB M.2 NVMe
Samsung SSD 860 EVO 1TB
Seagate Barracuda Compute 2TB / 256MB / 7200 RPM

Jag har nog kvitton och tillbehör kvar till det mesta.