Inlägg

Inlägg som karlsan har skrivit i forumet
Av karlsan

Tycker inte deras sätt är något att hurra för. Det är bra att uppmärksamma folk på att de har en gammal webbläsare som behöver bytas ut. Dock inte på det sättet de gör det på. Vad kommer härnäst? Extra skatt på de med "fel" webbläsaren (inte versionsnummer)? Fel operativsystem? Osv. Tanken var god, metoden var det inte.

Av karlsan
Skrivet av Toivo83:

trist att dom sumpar bakåt stödet.

Mer eller mindre enda skälet till att jag inte äger PS3 idag. Inte många PS2 spel jag har, men de jag har vill jag kunna lira.

Av karlsan

Många kanske får upp ögonen om uppgifter på nätet i och med skvallerpressens skriverier kring arbetsgivare som googlar folk för anställning och så vidare. Med tanke på att det lagstiftas mot vi-ska-veta-exakt-vad-du-gör-alltid, är det väl snart tvång på det ena och det andra. Säkert i linje med vad MBY skriver om personnummer på dörren. Dock är det inte ett faktum idag, men skrämmande nära blir det till viss del.

Av karlsan

Verkar som det kan finnas någon form av "lösning" och att det kan komma en officiell sådan:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9661093

Vet inte om något här kanske kan vara hjälpsamt också:
http://powet.tv/powetblog/2012/03/06/mass-effect-3-custom-she...

Startade bara i morse och upptäckte så inte själv hunnit testa något av det.

Av karlsan

EA... en DLC för varje moment... Hade varit trevligt med ett nytt Sim City. Men vet inte om det verkligen blir bra, får se. Hoppas iaf.

Av karlsan

Om det kommer bra möjligheter för att styra windows miljön blir det nog att skaffa en till en framtida HTPC istället för mus och tangentbord.

Av karlsan

Hur svårt är det att bara vara överens om vad ni ska spela... behöva blockera portar för sådant. Tråkigt du har sådan bekantskapskrets som inte kan leva upp till något så enkelt. Finns ingen särskild port som inloggningen sker på enbart så det räcker att spärra den i routern? Om nu internet måste finnas tillgängligt.

Av karlsan

Behöver samtidigt inte alls vara hårdvara. Antingen söker man rätt på vad som orsaker felet eller formaterar och installerar om operativsystemet. Viss hårdvara som inte är installerad ordentligt kan bidra till den felkoden också.

Av karlsan

Kommer från en begravning precis och känner mig lite bortkommen. Men inte är det väl 1 april idag? För nog har väl SVT bättre ordning på sin journalistik än så här...

Av karlsan

Det är ju lite synd det inte som i SC2 bara finns ett gästläge. Går inte att få några achivements och man kan inte lira med annat folk. Hade varit bra att haft iaf i mina ögon. Och att pausa borde väl inte heller vara svårt att fixa, SC2 varianten hade väl varit okej. Förutsatt att resterande i partyt accepterar den, om man är flera. Får väl se vad som väl händer när det är släppt. Blizzard underhåller och fixar och trixar med spel efter släpp.

Av karlsan

Finns ju mataffärer av det mindre slaget som köper matvaror på de större kedjorna för att sälja i sin egen för en billigare peng. Sedan har de påslag på det inköpta som de sedan säljer och tjänar pengar på. Skulle de köpa in varor på rea kan de göra sig en större förtjänst. Med andra ord är det något som är satt i system över de flesta företag(?) i det kapitalistiska samhället vi ändå lever. Sedan kan det givetvis ses som moraliskt fel, men samtidigt hur ska det hela gå till annars om vi inte ändrar hela det ekonomiska systemet? Min personliga åsikt är att jag inte har någon direkt invändning till det.

Av karlsan

Låter som en god idé, även om jag inte komma nyttja dem. Men folk utan program som lätt vill göra små saker med sina videoklipp är det ett bra steg framåt.

Av karlsan

Rekommenderar sökfunktionen på sidan, finns flertalet trådar som behandlar valet av antivirusprogram.

Av karlsan

Fraps dålig kvalité? Du måste ställt in fel saker i programmet. Använder det och har inga kvalitetsproblem iaf. Du har inte bockat i att den ska använda halva storleken?

Av karlsan
Skrivet av nudle90:

Själv har jag ett G15 v2 tangentbord så fixat Everest som är kompatibelt med G15 så har hela tiden koll på båda gpu:er samt Cpun.

Samma här med undantaget att kör Aida64, som i grunden är Everest fast under annat namn.

Av karlsan

De har lite av varje i Discshop affären, mycket sånt man inte ser i våra affärer vardagligen. Ät inte så du storknar nu bara.

Av karlsan

Guldkompassen, Den Skarpa Eggen och Bärnstenskikaren av Philip Pullman skulle jag rekommendera. Minns inte vad själva serien heter, men det är de tre böckerna i den iaf. Den första känns nog igen i och med filmatiseringen för några år sedan. Blev själv rätt sugen på att lyssna på dem igen.

Av karlsan

Bra pris är väl subjektivt. Men de har iaf Doritos.

http://www.discshop.se/kiosk/lays_doritos_nacho_cheese/P89096

Av karlsan

Min åsikt är att det finns inga realistiska spel idag, men det finns spel med realistiska inslag. Det kan gör att vissa anser att ett visst spel är realistiskt i jämförelse med ett annat spel, exempelvis Arma vs CoD. Därav kallar de det spelet realistiskt. För egen del är jag nöjd så länge folk låter bli att tro att skjuta människor i ett spel går att direkt översätta till verkligheten. Sedan finns det de som strävar efter ett så realistiskt spel som möjligt och en dag kanske det kommer vara där.

Av karlsan

Låter helt meningslöst detta. Ska dras hem och testas.
Får fixa nät till min telefon ordentligt först bara så det inte kostar mer än nödvändigt.