Inlägg

Inlägg som karlsan har skrivit i forumet
Av karlsan

Rubriken säger "Vad är en skillad spelare för dig?" Då är det väl en subjektiv fråga och inte något enskilt rätt svar. Så varför alla påhopp?

Finns många faktorer för egen del, K/D är en del i det hela. Men är inte viktigaste, beror på vilket spel det är också vad som avgör. Många har pratat om större helheter och känns väl som något jag håller med om. I spel med samarbete kan inte K/D vara det viktigaste direkt, men klart att dödas ingen i andra laget blir det svårt att vinna.

Av karlsan

Rekommenderar nog att testa några av de nämnda i tråden och välja ett du trivs med. Det blir alltid väsen kring vad som är ett bra antivirusprogram, eftersom folk har olika krav och uppfattningar om saker och ting.

Av karlsan
Skrivet av Lan:

http://bf3blog.com/wp-content/uploads/2011/05/physical-warfar...

Ajaj, såg en sak som inte påpekats i denna tråden. Kolla in vad som står i vit text ovanför DAO-12 Shotgun. "Day 1 access".

På de övriga står det exclusive. Tills precis nu så trodde jag att det som skrivits i övrigt betydde "exclusive day 1 access" ungefär som special forces gjorde att man fick tillgång till vissa vapen men den bilden ovan tyder på annat.

Det här betyder i så fall, om det är rätt, att DAO-12 kommer att gå att köra som unlock. Det andra i paketet, icke.

Nä, inte alls... hehe --> #11099579 ...

Av karlsan
Skrivet av Zeuxlarsson:

Ja absolut så går det högst troligen begränsa detta med egna serverar osv, dock vill man ju också ha absolut balans även när man kör på publika servrar. Jag håller med om att dom på sin höjd skulle ge kosmetiska extramaterial istället för faktiska vapen och utrustning som ger:
"Superior firepower in your area of control, maximum accuracy, essential weaponmod of recon on the front, reduces enemy awareness, penetrate wood, metal and enemy soldiers" då detta låter som klara fördelar över gemene man i mina öron. EA motsäger sig själva när dom sen gick ut och påstod att dessa inte alls gav någon som helst fördel. Nu får dom bestämma sig.

Håller med, publikt är det ett större problem. Beroende på om det är superior firepower eller en förfinad ärtbössa med sikte.

Av karlsan
Skrivet av Lan:

Då tar vi det en gång till och försök läsa det jag säger objektivt?

Exklusivt ja, men kanske bara att de som förköper har dessa från start vilket inga andra har? Exklusivt för alltid?

@Aphex; Visst, han vet men han säger precis samma sak; "Pre-order only". Att du bara kan köpa paketet i pre-order. Inte om de enskiljda vapnen kanske finns med i ett upplåsningsträd och du kan tjäna ihop XP för att nå samma sak fast lite senare.

Att jag gissar på ett upplåsningsträd är rätt logiskt med tanke på hela BF seriens beteende på vapenfronten. Vi vet för lite om hur de valt att göra, för all del, tolka som ni vill men jag poängterar bara att det finns andra tolkningar av exakt samma ord.

Med tanke på att det står att DAO-12 är upplåst första dagen bör det ju framgå av de andra sakerna också i så fall att de är upplåsta första dagen, eller? Det är det som gör mig skeptisk, om jag nu ska vara... "objektiv" i mitt läsande av ditt och givetvis allt annat i fråga. Hade det varit upplåst senare hade de kunnat gått ut med det nu när allt väsen är omkring och därav slippa bojkottningsskriverier. Bara min tanke.

Av karlsan
Skrivet av Lan:

Sorry men alla de länkarna säger inte om vapnen/ammon kommer att finnas i ett senare upplåsningsträd eller inte.

Summering:Ja, Warefare paketet går bara att införskaffa i förbokning. Nej, det kommer inte att gå att köpa det senare. EA/DICE säger inte rätt ut i någon av de länkarna att de enskiljda vapnen och ammon aldrig går att få i spelet. BF3 blogg är inte EA eller DICE.

Kanske för att vapnen ingår i upplåsningsträdet?

Har lite svårt att tro att de inte kör samma stuk som de gör i alla övriga BF spel; En gradvis anskaffning av andra vapen via XP eller singleplayer anskaffning i uppdragen (utan att lägga vikt i vilket BF spel jag personligen gillar).

Vi vet för lite men visst, bojkotta på om ni vill. Det är bra att utöva köparens makt ibland, håll det snyggt i tråden bara.

Jag tolkar detta som att allt på bilden bortsett från DAO-12 är exklusivt för Warfare, med tanke på ordet exclusive. Länk: http://bf3blog.com/wp-content/uploads/2011/05/physical-warfar...
En länk till bara för att: http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110613/exklusiva-vapen-i-...

Vet inte hur du tolkar att de låses upp senare, men jag har gärna fel på den punkten om så är. Jag ser med glädje fram emot att bli motbevisad.

Av karlsan
Skrivet av Zeuxlarsson:

Läs beskrivningarna av de extra sakerna du får så förstår du varför man blir skeptisk om det ger ett övertag eller inte, även om övertaget är väldigt litet så finns det där och för ett sådant spel som BF3 som kan tänkas köras i tävlingar etc så måste det finnas absolut balans.

http://www.battlefield.com/uk/battlefield3/blog/battlefield-3...

Samtidigt är det möjligt att i tävlingar begränsa sådant man inte önskar, det görs redan idag. Jag försvarar inte deras agerande, hade hellre sett de släppt något mer kosmetiskt i en specialversion istället. Det hade inte påverkat eller skapat lika stort motstånd. Kanske hattar...

Av karlsan
Skrivet av Lan:

Har det sagts någonstans att Warfare vapnen inte kommer att finnas för alla andra utan enbart för de som köpt förhandsbokningen via speciell butik? Minns upplåsningssystemet från tidigare spel, med mer XP, ju mer avancerade vapen.

Vill minnas att köpte man Special Forces delen i BF2, så låstes en hel del vapen upp i trädet men samma effekt kunde uppnås genom att spela och tjäna XP.

Hur det blir nu, kan vi egentligen inte säga så mycket om, såvida ingen har mer fakta?

Jo, det är låst till de som köper specialversionen så att säga. Exempel på källa för informationen: http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110614/dice-forklarar-for...

Av karlsan

Idra ser ju lagom nöjd ut...

Av karlsan

Köpte spelet igår hos denna onlinebutik, eftersom det inte funka via D2D: http://game.gamesplanet.com

Av karlsan

Tänk Imac i framtiden. Hårddisken är skrivskyddad och det finns färdiga dokument man kan öppna och skriva ut. Inga problem med den då man inget kan göra och designen är lika snygg som vanligt. Priset är dock lite högre, eftersom det är en viss kostnad att skriva dokument. Tangentbordet är bara där för syns skull, du kan ändå inte skriva. Dock fungerar musen som vanligt och du kan starta program och titta på allt som medföljer. *ironi i fall någon missar det trots de stora bokstäverna mellan raderna*

Som många andra verkar det lite knepigt, men pengar är bra att ha och Apple har lärt sig hur man samlar på dem. Jag ser fortfarande inte skälet till att använda/köpa en Apple produkt och kommer troligen aldrig göra, vilket min plånbok är glad för. Men uppenbarligen ser andra något med dem som jag missat.

Av karlsan

Tänker du på lösningar som http://www.ustream.tv eller http://www.justin.tv eller http://www.blip.tv ? Annars har du väl youtube.

Av karlsan
Skrivet av Pimpim666:

Det är inte ens en kväll med Civ 4.

hehe, nä. Det är väl knappt en hel match i Civ 4 om det drar ut på tiden.
Streamar en del musik från internetradiokanaler, där det finns okej blandning av musik. Spotify gav mig nu i maj de där 10 timmarna så får se hur länge de räcker.

Av karlsan

Bojkottar inte, kör än så länge på de där 10h i månaden. Får se om man tycker det är för lite eller inte. Annars finns det en mapp på datorn med innehåll, som inte använts på många år, som får ersätta Spotify.

Av karlsan

Vad jag vet var det s.k. gratiskontot reklamfinansierat så vet inte vad allt prat om snålhet kommer in i bilden. Blir lite som att säga att det är snålt att se på TV4s filmer, istället för att betala för filmkanaler. Lyssnar man varje dag några timmar är det ju ingen summa direkt, men man får ändå ta det i relation till annat och andra. Alla sitter inte i samma sits.

Spotify hade en god affärsidé som jag kände de tryckte mycket på i början, lyssna på musik med reklamavbrott. Sedan blev det en betaltjänst i stort, det är deras företag så de gör som de önskar. Jag saknar nog för mycket musik för att känna det ska vara värt pengarna, måste komplettera listorna mina spellistor med egen musik. Det sker lite för ofta att bra musik jag lyssnar på "försvinner". Jag vet inte om deras begränsning kommer direkt påverka mig, bortsett från de tillfällen jag hittar en låt jag vill höra om och om igen. Det kan jag nog leva med, eller så fixar jag låten och har den på datorn istället.

Av karlsan

Finalen var bra iaf, tror White-Ra skrämde fart på MC.

Av karlsan

Oftast skickar de med ett program som man får köra och skapa sina skivor med. Alltså man kan inte bara bränna några filer utan måste göras via deras specialutformade program. Kolla runt i startmenyn om det inte finns något sådant. Under kontrollpanelen->administrationsverktyg->datorhantering kan du se alla partitioner i Windows. Oftast brukar de inte vara dolda heller så den bör synas i den här datorn. Eller så har du haft oturen att bara inte få med några skivor... min syster fick en gång två drivrutinsskivor men ingen Windows skiva...

Av karlsan

Förstår inte riktigt varför det ska göras nya versioner i sådan takt, varför inte enbart köra det som uppdateringar på fyran. Nåväl, blir det bra så skiter jag i vad det är för nummer. Bara de vet vad de ska göra så vi inte sitter på Firefox 128 snart.

Av karlsan
Skrivet av facedark:

Skulle väl snarare behöva vara en summa motsvarande 20% av inkomst.

Ok det låter väl rimligt. Orkade inte sitta och göra en vettig kalkyl.

Av karlsan

Hoppas de lägger avgift på mina fjärrkontroller, min kyl och frys (man kan förvara saker där...) och mina bokhyllor. Varför inte bara ta en större klumpsumma som varje individ måste betala in till dem varje år, kanske en summa på 3000 kr? Lågt?