Inlägg

Inlägg som karlsan har skrivit i forumet
Av karlsan
Skrivet av Tobbee:

Menar ni 1053? Hittar inget 1253, länk?

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1578865

Av karlsan

Tror du behöver länka om. Allt jag får på den länken är cpu-kylaren och det säger inget om dina andra komponenter.

Av karlsan
Skrivet av ceogar:

Hmm har väldigt svårt att hitta mer videos från spelet, typ user uploaded videos på youtube eller så Verkar vara väldigt dött på den fronten.

http://www.youtube.com/user/TotalHalibut

Finns några under betan och han har även släppt några efter beta. det finns allt fler efter betan, men spelet har inte varit ute tillräckligt länge troligen för folk att ta sig tid. De har som mig fullt upp med att spela.

Av karlsan

Inget chassi för att montera delarna?

Av karlsan

Vad jag förstår verkar messenger använda silverlight, testa installera in/om det och se om det hjälper. Du kan ju även i samma veva installera om messenger.

Av karlsan

Ja du får 30 dagar speltid när du köper spelet.

The retail version of the game includes 30 days of game time. Additional recurring subscription fees apply thereafter. Converting an account to an active subscription requires a valid credit card or game time card or PSN™ card (if available). At the end of the 30-day period gamers will be able to choose to subscribe to the service on a monthly basis or to opt for multi-month discount packages. There is also a Lifetime membership available on the PC for a one-time fee of USD $199.

Källa: http://www.dcuniverseonline.com/faq.vm

Av karlsan

7/10
Har man allt sett omkring i forumet.

Av karlsan
Skrivet av golflars:

för er med swedbank finns en enkel liten funktion som heter e-kort.

+1

Fungerar smidigt och laddar man bara kortet med summan man ska handla för. Går att stänga kortet när köpet är klart också så det inte existerar mer.

Av karlsan

Byter med ca 2,5 års mellanrum. Klarar datorn inte av spelen ordentligt, i mina ögon, så är det nytt datorköp på ingång. Just nu är det 2,5 år sedan senaste datorn köptes och ny ska nog köpas inom några månader.

Av karlsan

Jag satt och väntade på var ögongodiset var någonstans...

Av karlsan

Skulle gärna arbeta i ett område där man vid dålig ekonomi skyller på något och sedan lägger avgifter på något annat. För att få in pengar till sin verksamhet så den kan gå runt, tills den dag det går dåligt så något annat ska läggas avgift på så att det kan går runt...

Jag vet inte vad de sysslar med, får se om det blir av eller dör ut av sig självt. Som artikel säger, bara att köpa ett kabinett till sin interna istället. USB-minnen är väl lite svårare att göra så med iofs.

Av karlsan

Foldar på ett Gigabyte GeForce GTX 460 1GB OC. En rejäl uppryckning jämfört med det förra kortet som var ett 9800 GTX.

Av karlsan

I och med att jag foldar så är det Nvidia som gäller i nuläget.

Av karlsan

Pajkastning över inget... *suckar*
Trevligt att det blir lite framsteg i projektet. Fick nyss byta grafikkort då det tidigare gav upp om livet. Det hade då foldat 2,9 miljoner ungefär.
Får se vad det nuvarande kan komma upp i med lite mer än den dubbla ppdn.

Av karlsan
Skrivet av Cimlite:

Detta fungerar utmärkt... men var medveten om att prestandan tar en rätt stor smäll om man inte kör i riktig fullscreen.

Det är sant, men för egen del är det inget jag märker av eftersom jag har så "bra" dator.

Av karlsan
Skrivet av zZGurraZz:

Hoppas det fixar så att man kan tabba ur TF2 utan att spelet krashar!

Testat köra i window mode annars. Kan med det iaf tabba ut och in snabbt och smidigt.
Släng bara in följande under launch options: -window -noborder

Ändra upplösningen till den du kör annars och det är som helskärmsläge, fast det är smidigare att tabba in och ut. För min del är det iaf det och problem efter några tabbande är borta.

Av karlsan

Lösningen på problemet verkar vara att uppdatera med en nyare firmware. Jag var naiv och trodde den senaste skulle finnas under produkten på deras webbsida. Misstog mig och har nu 1.34EUb07beta istället och verkar än så länge lösa problemet med DMZ.

EDIT: Felet uppstod någon vecka efteråt igen. Inte kontaktat supporten på D-link än heller om det.

Av karlsan

Håller Comhem på att ge kunder möjligheten till högre upload? Blev erbjuden 25/12, med garanti att om det sjönk under skulle jag bli kompenserad, dock fanns det hållhake på erbjudandet som gjorde mig direkt ointresserad (erbjudandet gällde 6 månader fri telefoni och sedan 69 kr i månaden). Därför jag frågar är för att comhem.se anger 7-10 Mbit i upload för 60 kr/mån och inget om 12, överlag verkar det helst talas om intervaller än specifika hastigheter, vilket jag nu blev erbjuden.

Av karlsan

Verkar knepigt, har inte DMZ påslaget för tillfället. Så mycket är jag inte online med mitt Wii direkt, men tycker det ska fungera.

Av karlsan
Skrivet av Calle:

DMZ funktionen i en router utan flera lokala zoner gör helt enkelt så att den pekar in samtliga inkommande portar mot adressen du har valt att sätta i DMZ. Mao kan du inte få det att fungera som du vill med den routern.

Borde det inte då påverka alla inkommande anslutningar på alla de portar jag öppnar? Det drabbar alltså enbart port 21 för FTP, varken inkommande för exempelvis Teamspeak servern eller VNC-programmet. Hade det drabbat allt rakt över hade jag mer varit i förstånd med det. Har inte kollat ingående på det mer sedan jag fick FTP-servern att fungera, men känns lite knepigt. Förre routern, DI-524, hade inga problem med det och förstår inte varför de i så fall skulle försämra det.