Inlägg

Inlägg som yagel har skrivit i forumet
Av yagel
Citat:

Den första känslan man får är att allt går så låååångsamt. Demigudarna rör sig i slowmotion. Däremot så levlar hjältarna i ett sjukt tempo, vilket inte heller är så roligt när man nått level 20 på 15 minuter typ. De items som finns att handla är ungefär i stil med "ökar din manapool med 200 och hälsa med 100". Finns inte särskilt många roliga proccar. Har också en känsla av att vissa av demigodsen är sjukt obalanserade. [/B]

Liten inflik här bara
man kan ändra hastighet i spelet, så det är bara att öka om du tycker det går långsamt.

Om du nått lvl 20 på 15 min så har du haft en väldigt dålig motståndare

balanseringen kommer nog att bättras på, den är däremot bättre än vad är det 96 heroes i dota.

resten håller jag med om. Däremot är det riktigt roligt att spela, väntar bara på en patch som fixar multiproblemen.

Av yagel

Demigod

www.demigodthegame.com

320 kr från deras hemsida! (L) digital downloads!

Av yagel

Kostar 320 från deras egna sida

Ja alltså om DotA sitter varmt om hjärtat så ska man såklart fortsätta spela det.
nya spel kommer aldrig kunna ersätta nostalgivärdet på de gamla spelen. Däremot så tycker jag att detta spelet lägger till strategiska element som inte finns där.

Av yagel

Demigod

tja, köpte precis demigod och har lirat online hela dagen. Ett rätt roligt spel som blir otroligt kul när man spelar med polarna.

någon mer som lirar?

Spelet bygger lite på DotA idéen där man har en halvgud som ens huvudkaraktär och mobs som uppstår vid ens bas eller vid portaler längsmed banan. rekommenderar verkligen det!

www.demigodthegame.com

Av yagel

alltså, den bra nyckeln måste ju spridas till de som laddat ner datan. Och den andra nyckeln kanske. Men det stora problemet är ju att hindra att ip-loggarna också får tag på nyckeln. För de kommer ju agera precis som vilken nedladdare som helst och kommer få tag på nyckeln på samma sätt. Sen ser de att det är en film det handlar om och om det är en film av intresse för parten så kommer de börja logga alla användarna som laddar ner/upp datan.

Även om det också finns bilder på dig när du badar i östersjön så hindrar de inte dem att sätta dit dig för resten av datan.

Så om jag tänker rätt är detta lika säkert som att lägga ihop the gladiator och semesterfilmen till en lång film och dela ut den. dvs inte säkert alls

Av yagel

hur ska man veta att den är dålig innan man recenserar den? logisk följd du vet

Klart SweC ska lägga upp recensionerna trots att de inte säger att produkten är bra! säkert några läsare som slipper en massa reklamationer och tårar.

Synd att de släpper ut en sån här produkt som endast på pappret ser ok ut.

Av yagel
Citat:

Dealbreakern är ju att man vill ha tillgång till "allt" på ett och samma ställe. Kan inte spotify erbjuda detta så börjar man ju leta sig åt andra tjänster helt enkelt, för som det är nu så måste man ju fylla ut det som saknas på annat sätt och då kan man ju likväl strunta i det totalt.. [/B]

Bassebaba: leta efter andra tjänster? säg gärna till, men vad jag vet så finns det ingen gratistjänst som erbjuder så mycket musik. Och om man vill lyssna på ugglan ska man lida

Av yagel

någon som vet vart man kan ta ner en högupplöst version? rätt värdelöst att sitta och kisa till youtubeklipp för att se förbättringarna

Av yagel

om man endast spelar det en gång så är det väl klart att man inte upptäcker fler än en väg att ta sig fram

Av yagel

Gtoxed: ny på internet? detta är forumsmentalitet, det är det som förenar världen alla är lika dryga.

ontopic: förklara att du kan dina grejer, om de inte går med på det snacka med corsair.

Av yagel

du borde väl prata med Corsair istället? om det är ett fel så är det väl Corsair som ska stå för det?

Av yagel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MattiasHoken
man kan ju fan inte separera på vem som skriver och inte skriver, jobbigt att koncentrera sig å se vem som skriver vad.

nä ibland kan vissa saker vara lite svåra här i livet, men det brukar vara värt det efteråt!

Av yagel

det är väl antaglingen ett jobb som inte kräver mer no diss intended

men i många jobb så har arbetsgivaren krav på språkfärdighet. Detta gäller ofta inte lagertjänster

Av yagel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kabniel
Min favorit-dokusåpa

Lite roligt när de försökte komma överens om namnet på torrentklienten..

Jurist: - ..Qtorrent!
Domare: - Va?
Jurist: - Utorrent!?
Domare: - Tyckte du sa nåt annat..
Vittne: - Det heter faktiskt Utorrent!
Domare: - Ok, men då är vi överens!
Gottfrid: - *host* Microtorrent!!!!11eleven!
Jurist: - ....
Domare: - ....
Vittne: - ....

är det bara jag eller säger man inte "my torrent" spel på ord i engelska liksom?

Av yagel

olirc du får pro-israeler att se ut som monster....

Herregud, ta dig samman och tänkt över vad du säger, snacka om att dra alla över en kam. Vet inte vart jag ska börja!

Klart att man ska kunna kritisera en religion, men visa då exakt vad det är du kritiserar och varför. Sen låt en argumentatör svara.

Jag är också kritisk till många paragrafer i koranen, samtidigt som jag är det till många i GT, bibeln, talmod you name it. Det skrevs på en tid där det rådde andra förhållanden.

I dagens läge, i västvärlden är det såklart helt ovissentligt. Och jag vet att de flesta muslimerna i sverige inte alls är ord för ord religiösa, precis som judar och kristna.

Ut och prata med muslimer, jag tror det kommer göra dig gott, du kommer få svårt att få bekräftelse i dina fördomar.

Men jag säger till dig nu, var med i en diskussion istället och försök hjälpa integration och förståelsen för nyinkomna muslimer i sverige. Det är där lösningen ligger, sen kan du vidga arenan till israel/palestina etc

Av yagel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Crippa90
Ny info för mig. Har du någon källa?

sorry glömde sätta till källa

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/4483690.stm

fann att UK också använt det:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/4441822.stm

Av yagel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av m0rk
http://playrapport.se/#/video/1454829

anledningen det är svårt att avgöra om det är ett krigsbrott är att hamas har skjutit raketer och missiler sedan de tog över och slog ut fatah. Därför är det svårt att dra den slutsatsen, då ett land har rätt att försvara sig.

Man får ju verkligen hoppas att IDF inte visste att det fanns barn där uppe i byggnaden.

Men varför utredde inte amnesty USAs användning av dessa rökbomber (fosfor) när de användes flitigt i irakkriget? Det förstår jag inte!

Av yagel

jag har inte orkat läsa igenom alla 19 sidorna med inlägg så jag ber redan nu om ursäkt om det jag säger har sagts.

Jag liksom saddam, som jag har förstått det, är båda involverade i den här konflikten känslomässigt men ska ändå försöka hålla det på en diskuterbar nivå för jag tycker samtidigt det är en viktig fråga/konflikt i dagens värld.

Det sker ett propagandakrig parallellt med konflikten, vilket är rätt uppenbart. Det är så det funkar i krig, här kan man enkelt göra paralleller med USA och andra moderna historiska krig. Det är bara en fråga om hur mycket man lyssnar på bådas sidor.

I konflikten har vi egentligen 4 "inhemska" parter så som jag ser det. De två officiella parterna, hamas och israels regering samt de två populationerna.

Anledningen jag drar linjen mellan dessa grupper är:
Inga av dessa grupper tycker samma sak, generellt sett såklart.

Det första man måste få sig att göra i en sån här diskussion är att försöka förstå alla parter och varför det sker som det gör. jag menar absolut inte att jag har alla svar nu men jag lägger fram mina åsikter

Jag har starka sympatier för gazaborna, det är fel det som sker. De står ivägen för två makter, hamas och IDF. Ingen av dessa parter har som mål att skada civilbefolkningen i gaza. Det hoppas jag vi är ense om, men de vill skadeskjuta hamas. Och med det beslutet visste de att civilbefolkningen skulle komma till skada i en viss grad. IDF vill alltså döda hamasanhängare (slår in öppna dörrar nu varning!) Vem vill då hamas döda? här blir det lite mer komplext. Hamas, som terroristorganisation, vill döda både civila israeler och IDF, de ser ingen skillnad på dessa. De bryr sig heller inte om deras egna befolkning.
Som bevis är ju att de inte för politiska agendor (de gjorde, innan de tog över och slängde ut fatah ur gaza) eller försöker minimera skadorna hos gazabor. Som de hade kunnat göra genom att föra striderna utanför befolkade områden. Tex att inte skjuta missiler från byggnader med människor i.
Såklart ser jag den otroliga maktojämnheten eller vad man kallar det. Hamas vill ju inte dö.

En sista aspekt jag tänker ta upp i detta inlägg är att ni får inte glömma att den israeliska befolkningen INTE vill civilbefolkningen i gaza illa. Klart det finns idioter där med, jmf med nazister i sverige :). Detta baserar jag på all insamling som skett under kriget och efter från israeler samt de stora festivalerna (som bland annat min släkt ordnar, ca 4k-10 000 pers varje gång, denna festival ordnas också i usa och ibland i EU) som endast är till för att ta samman israeler föra tt diskutera situationen. För det är där det krävs en förändring. Här är det många israeliska "araber" eller hur ni nu vill ha för benämning, jag tror ni förstår.

EDIT: glömde ta med mina synpunkter på andra sidan vapnen.

Å andra sidan har jag väldiga sympatier för den israeliska befolkningen. För inget land kan tolerera att missiler och granater landar på dem. Nästan 6000 har landat i israel sen IDF drog sig ur gazaremsan och ca 90% av israelerna i Sderot (stad nära gaza där flest missiler och raketer landat) bor vid en gata där missiler/raketer slagit ner. [1]
Vem som helst förstår att detta inte funkar, och detta är anledningen de attackerade gaza nu.
Det jag inte förstår är att hamas måste ju förstå att de kunnat haft sina gränser öppna för arbete och kommers ifall de valt den politiska vägen och inte fört stridsföring?

[1] = hxxp://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7818022.stm

Av yagel

tropico har liknande funktioner. Det är däremot inte helt nytt men nyare är det!

Av yagel

Om TS nu såg detta från början eller lite efter, varför säger du inte bara till dem att det finns ett tryckfel? Du kommer aldrig kunna "tjäna" på detta.