Inlägg

Inlägg som yagel har skrivit i forumet
Av yagel

jag trodde också det var nått fel med mon amd 6000+ beter sig på samma sätt. Men det är att den klockar ner sig för att spara el. Så har jag förstått det

så du ska inte oroa dig

EDIT: läste lite fel, om du säger att det inte var så från början kanske det är något fel. Fan måste lära mig läsa noggrannare....

Av yagel

Hjälp om budget helhetslösning

Ska bygga en dator till en kompis som använder datorn till film, musik och internet. Och endast uppspelning då. Hon har en gräns på 6500 kr

Länk till produktlista:

http://www.datorbutiken.com/?Cart=949-10661

Chassi Coolermaster elite 340 mATX

DVD Samsung SH-S223F/BEBE DVD RW 22X

Hårddisk Samsung Spinpoint F1 HD322HJ 320 GB4200 SATA2

Minne Corsair Value select 667mhz 2*2 GB

Moderkort Gigabyte GA-MA74GM-S2H AMD 740G

Nätaggregat FSP Saga 400 W 120 mm ATX2.2

Processor AMD Athlon 64 x2 6000+

Skärm BenQ G900HDA 18.5'' Wide

Tangentbord standard tangentbord svart

Mus Logitech optical wheel mouse

Högtalare Logitech speaker X-210 2.1

Ljudkort creative sound blaster audigy SE

Grafikkort gigabyte ati hd4350 512 mb

Dessa komponenter har jag hittat för ett pris på 6316 kr på datorbutiken.com

Först och främst funkar det? Har ni förslag till förbättringar? Är det något som ni tycker är kasst säg till. Vill vara säker på att min kompis får ett bra intryck.

Jag har försökt anpassa det till hennes behov

Tack för hjälpen!

Av yagel

det finns ett väldigt enkelt sätt att lösa detta men såklart tänker de inte så långt.

De visar streamat matrial. Alla som betalar tv-licens får ett account på svtplay eller vad det nu ska heta. perfekt alla är glada

Av yagel

det enda jag tycker du ska ändra på är att göra det svarta lite mer 3d och glänsig. Kanske göra något flashigare med linjerna runt menu och andra knappar så det inte ser ut som ritade cirklar... men skitbra gjort!

Av yagel

jag har 100/100 för 30 kr i mån i Lund

älska studentlivet

Av yagel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blinken
Underligt nog har jag reagerat på samma sak. Jag tycker du skrev annorlunda för en fem år sen eller så.

före och efter WoW...

Av yagel

Politikerna själva har inget tvång att egentligen tycka i partiets linjer. Att vara politiker är som andra jobb i den punkten. partiet ska sen försöka fånga röster genom att göra ståndpunkter. Om du håller med röstar du på dem.

Alltså representerar det partiet dina åsikter. Om du tycker annorlunda rösta på någon annan. Sen har politiker ansvar att bestämma över saker som befolkningen inte alltid har koll på.

Tex internationella beslut, beslut om försvar och säkerhet, beslut om ekonomiska frågor. Pöbeln är inte så bra att rådgöra i många fall. Många tycker mycket utan att veta så mycket om saken i fråga. DETTA är väldigt vanligt på forum

Av yagel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kidrobot
Vart ska det här sluta? Redan efter Napster borde de förstått att problemet bara flyttas till ett annat ställe eller hemsida.

Spotify liknande program är framtiden. Jag tycker inte om reklam pauser i musik eller film men många har säkert inget imot det. Annars betalar man en slant i månaden för reklamfritt.

måste tilllägga att jag har raderat nästan hela min musik avdelning på mina 2 TB pga Spotify.

fast ta inte bort allt, för spotify börjar rensa bort musik, bara på senaste 2 veckorna har jag blivit av med en del artister som jag lyssnat på dagligen där.

för övrigt är det väl klart att företagen har rätt till artisternas musik eller filmerna. Och klart de kan tjäna pengar på det, människor älskar musik och film. Däremot tycker jag att företagen tänker i fel banor. Istället för att anpassa sig till nya medier, nya sätt att nå folk (itunes, spotify) så blir det såhär.

Det var gigantiska problem när vanligt folk kunde pela in musik från radio etc.

Människor i västvärlden, och speciellt i norden att de inte orkar gå ner till affären och betala en CD för 200 kr längre. Det ska gå på direkten. I och med utbudet idag via internet faller även filmerna och musiken i pris.

Dessutom finns en positiv sida för artisterna. Musikbolagen som säljer och producerar musik får en mindre roll, och därmed en mindre inkomst. Artister kan då tjäna mer pengar på livespelningar och koncerter. PR-räkningen kommer också falla i pris.

Av yagel

månadens sjukaste poll.

vilket spel ska jag köpa? när 2 av 3 spel inte finns än och varav iaf diablo 3 inte ens säkert att det kommer 09. Och med dessa två Crysis warhead?

Av yagel

haha skönt misstag, skicka pengarna till fel person. Men hur ska du göra med killen? Han har ju inte skickat mobilerna...

Av yagel

Man kan göra så sjukt mycket med linux men det krävs en hel del från användaren. Jag testade linux i någon månad men var helt enkelt tvungen att ge upp. Jag hade fått bilden av att linux var precis som windows och osx ett operativsystem för en vanlig användare med möjligheter till ändring av källkod.

Det var tyvärr för avancerat, många saker jag gjorde dagligen på pcn (installation av drivrutiner, program etc) krävde ofta att man skrev en massa-sudo. Det är för människor med kompetens inom området.

Linux är inte på långa vägar lika enkelt som windows och osx

Annars kan operativsystemen nog göra precis samma sak (med olika program beroende på OS) men på Linux kan du ändra programmet och operativsystemet hur du vill. Genom att ändra källkod.

Av yagel

septerra core

fy fan va grymt!! tack så mycket Xellofan... dagens hjälte

Av yagel

Hjälp mig hitta spelet!

Hej jag letar efter ett datorspel som måste släppts runt 98' kanske.

Spelet utspelar sig i en post apocalyptisk värld och huvudpersonen är en tjej med blått hår. Spelet är lite mangainspirerat.

Man kan ha 2-3 medhjälpare varav en av dem är en brun metallhund som kallas beamer tror jag.

Det är ett rpg spel där krigssystemet är turordningsbaserat och när man attackerar så "hoppar man fram" till fienden och slår ett slag och sen hoppar man tillbaka.

nån som känner igen det?

har suttit nu flera dagar för att försöka tänka ut vad det heter så man leta upp det igen ifall man fortfarande kan hitta det.

tack så hemskt mycket!

Av yagel

fast, rent tekniskt så handlar inte frågan om piratade spel utan hur man återställer fonts i windows

Av yagel

mycket bra test! tack så mycket

för övrigt tycker jag "prisvärdigaste i toppklassen" låter jäkligt skumt. De som köper grafikkort för 4k+ är väl redan bortom prisvärdighet ?

Av yagel

datorn blir dyrare pga att windows kommer med laptopen. Eftersom det är en fast avgift på alla laptops (förutom macs och netbooks) så kan man kalla det skatt

Av yagel

Av yagel

Problem med WAR

Hej är det bara jag som får "the server has closed your connection: you have been disconnected" error när jag loggar in på WAR?

på war-europe.com står det inget om patchning heller!

Av yagel

coolt, nu kan stridspiloterna lyssna på hårdrock och kolla film medans de bombar ^^

Av yagel

såg att det fanns en banner om recruit a friend, man får någon invite och så får man 30 dagars gratis speltid om kompisen joinar. Men hur skickar jag inviten? någon som vet?