Inlägg

Inlägg som Wanna har skrivit i forumet
Av Wanna

Det här med vilken dag som bytet ska ske när man byter operatör och vilken tid det görs osv måste vara helt hittepå.
Jag ska enligt beställning hos både Telia och Telenor byta operatör från Telia -> Telenor imorgon den 21:e. Men idag kl 08:00 gick nätet ner och efter en omstart av routern har jag istället Telenor...

Av Wanna

.se domän med mail och hemsida

Hade tänkt köpa en .se domänadress och lägga upp en hemsida+ett par maillådor. Någon som har koll på vilken sida som är att föredra för det?

Av Wanna

Hade tänkt köpa en .se domänadress och lägga upp en hemsida+ett par maillådor. Någon som har koll på vilken sida som är att föredra för det?

Av Wanna
Skrivet av HisFriend:

Idag levererades min C3 från LG, helt oannonserad, budet ringde och sa att han stod utanför. Lite trixig att få in i lägenheten själv..

Skrivet av Superolle:

Säg inte så.... Befinner mig på annan ort men lugnade mig igår när jag chattade med supporten på LG och de lovade att Dascher skulle göra av sig någon dag innan.

Nu blev jag orolig igen 😂

Skrivet av D3str0yer:

Ja...förvänta er snarare 5 minuters framförhållning för leveransen av LG TVn...För mig som bor på första våningen så fick jag upp den själv utan problem. Lite svårare för folk som bor högt upp utan hiss

Mycket märkligt! Jag fick SMS i måndags från Dachser, med en länk där jag kunde välja vilken dag jag ville få TVn levererad, valde Onsdag och sedan ringde föraren 30minuter innan han skulle komma igår :). Riktigt bra leverans med TVn placerad på en egen pall osv.

Av Wanna
Skrivet av hulkenstrong:

Enligt nya så får inkopplingsdatum ej vara samma som urkopplings datum.

Enligt personen i telefonen så var det inga problem att avsluta den 27 December vilket är mer än 30 dagar.

Enligt nya så får inkopplingsdatum ej vara samma som urkopplings datum. Har tidigare ej gått att få bredband aktiverat på en lördag för mig iaf. Ska ringa in på Måndag. Hoppas på att få bekräftelse brevet innan och se vad det säger. I värsta fall får jag avbryta uppsägningen och sedan direkt säga upp igen antar jag.

Hade varit intressant att prata med någon som verkligen kan detta, Operatörerna jiddrar alltid om att det inte går att ha samma inkopplingsdatum som urkopplingsdatum(Förra året förklarade supporten att det är som att försöka parkera en bil på en uppfart som redan har en bil >.< ). Men sedan aktiverades Telia plötsligt tre dagar för tidigt och alltså tre dagar innan min förra operatör skulle "stänga av" ändå...

Av Wanna
Skrivet av filbunke:

Ditt är ju bättre (även om det är marginellt). Om det då är 399/mån i 12 månader.
Det andra är ju halva priset de första sex månaderna och fullt pris de sista sex, vilket blir 412kr/mån över 12 månader.

Det hade varit något, men tyvärr är det då 399/mån i 6 månader

Jag pratade med dem men dom kunde absolut inte erbjuda mig dealen för 275/mån i 6 månader... fick bara svaret att det var olika priser i olika stadsnät.

Av Wanna
Skrivet av Nilzohn:

Måhända något offtopic men tror ni kan hjälpa mig.

Är sedan ett år Telenor-kund på både bredband och TV, och det fungerar fint. Avser dock att byta bredbandet, då de går från mina dagens 149 till 399 kr/mån för 250/250.
Tittar främst på Telia, men har läst här att det kan bli en del problem med andra leverantörers TV-tjänster om man inte använder deras router (vilket jag inte tänker göra!).

Eller... var det tvärtom - att det är problem att köra Telias TV med annan router än den som levereras av dem? Då spelar det ingen roll för min del.

Jag behåller Telenors TV då jag har bra rabatt (och dessutom bindningstid) på deras paket plus Viaplay.

Tacksam om någon med förstahandserfarenhet kan svara. Hittade en del i forumet men mestadels gammalt. Sitter i Kristianstads stadsnät (Zitius).

Sitter också på Kristianstads stadsnät och har haft Telia bredband i ett år och använt Telia TV utan problem trots att jag använder en annan router(Telia-routern ligger kvar i sin kartong ).

Av Wanna
Skrivet av gothenburg:

<Uppladdad bildlänk>

Halva priset för 1000/1000 i sex månader hos Bahnhof såg jag

Det där hade jag lätt hoppat på, men för mig står det 399 i månaden istället...

Av Wanna

Ringde också och sa upp mitt 500/500+TV på Telia, han erbjöd inga direkta deals på bredband men utan att be om det så gjorde han så jag slipper uppsägningstid på TV abonnemanget som jag ändå inte använder :). Bra supportkille!

Av Wanna
Skrivet av Orman:

Börjar bindningstiden från och med då man beställer, eller från startdatumet då bredbandet aktiveras? Beställt Telia 250/100 för 299 med startdatum 1 jan 2024. Tänker hur det blir om jag vill säga upp under nästa års black friday för att teckna nytt någon annanstans om inte Telia kan förlänga.

Bindningstiden och startdatum kommer vara samma, men det hindrar dig inte från att säga upp det nästa Black Friday men att det kommer löpa till den 1 jan och det nya du binder, binder du från den 1 jan det också

Av Wanna

Konstigt att Telia har så dålig deal i år, förra året ingick det ju till och med TV i 500/500 dealen för 299:-....

Av Wanna
Skrivet av Ninotramp:

Funderar på 1000/1000 Bahnhof för 412:- månan i 12 månader.

Var ser du det erbjudandet?

Jag ser bara 1000/1000 för 399:- i 6 månader därefter 549/mån?

Av Wanna
Skrivet av Nadzington:

Vad menar du att de fixat buggen?

Ja det verkar som att de har inaktiverat den koden nu tyvärr! Hoppas att vi som redan hunnit beställa får våra skickade.. men tar nog ett par dagar innan man vet med tanke på hur sega LG brukar vara

Av Wanna
Skrivet av Snakey:

Hur fick du det priset?

Koden: epromo5

Av Wanna
Skrivet av Dino2k:

Order lagd nu på lgs hemsida, c3 77" för 21,662kr.

Beställde en likadan nu till samma pris, hoppas verkligen den går igenom, svinbra pris! Den verkar ju ha sålt slut direkt på Inet för 24990! Tack för tipset

Av Wanna
Skrivet av qvick123:

Är den såld eller hur ser det ut?

Av Wanna

Hade kunnat tänka mig att vara intresserad av 1st precis som bdea.

Av Wanna

3700 + hämtning

Av Wanna

Lägger ett bud på 3500 + hämtning.

Av Wanna

Ni skulle inte kunna ha med en gasarm som orkar med en lite större skärm?