Inlägg

Inlägg som Gryshnozk har skrivit i forumet
Av Gryshnozk
Skrivet av Jonathanknet:

Så google kmr inom en snar framtid få alla att använda deras brillor som stjäl och säljer all information och säg hejdå till privatliv och anonymitet. personlig integritet vad e det ? Kameraövervakning ftw..

Haha rätt töntiga brillor, väntar nog hellre på linserna dom håller på och utvecklar fortfarande.

Det ska inte vara svårare än att inte ge dem full access till ens brillor. De har bara tillgång till den information du delar med dig av, precis som alla andra tjänster där en tredje part är inblandad.

Vad gäller utseendet så ser jag inte hur det är relevant, jag är mer orolig över skärmstorlek och upplösning. Linserna lär du få vänta ett tag på men du kanske skulle föredra något av den här typen: Wikipedia/Virtual_retinal_display.

Skrivet av Karlzooon:

Detta låter väl coolt men jag tror inte jag hänger med... Vad är vitsen med att "kombinera information från den fysiska omgivningen med den digitala världen"? Och vad för nytta får man utav det?

Kompenserar dessa glasögonen en handsfree och/eller en smartphone?

Det låter ju coolt och så men har dålig fantasi, så kan faktiskt inte se så mycket möjligheter med dessa "glasögon". Upplys mig tack.

Jag tror att det främst kommer att användas när man vill hantera information relaterat till det man i sin direkta närhet, och man vill ha informationen tillgänglig utan att gå runt och titta på en mobil eller laptop.

Ett exempel på vad man skulle tänkas vilja använda det till är just ansiktsigenkänning som nämndes tidigare i tråden, jag har själv svårt att känna igen folk och komma ihåg namn. Men precis som med all teknik så kan man göra det mesta man kan tänka sig, bara någon tar tag i det.

Av Gryshnozk

Inte direkt nytt men det ser ut att fungera ganska bra. Någon som vet var jag kan hitta mer information, specs och liknande? Jag är mest nyfiken på hur genomskinliga de är

Av Gryshnozk

Nu har klementinsäsongen kommit igång igen, för att fira detta så skulle jag vilja önska en lite unik bild till alla klementinälskare där ute.

Önskemål

1. Önskad text: Ingen, eller valfri klementin-relaterad text.
2. Önskade Färger: Klementinfärger.
3. Upplösning på skärm/skärmar: Jag har 2x 1680x1050 men jag skulle uppskatta ifall ni kan dela med er av ett par olika storlekar.
4. Övrigt: Jag köpte 2kg klementiner som jag planerar äta upp idag, vi får se hur många kilon det blir imorgon.

Av Gryshnozk

Önskemål

1. Önskad text: Jag kan tänka mig att ha Made by "someone"! lite diskret, antingen i ett av hörnen eller gömt i bilden på ett finurligt sätt.
2. Önskade Färger: Jag föredrar mörka färger som är lätta för ögat, men använd gärna färger från hela färgspektrat.
3. Upplösning på skärm/skärmar: 2x 1680*1050 - den vänstra skärmen är den jag brukar se mest av bakgrundsbilden på eftersom firefox nästan alltid täcker den högra. (Om du/ni vill lägga tiden på att göra den vänstra bakgrunden bättre istället för att göra två så får ni gärna göra det.)
4. Övrigt: Detaljer, detaljer, detaljer, jag älskar intressanta detaljer. Jag brukar byta bakgrundsbild ganska sällan så det får gärna vara något som man inte tröttnar på efter att stirra på den varje dag i ett år eller två.

Efter att ha tittat på ett par hundra wallpapers för att få försöka sätta fingret på vad jag är ute efter så har jag nu gett upp och håller tummarna för att er kreativitet kommer på något excellent!

P.S. Jag kanske uppdaterar posten med bättre förslag/önskemål om jag lyckas sätta fingret på vad det är jag är ute efter. Annars går det bra att fråga eller bolla förslag.

Av Gryshnozk

Jäkligt synd, utan tvekan mitt favoritställe att beställa från. Kommer sakna dem, allt är USA och deras finanskris' fel..

Av Gryshnozk

Nvm, det räcker med att skriva att ni suger på att skicka varorna i tid, jag har väntat sedan den 7e och det skulle ta runt en vecka att få in alla varorna, men varje gång tidigast datumet kommer så skjuter ni upp det några dagar.

Av Gryshnozk

Köpa halvgammalt moderkort?

Hejsan, jag har en http://support.dell.com/support/edocs/systems/dim5100/en/sm/s... som har ett trasigt moderkort, nu är det så att jag inte hittar några moderkort som verkar passa. Om det är någon som vet vart man kan kolla efter liknande moderkort så tar jag tacksamt emot all hjälp.

Av Gryshnozk

Härlig design, men jag tycker att ni borde se över om ni kan göra er av med era frames till nästa designuppdatering.

Jag har köpt några datordelar från er, och nu är jag på väg att beställa en ny dator från er, men jag såg nu att ni har tagit bort alla glasmusmattor är det tillfälligt eller måste jag leta upp något annat ställe att köpa musmattan på?