Inlägg

Inlägg som chrille89 har skrivit i forumet
Av chrille89

har en msi gx660, och har också en samsung 2233rz.. Eftersom det bara finns vga och hdmi på datorn och bara dvi på skärmen så kan jag inte få ut mina 120 hz.. Så funkar de med BenQ 24" LED XL2410T 120hz skärmen att få ut sina 120hz med vga ??

mvh

Av chrille89

har fått annat problem nu, när jag kopplar in min fujitsu siemens c993 skärm som SKA klara av mer än 120hz.. Ena dagen fick ja upp till 120hz, dagen efter bara 60.. Är de fel på detta operativsystem eller är det skärmen det är fel på?? Snart säljer jag skiten av ren ilska=)

Av chrille89

då undrar ja så här! funkar denna skärmen att få 120 hz genom vga utgång? eftersom det bara finns vga utgång på datorn.. BenQ TFT 24" XL2410T Zowie Bundling - Inet.se

Av chrille89

Skulle ja få ut 120hz via denna på min MSI laptop gx660 med ATI mobililty HD5870? DisplayPort till DVI-D för ATI-kort - Inet.se

Av chrille89

har ett ati radeon mobility 5870, och jag kan inte ändra mer än 60 hz på min crt.. Ska ha installerat senaste drivrutiner, men funkar ändå inte.. Har klippt av pigg i kabeln.. Fick det att funka häromdagen att få 120hz, men idag så kan ja inte välja annat än 60. Vad är fel?

Av chrille89

samma här!

Av chrille89
Skrivet av Isty:

Har planer på att skaffa mig en Asus G50Vt till ett rimligt pris samt köpa en 2233rz från Samsung.
Datorn har en HDMI-out och en VGA-out och frågan är ifall denna produkt Deltaco HDMI-adapter, HDMI 19-pin hane till DVI-D hona | MaxFPS.se kommer ge mig 100hz?

Behöver snabbt svar!

tja cs spelarn de är ju så jag har just nu, men de kan ju fungera för dig eftersom du har nvidia så

Av chrille89

Jag ska testa en annan adapter idag och se om det funkar bättre! annars är de väl som de är. Det går inte att köpa nytt graffe kort och trycka in i datorn?

Av chrille89
Skrivet av aydentist86:

tja
jag sålde min 2233rz för ett tag sen men kan nog hjälpa till iaf. till o börja me måste du köra från DVIn på grafikortet till DVIn på skärmen och måste dessutom ha en DVI-DL kabel (DL = Dual link)

eftersom det bara finns vga utgång på datorn, så måste ja ju ha en adapter? eller är ja helt ute och cyklar nu? :S

Av chrille89
Av chrille89
Skrivet av RPGWiZaRD:

Tror det ska gå men det är att se till att DVI>VGA adaptern har alla pinnar som behövs... av de DVI>VGA adaptrar som följt med med mina grafikkort så har vissa adaptrar endast haft hälften av de pinnar som behövs för dual-dvi och klarar därför endast 60Hz, är ju bara att kolla att adaptern har lika många kontakter som dual-link DVI kabeln som följer med 2233rz skärmen.

tack för svar!

Var inne och tittade lite idag på en del adaptrar, men pinnarna i dom adaptrarna jag tittade på såg inte alls ut som den form som är på dual-link kabel man fick med till skärmen men det kanske fungerar ändå? vill va säker denna gång, vill inte gå och köpa nåt och sen inte fungera. Vet du nånstans vart man kanske kan beställa hem en sådan adapter som passar?

Av chrille89
Skrivet av pg_ice:

ok där har du felet
HDMI funkar inte i 120hz
Du måste köra ren DVI

okej! går det att köpa en dvi adapter så det blir vga? eftersom det bara finns vga uttag på datorn och bara dvi i skärmen? och få 120 hz?

Av chrille89
Skrivet av pg_ice:

Nvidia kort stödjer 120Hz i flera upplösningar
ATI kort enbart i Native upplösningen vad jag har fattat.

sen kör du DVI kabel va?
nåt annat är att utesluta

tack för snabbt svar!

Native upplösning menar du med ? 1680*1050?

Eftersom det bara finns vga utgång på datorn och endast dvi uttag på skärmen, så har jag köpt mig en dvi kabel som omvandlas till hdmi. Snubben i affären sa att det skulle inte påverka hz.

Av chrille89

samsung 2233rz 120 hz

Tjena!

Har köpt en msi gx660 nyligen och en samsung 2233rz. Problemet är att jag inte kan få 120 hz. Finns bara 60 hz att välja mellan.

Har installerat drivrutin till skärmen och jag ska ha den senaste drivrutinen till grafikkortet, men får det ändå inte att funka?

Är det så att ATI inte stöjder 120hz? Använder mig av ATI radeon HD5870 mobility

Nån som har en lösning?

Av chrille89

ja har exakt samma problem ...

Av chrille89

nån som har en lösning på detta problem? :/ vill jätte gärna ha windows 7 och ja har sökt överallt för att finna ett svar..

Av chrille89

samma här !

Av chrille89

just nu fungerar min helt.. men asså de är vissa perioder den bara stängs av :S... nyss stängdes den av 6 gånger i rad. Men nu ingenting, förstår mig inte på det här!

Av chrille89

thomson 787 router

Hej.

Det är så här att vi har Telia smart, så får man med thomson 787 router med på köpet, Vi har 3 datorer, varav 2 kör med kabel och en med trådlöst. Sen har vi tvn kopplad så vi får mer kanaler.

Nu har routern börjat bli lite konstig då den stängs bara av rätt som det är. Har testat resert några gånger men hjälper inte. Har testat dra ut alla kablar förutom min och testat, men räcker med att gå in på aftonbladet t.ex så startas routern om.

Nån som har nån aning vad det kan va? om de är Telia som har problem, eller om routern börjar gå sönder?

/ chrille89

Av chrille89

vertical sync har jag avstängt redan..

EDIT : fixade sig med fps... nu är en annan grej.. varför jag bara kan ha 60 på bildskärmen?