Inlägg

Inlägg som Aurastream har skrivit i forumet
Av Aurastream

Hur kunde du se att tangentbord och mus inte fungerade om skärmen inte fungerade? Lyser dem inte eller var det jag som missuppfatta (som vanligt) ?

Låter lite som att du kopplat en massa saker fel, vanliga fel är att grafikkortet sitter en aning löst och att det hjälper att trycka i det lite hårdare bara och skruva på lite mer. Ett annat fel kan ju vara att moderkortet sitter en aning högt upp på någon av skruvarna (då du skruvat mycket om jag gissar rätt).

Sedan vill jag såklart veta varför i hela friden du gjorde detta från första början? Installerade du något ? Isf Vad och Varför?

Av Aurastream

Finns väll ingen QoS (Quality of Service) på routrarna ni har hemma. Förslagsvis kan ni testa en annan och se om problemet löses, eller så köper ni en ny

Av Aurastream

Läser själv nätverksteknik. På universitet jag läser på har dem krav på inloggning till nätet. Vi har faktiskt lyckats spela Quake Live på vissa datorer utan lagg eller avstängning. Tyvärr hinner vi inte spela så mycket egentligen då vi har så mycket att läsa.

Om jag minns rätt satt en o tanka torrents på lektionstid, så helt omöjligt är det inte att tanka i skolan, men man får stå för det om man nu blir påkommen.

Av Aurastream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av excel
Lånar tråden:)

Om jag laddar ner filmen 12345 och någon upphovsrättshållare ser detta samt gör skärmdump och allt annat nödvändigt som krävs för att kunna lämna in till tingsrätt. Tingsrätten säger då att upphovsrättshållaren får kräva uppgifter om mig från min isp och får då loggar som bevisar att jag laddade ner filmen samt att jag är sven och bor i skåne.
Låt oss säga att jag samtidigt tankade filmen 67890, måste upphovsrättshållaren då ha bevis för att jag gjort det samt göra om hela proceduren för att kunna se det i loggar, eller ser han det i loggarna som han fick tillgång till efter fallet med 12345?

Blev lite klurig text ser jag men hoppas att någon förstår:)

Om det exempelvis är ett litet filmbolag som efter sin första anmälan, om en enda film, märker att samme person har fildelat (delat med sig i detta fallet) en annan film från samma bolag, då låter dem det vara men kan ta upp det senare efter rättegång och allt.

MEN, är det en amerikansk mediejätte, typ Universal och deras svenska ansikten som ser något liknande, så tar dem med det i stämningen + lite till och ändrar sig friskt i skadeståndskraven. Allt för att pressa människor på pengar och ge sig själva en vinst i rättegången

Sen att dem köper domarna och antipiratbyrån och en hel del andra instanser är en annan femma

En fråga jag har: Kan en svensk ISP vägra lämna ut information ifall bevisen, efter dombeslut, fortfarande är otillräckligt? En skärmdump är enligt mig det sämsta beviset någonsin (med tanke på bevismaskinen).

Av Aurastream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JenzA
kan vara http://www.9031.com/downloads/screensavers.html

Tackar

Av Aurastream

Jag tycker det är grymt bra med tangentbord och mus (iaf när det gäller fps spel), men självklart är det väll så för jag är van vid det.

Har ingen annan konsoll hemma än Nintendo 64 (som står och samlar damm i en hylla) men jag har allt testat de flesta PS konsollerna (utom 3an) och måste säga att kontrollen är bedrövlig jämfört med 64ans. Jag håller ju på det konstigaste sättet kanske, men detta då jag är van vid det. Håller 64-kontrollern som en pistol fast med vänsterhandstummen på blå och grön knapp samt lillfinger på L-knappen och pekfingret på R-knappen. Lättare än så kan det inte vara

XiM tycker jag bara är bra! Grymt rent ut sagt, tycker alla borde bojkotta dem trista ps-kontrollersena om dem inte gillar dem och se hur mycket bättre tangentbord och mus kan vara över den

Fast alla är vi ju olika! Är la egentligen en ren omdömesfråga

Av Aurastream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av D-Fenze
Hmm.. Funderar på att rita upp ett rutnät som på utskrivet ark är 1x1 cm och på väggen 6x6 cm. Borde väl bli någorlunda fint..?

Du kan be firman anpassa den för din väggs storlek så tapeten täcker hela väggen bara en idé

Av Aurastream

Jag har samma fel som han som skriver att det kommer ett konstigt ljud ur högtalarna... lösningen jag körde på var att avaktivera ljudkortet i bios och skaffa ett firewire kort

Jag tror det konstiga ljudet beror på att ljudkortschippet ligger för nära processorkylaren.

Av Aurastream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zcenicx
Det finns tre stora alternativ inom SSD;

1. OCZ Vertex 60GB. Kostar 2900:- på Komplett. (Billigast)
2. Intel X25-M 80GB. Kostar 3600 på Amentio. (Enklast)
3. Stripe med 2x OCZ Vertex 30GB. Kostar 3700:- (2x1850) också det på Komplett. (Snabbast)

Tyvärr är dessa de enda SSDer som är värda pengarna, då andra serier som Vertex och JMicron inte fungerar tillfredsställande.

Nu hänger jag inte med

Du skrev: OCZ Vertex på första och tredje plats, sen skriver du längst ner att då andra serier som Vertex blablabla inte fungerar tillfredsställande? Hur menar du då?

Av Aurastream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -Boris-
Kanske inte är så att man måste envisas med att sitta en meter ifrån riktiga datorn. Kan vara ute i trådgården t.ex.
Själv skulle jag ju uppskatta om jag kunde ha min riktiga dator vattenkyld och snabb undangömd någonstans, och sedan ha prestandan i en nätt laptop överallt i huset...

du stal min tanke där helt +1

Av Aurastream

kan man köra både crossfire och sli nu på samma moderkort? sry orkar inte läsa artikeln...

Av Aurastream

raid 0 är för os

ingen dålig idé faktiskt...
bara lite synd att det måste vara en likadan hårddisk man raidar (rätta mig någon om jag har fel).

Av Aurastream

mm jag tycker heller inte om vista då vista vill göra formateringen grafiskt :/ jag ville ha samma grymma blåa skärm med gul laddningsbar som i XP... Då visste man att allt gick rätt till!

Av Aurastream

Jag säger bara: Darknets
Eller varför inte skapa en egen ISP i Sverige som hålls hemlig för resten av Sverige? (Internet 3.0 någon?)

Alla i piratpartiet kan ansluta sig gratis, dela med sig gratis av information och filer och åsikter utan att få konsekvenser av det hela.

Vi borde kunna göra detta tillsammans, med mycket pengar borde det gå.. så säger vi bara att det är ett privat nätverk som absolut inte ska kunna nås från Internet, och då faller hela idén med IPRED.

Routrar som sitter ihop i långa led, trådlösa accesspunkter genom alla motorvägar som sitter i trådlösa routrar och en massa rättssäkerhet! Allt som behövs är en nyckel, typ: FRIHET

Vi får bygga vidare på detta tycker jag

Av Aurastream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av L4gG3r
ja eftersom alla som gör program tänker likadant... Sen kanske dom inte tog bort punkbuster eftersom det används i flera olika spel. tex i BF2, crysis wars och FC2. om dom automatiskt tog bort punkbuster skulle du ju inte kunna spela andra spel.

Om vi förutsätter att punkbuster installeras först när han installerar Quake Live, och i den mappen som han sa, så tror jag inte det spelar någon större roll mot andra spel. BF2 vet jag har inte punkbuster där när man installerar det, det lägger sig vad jag minns i program mappen.

Rätta mig om jag har fel :/

Av Aurastream

Hoppas nu bara tillräckligt många röstar på PP och har förstått vad saken handlar om, det är inte fildelningsnivå längre, det är det pyttelilla vi har kvar av integriteten.

För vem vill vakna en dag och inse att man bara har ett schema att följa på jobbet och gör man inte det åker man i fängelse. Det är så framtiden kommer se ut, tyvärr. Om nu inte PP ser till att dessa lobbyister får bita i det sura äpplet i all oändlighet.

Av Aurastream

THE QUAKE BROWNIES FOMPS OVERZY HOES
Saitek Eclipse

Av Aurastream

kanske bara är en piska för elektroniknördar

Av Aurastream

lärorik guide, bra jobbat! *tumme upp*

Av Aurastream

Hej! Riktigt snyggt det där du Har själv också byggt mitt bord, kanske borde lägga upp en bygglogg om det.. Eller ja.. den är inte helt klar, kabeldragningen måste fixas först och sen ska skivan skruvas fast ordentligt

En fråga bara: Vad är det för skärmsläckare du kör med?