Inlägg

Inlägg som skinnis har skrivit i forumet
Av skinnis

HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OGZ

Fractal Design tangentbord, ganska skönt factist

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av frankof
"kvinnligt USB-minne"
Lynnigt och instabilt var första tanken som slog mig

Av skinnis

Jag hade inte köpt dell skärmen. Köp den som "Fi" skrev om istället.

Av skinnis

Det är den som visar 18 grader som är sönder. Sedan brukar folk ange både temp i idle och i load.

Av skinnis

Varför inte ha en 1 TB disk och en SSD? kanske en Intel X25-M (80 GB).
Sedan köra windows 7 på den istället

Av skinnis

Filmen "The moon" till Svensk Biograf?

Såg precis en trailer för filmen "The moon" och tyckte den verkade vare mycket lovande och sevärd.

The Moon Trailer HD

Sedan började jag undra och funderar om den ens kommer till svensk biograf, googlade men hittade ingenting. Så min fråga är då om någon har hört sett eller vet något. Vill se den asap och därför inte vänta tills den kommer till DVD.

Någon annan som tycker den verkar vara lovande?

Av skinnis

Läs i manualen till moderkortet vad 4 snabba pip betyder på felsökningssidorna?

Av skinnis

Vi säger att vi har två tillverkare som heter Electrolux och AEG.
Båda av dessa tillverkar dammsugare. Bådas kostar lika mycket, liknar varandra och presterar precis lika bra.
Den enda skillnaden på dessa två företag är att Electrolux även är en stor tillverkare av vitvaror.

Återförsäljaren Elgiganten säljer både vitvaror och dammsugare.

Electrolux får en snilleblixt. Dom går till Elgiganten och säger till att dom måste sluta sälja AEG's dammsugare för annars kommer dom dubbla inköpspriset för deras vitvaror. Då kommer Elgigantens konkurrenter att kunna sälja dessa vitvaror mycket billigare och på så sätt ta kunder ifrån dom.
Så dom tvingas därmed till att sluta sälja AEG's produkter.

Detta lilla trick gör Electrolux på många butiker så AEG har nu inga mer återförsäljare och tvingas därför i konkurs. Ensam kvar står Electrolux och tar ut ockerpriser för alla dammsugare. Detta kan dom göra för att dom kört detta tricket på alla tillverkare som finns och är därför den enda tillverkaren av damsugare som finns.

Dock så säljer Elgiganten MYCKET mer TV-apparater en vitvaror. Och detta har Samsung snappat upp. Då tänker dom "shit, om vi börjar tillverka vitvaror och dammsugare så kan vi få Elgiganten att sluta sälja Electrolux varor, för dom måste sälja våra tv apparater för det är dom enda som finns" (Samsung har även gjort det Electrolux har gjort och tvingat alla sluta sälja alla andra märken av TV).
Så detta gör dom. Dom säger att dom kommer TRIPPLA inköpspriset på ALLT som har med TV att göra och eftersom Samsung är den enda tillverkaren så måste Elgiganten och alla andra butiker lyda även nu. Electrolux går i konkurs.

Sedan kommer ett annat företag.......................... o.s.v.

Det kommer att sluta med att det bara finns en tillverkare i hela världen. Denna tillverkare kommer att kunna göra så att inga andra företag kommer in på marknaden.

Så skulle jag förklara problemet till en 12 åring. Jag hoppas endel av er som inte har förstått själva grejen kanske kan tänka till. och ja, det är detta Intel har gjort. Tar ni inte bort AMD från sortimentet så får ni ingen rabatt, inte på moderkort, processorer eller lowend grafikkort.

Vet att det är massa stavfel och dylikt så anmärk inte om det tack.

Av skinnis

Till er som säger att det ser så sparsamt ut och inte alls lika bra som GD70. Ni har inte tänkt på att detta kanske inte kommer kosta lika mycket? Alla är inte villiga att spendera hutlösa pengar på det bästa utan kanske vill ha en dator som dom får mest bang for the buck för.

Smaken är som baken, ni behöver ju inte rata ett kort innan ni vet hur mycket det kostar.

Av skinnis

Hur starkt nätagg skulle man klara sig med?

Av skinnis

Det ultimata vore om AMD borde ha i alla fall fått en viss % av detta i skadestånd. Men att Intel får böta är i alla fall en början (om det nu det är såhär).

Av skinnis

Lite små tips bara.

Lorem Ipsum är till för att fylla ut längre texter, det skulle ta dig lika lång tid att fylla i menyerna på riktigt istället för lorem. Det skulle även medföra att det är lättare att förstå sig på sidan för andra om du ber om hjälp. Just nu vet jag inte vad som ska vara huvudmeny och undermeny (om du ens ska ha det). Det gör även så att du ser helheten lite bättre.

Sedan kan vi ta upp färgintensiteten. Saken är inte att du har för gälla (intensiva) färger. Man kan ha sjukt intensiva färger utan att det blir för mycket. Bara man begränsar användningen av dom beroende på intensitet.

Ikonerna du har (bilen husen och datorn o.s.v.) följer inte samma intensitet. Detta gör så att dom inte ser ut att höra ihop. Det ser ut som du har klistrat in dom från någon annan sida vilket aldrig är bra. Vi säger att du väljer en färg med en specifik intensitet så är det bara att dra den vidare till en annan färg när du gör nästa ikon. Så vet du vad samma intensitet är.

Din sök "bar": Ta bort den fula bevel effekten. Kör den bara gradient. En lite ljusare färg under och en liiiiiiite mörkare ovanpå. Kör en innerglow med den ljusare färgen.

Dina "bordrar" är liiite för ljusa. Kan vara på skärmen jag sitter på (inte hemma) men blir ingen struktur i sidan när dom är så ljusa så att man knappt kan se dom.

Sedan som alla andra säger. på tooook för STOR reklam. Behöver du verkligen ha så himla bred reklam till höger? Finns bra mycket smalare reklam banners som du kan använda dig av.

Så det var mina förslag. Hoppas jag inte var för taskig

Av skinnis

När kommer åklagarens "ess" i ärmen tro. Dom måste ju ha något för att det ska gå att döma dom.

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Girgoo
"prispålägget kan minska från 100 procent "
Så dom har 90% överpris med andra ord! Det är katastrofalt mycket! och dom som klagar på att minnespriserna är för låga, iaf när det gäller ddr2.

Kanske en dålig översättning? Dom menar nog inte att prispålägget är 100% av varans kostnad utan kanske bara att prispålägget kommer sjunka från 100% till 10% (då 100% är fullt prispålägg), Så en minskning med 90% av det tidigare prispålägget.

Av skinnis

Mus

Kommer ihåg ett test av datormöss här på sweclockers, då ställde man den svensk tillverkade Mionix mot en mus som hette MLUC100 och kostade 148 kronor, trodde det var ett skämt. Men MLUC100 vann mot musen som kostade 3 gånger så mycket.

Vad hette tillverkaren nu igen? jag undrar...

Dom kanske har lyckats en gång till fast denna gång med detta tangentbord, den kanske till och med klassar Ultra-X med hästlängder. Eller så är den helt värdelös. Men det vet vi inte förens vi har provat den, eller hur.