Inlägg

Inlägg som skinnis har skrivit i forumet
Av skinnis

Har du tripplehead2go sedan tidigare eller kommer du köpa det?

Av skinnis
Av skinnis

Vart laddar jag ner det då?

Av skinnis

Komplett fanbois? Är väll för ***** inte kundens ansvar att felsöka. Om han skickat in den 3 gånger kanske man först och främst ska erbjuda någon sorts kompensation. Och eftersom dom inte skicka tillbaka den och sa att inget var fel på den måste ju betyda att dom hittat ett fel också?

Av skinnis

Hade han varit smart hade han gjort en sweclockers jul logga och fått en skärm

Av skinnis

Webhallen, hihihi. Dom är ju kända för sin GRYMMA kundservice.

Av skinnis

Har spelat 3 dygn i sträck, säkert 4 någon gång när jag hade sömn problem. Men har alltid varit pauser på 30 min för att behålla focus.

Av skinnis

Måste veta vad det är för agg.

Av skinnis

Allt beror på hur mycket du ringer för

Ringer du ganska lite (runt 150) är halebop bra. (150 för mob, 150 samtalskostnader, 88 för abb = 388), Dock så är surfen ganska dålig. Över 500 Mbit så begränsas hastigheten.

Ringer du mer (över 200) så är 3 bra. (399abb+ 69 mob = 468 (ring för 399). Mob surfen är lite bättre. 10gb ingår sedan begränsning på trafik

Av skinnis

Hur mycket brukar du ringa för?

Av skinnis

Hur går projektet igentligen

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tommie_l
deras säljare är fulla av bullshit också..

jag skulle enligt säljaren bara betala 200kr i månaden, inte ett nickel mer. ändå betalade jag 250kr första månaden, sen 223kr eller nåt sånt efter det.

Hahaha, Säg inte att det är första gången du har hört talas om en faktureringsavgift? Den avgiften brukar aldrig räknas in i någon abbonemangskostnad eftersom du enkelt kan ta bort den med autogiro eller efaktura, tar dig 1 min men du kanske inte "orkar" det.

Ang första faktura:
Får du en faktura typ 15 aug så är det för användanden I AUGUSTI! Hur ska dom då fakturera dig första månaden du har detta bredband? Jo det kommer på nästa faktura. Fick likadant och blev förvånad först men kollade lite snabbt på den och förstog varför.

Citat:

modemet skulle funka med 64bit, no problemo.. detta bad jag säljaren garantera, och han kollade till och med upp saken och sa " du ska ha ett E180, för dom funkar på 64 bit ". sure... funkade inte för fem öre! (jag har däremot fått stöd efter att jag uppdaterat firmwaren, men det ska man inte behöva göra när säljaren inte säger nåt om det.)

Nej, fick du uppdatera firmware, vad har världen kommit till

Citat:

mao. deras mobila bredband som ska vara "bäst i test" suger *** enligt mig, så vill inte ens tänka mig hur kassa alla andra är.....

Så du tycker att ditt mobila bredband är dåligt för att du bara kommer upp i 1mbit, samt att det inte fungerar så snabbt? Är du seriös? Vad trodde du? Ungefär som att köpa en bärbar dator och börja gnälla för att en stationär har bättre prestanda för pris och att du vill ha lika bra på din laptop.

Av skinnis

Har 8 invites kvar. Skicka pm med mailadress så fixar jag.

Av skinnis

Dom borde sticky denna tråden bara för den e så rolig att läsa

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RasmusB
Nej, det va inte det jag skrev. Det jag skrev är att man borde ha grundläggande kunskaper inom området nätverk för att anordna ett LAN, inte nödvändigtvis för att deltaga.

För att försöka lägga det i en mening/fras du förstår: Man bör förslagsvis veta hur en bil fungerar både i teori och praktik innan man skaffar sig ett jobb som mekaniker, blir ungefär lika problematiskt som för trådskaparen annars.

Anordna LAN med polare och inte kunna hur man styr upp själva nätverket jämnför du med att ta jobb som mekaniker och inte kunna något om bilar?

Av skinnis

hur går det?

Av skinnis

Man måste väll inte vara bra på datorer för att vilja lana? Måste du kunna byta en bils motor för att få köra den?

Av skinnis

Steg 1, komma in på routern
a) Sätt in som detta. router>switch>dator
b) Öppna internet explorer och skriv in "192.168.0.1" i adressfältet (där du skulle skrivit www.google.se t.ex.)
c) Promptar den efter användarnamn/password så är det detta.
Anv: admin
password: (lämna blankt)
d) Accepterar den inte det så ta ut strömen ur routern. Tryck in den lilla resetknappen på baksidan av routern i 30 sekunder och sätt i ström igen, gör om steg 1.

Steg 2: Konfigurera routern
a) Klicka på den lilla WAN knappen som finns längst till vänster på sidan ni fått upp. Se till så att dynamiskt är förklickat (om ni inte har ett anv/lösen till uppkopplingen ni har, vilket man till 95% av gångerna inte har på en 100/100 lina, enda jag vet är EtaNet), tryck sedan på apply (viktigt)
b)Längst till vänster så har ni en liten knapp där det står DHCP, klicka på denna. Lägg in följande värden: DHCP status: Enable, Starting ip adress: 192.168.0.130, Ending 192.168.0.150, Lease time: weekly. Klicka på Apply.

Steg 3: Ta bort brandväggen
a) Eftersom ni inte är så haj på detta så tar vi bort den helt och hållet. Klicka på advanced knappen längst upp på sidan.
b) Längst till vänster visar sig nu firewall knappen. Tryck på den och välj disable eller dylikt och apply.

Steg 4: Tuta och kör
Omstart av router kan behövas men prova att ansluta dom andra datorerna och se vad som händer. Om inget händer så dra ut strömmen till routern och stoppa i igen efter 10 sekunder. (TRYCK INTE PÅ RESET KNAPPEN)

Av skinnis

Men du kan fortfarande ställa in DHCP även fasst det är på routern.

Av skinnis

Klarlack leder väll ström?