Inlägg

Inlägg som skinnis har skrivit i forumet
Av skinnis

Skulle vara nice om du la upp lite bilder kanske

Av skinnis

Du lär vara ganska noggran att få alla komponenter och dylikt rena innan du doppar.

Av skinnis

Hittar lite konstiga saker med bilden.

1. Om ni ser musen som står under skärmen till vänster så är den musen påslagen. Dock så är inte musen som står bredvid tangentbordet det eftersom det inte finns någon som helst rött spår under. Känns som det borde vara det.

2. Hur lång är denna skärmsladd. Men ser klart och tydligt att den inte är tajt utan hänger ner och går som det ser ut en bra bit under bordet om inte till markhöjd (om ni kollar på hur spänd den är).

3. Inte nog att det finns en dator ovanför som har alla sladdar till sig. Det finns även en dator till höger precis utanför bild som man ser el och skärmsladd gå till.

Saker som talar för att det är fermi.

1. Fläkten är i alla fall igång :).

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lazlo09
Orsaken till problemet med PC anpassade konsollspel är ju snarare att så många under så lång tid valt att ladda ner illegalt. Så eftersom det inte är PC marknaden som regerar längre så utvecklas spelen till konsoll och portas till PC.

Jag säger skyll dig själv till mig själv då jag inte köpt ett spel på många år men ändå spelat alla spel jag vill spela, trots att jag är och alltid varit medveten om att jag skjuter mig själv i foten.

Däremot skall jag tillägga att det bästa sättet att sälja bra till PC och få mindre folk att ladda ner illegalt är att släppa ett spel med bra online-upplevelse. Vill man spela ett spel online på ett bra sätt köper man det istället för att krångla med crackade servrar och liknande. Men är online upplevelsen skit så finns det ingen anledning att köpa spelet för dom som är vana att ladda ner illegalt.

Hur förklaras det att det säljs mer spel till pc än t.ex. ps3

Av skinnis

Sitter nu i kvalet om jag ska köpa det till PS3 eller till PC. Några förslag från er som testat? Inte kört några FPS spel på consolen än. Men är inbiten på PC delen.

Av skinnis

Varför skulle en skärm som är 1080 vara bättre än 1200? Är en 1680x1050 bättre än en 1920x1280?

Av skinnis

Om du ska sattsa 4k så kanske du ska köpa lite billigare chassi och sattsa helt på vattenkylning.

Av skinnis

Går det att baka grafikkortet samtidigt som en batch med t.ex. kanelbullar? Tänkte "när man endå håller på"

Av skinnis

Fulmod kylning, håller det?

Beställde lite extra kylning till mitt 8800GTX då flickvännen klaga på att det lät när jag spelade spel.

Beställde ett Accelero S1 rev2. Fick hem det efter 2 dagar. Packa upp och tog bort stockkylning, med accelero så fanns det dock bara 8 små kylflensar för minnet. Jag hade 12 minnesmoduler. Så jag tänkte att jag kan ordna det själv genom att ta dremmel och kapa och modda den gammla kylanordningen. Det gick superbra. Men när jag skulle installera "själva acceleron" så upptäckte jag att kontaktplattan samt fästena inte passade. Kontaktplattan täckte bara 50% av vad den ska. Men jag har redan förstört stockkylningne med dremmeln.

Så fram med tången för att böja till fästena. Efter mycket om och men fick jag på den och den sitter centrerad (dock så är den ju på tok för liten). Satte en fläkt med buntband. Den ligger lite under temp iinnan byte.

Så frågan är om ni tror detta är hållbart? Kommer det att hålla`?

Av skinnis

Visst att AMD har rätt. Men det börjar endå bli lite för mycket smutskastning nu. Focusera på att tillverka flera grafikkort istället så jag kan få köpa mitt.

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Josasp
[B]3Playern var en fet java app som ersatte ikonen till orginalspelarna i menyn.[B]

Shit vilket stort java-app som ersatte en ikon

Av skinnis

Avast antivirus (gratis version) och starta om datorn och kör en preload scan.

Av skinnis

3Player är bara en rebrandad version av den vanliga mediaspelaren. Resteraned program vet jag inte vad det är.

Men ser inte sambandet mellan den telefonen och Satio?

Av skinnis

Men 3 har inget "fett java app" i sina telefoner.

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 2takt
FAIL!!!

Det är inte helt ovanligt att operatörslåsta mobiler från företag typ 3 i Sverige, Vodafone i Storbrittanien och Orange i Frankrike kör med sin egen mjukvara. Denna mjukvara är i tio fall av tio sämre än orginalmjukvaran, går oftast inte att uppdatera själv och har ett flertal funktioner borttagna, ibland för att få plats med sitt eget "skräp" eller tvinga folk att använda det. Och kan man uppdatera dom själv så uppdateras den mjukvaran aldrig lika ofta som en orginalmjukvara.

Kan du förklara vilka funktioner som 3 har tagit bort? Skulle vara roligt att höra.

"Få plats med sitt eget skräp"
Så du tror värkligen dom får slut på utrymme i flashminnet så dom tar bort andra saker?

Av skinnis

Varför skulle 3 ta bort funktioner från en mobil? Tänk lite logiskt nu! Har du några belägg på att inställningar/funktioner är borttagna? Du säger att inställningar för kamera är förstörda för att det är 3? Varför skulle 3 vilja ändra inställningar på din kamera som dom inte har något som helst att göra med?

3 Mjukvara går att uppdatera utan problem. Provat kolla lite på www.tre.se? (tips: klicka på kundservice, mobiler, välj din mobil och ta programvara).

Av skinnis

För att då måste inet köpa reklam plats på swec. Känns dumt att göra det då dom redan ger bort fri frakt

Av skinnis

Designmissar (enligt mig)
- Dammfilter på nätagg utblås går inte att ta bort om en fläkt är monterad i botten.
- Fläktgaller på detta nätaggs utblås också. (kan gå med på att den kanske är där för säkerhet)
- Svårt att göra svart "powder coat" på insida/baksidan också? Istället för den tråkiga grå färgen.
- 5 x 5.25" platser? Ta bort 1-2 av dessa, 1 ska vara till 2.5" samt den andra till fler 3.5". Aldrig använt mig av 5 (2 till dvd, 1 till fläktkontroller)
- Stansa in ATX och mATX (a och b) på moderkortsplåten om ni nu ska ha något sådan "guide" (pappret dom hade)
- Inte så bra kabeldragningsalternativ.

Innan du skriver FEEEEEL! Så tänk på att detta är min ÅSIKT, och den behöver inte vara likadan som din.

Av skinnis

Titans quest som tidigare hade nämnts. Sjukt kul spel i diablo anda.

Av skinnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sl2wm-rocks
Håller helt klart med. Har fått bråka så oerhört mycket för att få receivern + tv'n att funka med min HD4350 (som jag köpte just p.g.a. av hdmi med ljud). Fortfarande är inte allt helt löst, ibland när man startar datorn så har skärmen blivit sekundär, vilket hade varit enkelt löst om tv'n blivit primär, men tv'n påstår sig inte få nån signal! Stänger man av tv'n och startar om datorn så får man skärmen som primär igen, men då får man gå igenom en väldig speciell hokus-pokus procedur för att få tillbaka bild på tv'n.

Detta problem har jag med mitt 8800GTX kort också. Så tro inte att det begränsar sig till AMD/ATI. Buggar inträffar för alla drivrutiner.

AMDs stor muspekarbugg är en "rolig" bugg som bara visar sig hos ett väldigt fåtal kunder (uppskattnigsvis <0.1%, av mig alltså. Baserat på vad som orsakar detta problem). Så varför blåsa upp det?

Ang sl2wm-rocks problem så är det oturligt, samma sak med mitt grafikkort. Men jag klandrar inte NVIDIA för detta då det är ett så pass "litet" problem.