Inlägg

Inlägg som TheYardbird har skrivit i forumet
Av TheYardbird

"Smetar vi vaselin över 2/3 av bilden kommer folk garanterat gå på att detta är nödvändigt!"

Av TheYardbird

Det är alltså en produkt som inte säljs i Sverige vars dragplåster är en teknik som inte är tillåten i Sverige?
Spännande.

Av TheYardbird

Dessa spel har väl funnits gratis via Bethesdas hemsida rätt länge?
I alla fall så ett litet PSA är att den version av Daggerfall som lagts till på Steam INTE är kompatibel med Daggerfall Unity av vad jag har hört. Steam-versionen är version 1.0 om jag inte minns fel. En relativt buggig version av spelet.

Av TheYardbird

Har inte Nintendos VD eller nån annan högt uppsatt person sagt att Switch är typ halvvägs genom sin livscykel? Det hindrar ju inte Nintendo från att lansera en uppföljare innan Switch pensioneras helt men att en sån skulle dyka upp inom kort känns väl ganska orimligt.

Av TheYardbird

Är det bevisat att det som säljs nu efter attacken faktiskt är en fungerade metod för att ta sig förbi LHR-spärren? Tänker mest att det för någon vecka sedan var ett jäkla skriveri om en viss drivrutin som skulle göra just detta som sedan visade sig vara malware.

Av TheYardbird

Hahaha, ingen är väl förvånad att det var en scam? Hela grejen var ju sketchy som fan och lät för bra för att vara sann. Hoppas inte allt för många installerat skiten redan bara.
Ännu en påminnelse om att man inte ska haka på precis allt man hittar på internet.

Av TheYardbird
Av TheYardbird

"Ny måttstock för prestanda". Var inte Crysis 2 och 3 relativt lättdrivna ändå? Ettan var ju till stor det tungdrivet för att de gjort konstiga designval som mördare processorer till ingen nytta.

Av TheYardbird

Värt att påpeka är väl att typ alla andra hemsidor som rapporterar om detta påstår att det är grafikkretsar för laptops och inte grafikkort på lösvikt. förutsatt att bilden stämmer ofc, vilket man kanske ska ta med en nypa salt än så länge.

Av TheYardbird
Av TheYardbird
Skrivet av Printscreen:

Så, innebär detta att Sweclockers släpper recension 15:00?

Hoppas det! Annars har SweC tagit sig till en helt ny nivå av clickbait.

Av TheYardbird

Inga specifikationer utöver minnet bekräftades väl? Det var lite TFLOP-snack men ingenting som garanterat bekräftar antalet CUDA-kärnor eller så?

Av TheYardbird
Skrivet av filbunke:

Vad man nu än tycker om Kina, USA, etc.

Värt att påpeka att en av journalisterna bakom den här Bloomberg artikeln även låg bakom den här artikeln:
The Big Hack: How China Used a Tiny Chip to Infiltrate U.S. Companies

som sweclockers skrev om här:
Kinesiska spioner uppges ha installerat gömda kretsar i Supermicros moderkort

Har någon sedan dess (2018) hittat några som helst bevis på den historien? Dvs ett moderkort med lite extra kretsar? Måste ju finnas en hel del av dem.

Så vad är då bättre än gömda kretsar som ingen hittar? Kod som försvinner, går ju aldrig att hitta. Den har ju redan försvunnit!

Vad jag vet har inga bevis för dessa "gömda kretsar". Men att rapportera om något sådant skulle ju inte vara lika sensationsbaserad "journalism". Ingen läser ju om man inte skriver en artikel som får det att låta som att allt är klappat, klart och sant innan man i det fjärde eller femte stycket lite snabbt påpekar att det rör sig om bara ett rykte eller rena anklagelser. Alternativt något som random anonym källa utan någon uppbackning för sina uttalanden har sagt.

Allt är alltid sant om det innebär att det kan dra mer klick.

Av TheYardbird

Alla hetsar upp sig över obekräftad information angående obekräftade produkter. Vi får väl se om dessa grafikkort ens kommer lanseras, även om många rubriker får det att framstå som officiell info direkt från Nvidia.

Av TheYardbird

Så ett rykte säger att ett par ryktade grafikkort försenas? OK.

Av TheYardbird

"Vi skulle älska att allt kostar som sig bör"
*SweClockers*
"Nvidia är sånna jävla goodd guys!"

fucking ryck upp er.

Av TheYardbird

Ser helt OK ut om det stämmer. Det är ju däremot en enda snubbe på Twitter som lagt upp dessa specifikationer så att svälja infon rakt av är väl kanske inte jättesmart. Även om personen har ett bra track record av att läcka info som visat sig stämma.

Av TheYardbird
Av TheYardbird

Så det blev ingen Switch Super Pro 1337?! Och alla rykten som togs på så blodigt allvar!
Har inte varit intresserad av Switch hittills och blir det inte av denna version heller.

Av TheYardbird

Kan vi snälla komma ihåg att ha någon form av källkritik för en gångs skull? Thurrott är bra men har ju inte ALLTID haft rätt. Bara för att man tycker om att läsa hans grejer betyder ju inte det att allt är gospel liksom. Än så länge är detta ingenting annat än en PÅSTÅDD läcka som mycket väl kan visa sig vara fejkade "skärmdumpar" som sprids.