Inlägg

Inlägg som Bruna Baronen har skrivit i forumet
Av Bruna Baronen

Skulle det inte komma nya vapen eller är det jag som har läst fel någon stanns?

Av Bruna Baronen

När man ska uppdatera firmwaren måste man bränna det på en skiva och sedan boota från den? Om jag förstår Plextor rätt på deras sida så var det vad dem föreslog.

Av Bruna Baronen

Tackar. Svar 2 är dock lite konstigt då dem frågar efter 16 siffror och serienumret bara är 12

Av Bruna Baronen

Tjaa har också införskaffat en sådan här disk, min första SSD. Har 2 frågor.

1. Hur uppdaterar jag firmwaren?

2. När jag vill regga produkten i deras medföljande program så frågar den efter en STUBKEY, på 16 siffror och fattar verkligen inte vad det är för något jag ska skriva in där.

Av Bruna Baronen

Tror inte enbart det har med pengar att göra. Lästa någonstanns innan spelet släpptes att Dice ville ha tillgång av EA's teknik. Då bland annat rörelserna från FIFA 12, det sättet spelarna rör sig på. Och med detta samarbete fick dem de. Ska inte svära på att det är så men har för mig det.

Sen så håller jag med er andra om att det mesta som EA är inblandat i är skit, är inget jätte fan av Origin alls t.ex.

Av Bruna Baronen

Får det inte alls att funka.

När jag kommer in i spelet så har jag 3-5 fps och går inte alls att göra något. Någon som har haft liknande problem och löst det?

Har även uppdaterat punkbuster men det hjälpte inte.

Kan även tillägga att GPU:n jobbar i 99% så den försöker ju iaf.

LÖSNINGEN:

Att gå tillbaka till gamla drivrutiner. Vilket jag tycker är konstigt!

Av Bruna Baronen

Krash och Låg FPS

Tjaa..

Har spelat BF3 sen det kom ut och har heltiden haft små problem men nu har jag nog satt rekord i att ha problem. Det går inte ens att spela längre.

Har tidigare fått 1 krash varje gång jag startar spelet men då har det bara varit att gå in och köra igen och det krashar inte mer förens jag startar om datorn och vill lir igen. Så det tycker jag inte har varit något större problem.

Nu så krashar det nästan hela tiden och när det inte gör det så har jag bara 5 fps. Spelar ingen roll om jag sänker det till low så har jag fortfarande 5 fps.

Någon annan som har haft liknande problem och har löst det?

Har ett Asus GTX 580 har tidigare kört det klockat till 900 och gissar på att det är därför det har krashat första gången man startar spelet men sen så har det rullat på. Nu har jag testat att kör det oklockat och klockat och inget funkar. Det går helt enkelt inte att spela längre.

Det funkade för ca 1-2 veckor sedan.

Detta med att det flyter dåligt, låg fps det problemet får jag även ibland i D3 men då har det hjälpt att starta om datorn vilket det inte gör nu heller.

Har förövrigt en gammal i5 750 @ 3.8

Kör även med de senaste drivrutinerna som jag kunde hitta till GTX 580 (301.42)

Tacksam för hjälp, Baronen

Av Bruna Baronen
Skrivet av Fraita:

Jag vet att jag hade ett liknande problem förrut. Det var när min skärm var sämre än min TV.

Men jag behövde dra ut antennen på TVn så slutade skärmen flimra

Tror det löste sig för min bror också när han drog ut antennen. Kommer inte ihåg exakt vad felet var men det går att lösa och har med antennen att göra. Det kommer in ström/spänning? ( kommer inte exakt ihåg vad det var)genom antennen som sen stör tvn.

Av Bruna Baronen

Har nu pratat med telia och dem säger att man kan byta själv. Någon som har tips på ett ok Modem som kommer funka? Tänkte köpa WNR 3500 sen också.

Av Bruna Baronen
Skrivet av hasenfrasen:

Problemet kommer att vara ditt modem som behöver ställas om till bryggat läge - något som inte låter sig göras annat än att komma in i admin-delen (telias nedlåsta elände) eller byta ut det mot ett annat modem som inte innehåller nat/dhcp.

Okey har kollar runt lite på telias forum (eller vad det är) och det värkar inte vara helt omöjligt att byta till ett vanligt modem och slippa den där smart skiten(thomson).

Så då ska de inte vara några problem?

Var kan man se eller läsa hur man gör med Shibby's Tomato Firmare?

Av Bruna Baronen
Skrivet av hasenfrasen:

Köper du 1 VPN-tunnel och vill använda den för 4 datorer lär du se till att din router kan ansluta sig mot en VPN-server på WAN-sidan. T.ex. ett WNR3500Lv2 med t.ex. Shibby's Tomato Firmare klarar av att ansluta via PPTP på WAN-sidan - då går alla datorer anslutna till routerns LAN via VPN-anslutningen. Mig veterligen finns det ingen konsumentrouters som klarar av VPN på WAN utan du lär isf upp i flera-tusen-kronors-klassen för motsvarande funktionalitet. Ivfsh kostar WNR3500Lv2 inte mer än 519 på CDON.SE så det är ju ingen stor engångskostnad.

Okey så om jag köper WNR3500Lv2 routern så kommer det funka då? Är shibbys tomato firmare svårt att använda eller?

Ett problem till jag kom på är att våran nuvarande router (thomson tg787) även fungerar som modem? Är detta hel kört? Går det ens att lösa vpn smidigt för ett hushåll med så många datorer utan att behöva lägga ut flera tusen?

Av Bruna Baronen

Lånar tråden då jag frågar lite frågor om VPN.

Vi har ca 4 datorer i ett nätverk här hemma och jag undrar om man kan köpa 1 vpn tunnel från t.ex. anonine och då är alla datorer skyddade?

Relakks påstår att man kopplar in det i routern och sen skyddar den hela ditt nätverk stämmer detta? Eller har jag missuppfattat detta??

Mvh

Baronen

Av Bruna Baronen

Skärmen flimrar

Tjaa. Jag kör två stycken skärmar till min dator, en tv och en vanlig och det funkar felfritt. Men min bror ville göra samma sak så han köpte en hdmi kabel och koppla ihop det. Men så fort han kopplar in tvn till datorn så börjar datorskärmen att flimra, går vågor uppifrån och ner typ, påminner lite om tearing (stavning)
Har testat att bytta till mitt gamla grafikkort som jag använda förut och det hjälpte inte, och det funkade för mig förut. Det är ett GTX 460 och ser inte att det ska vara några problem med det.

Tvn är full HD men inte skärmen.

Man behöver inte ens koppla in kabeln/adapten i datorn för att det ska flimra på skärmen det räcker att sätta kontakten mot plåten på baksidan av datorn och då flimrar skärmen, det blir någon form av störning så fort hdmi kabeln kommer i kontakt med datorn typ.

Hoppas att jag lyckades förklara hyfsat vad problemet är.

Av Bruna Baronen

Jag väljer mellan samma telefoner som dig och tror att det kommer bli en Nexus.

Av Bruna Baronen

Jag kör också enbart CQ large Normal och har en spm på 620 typ. De kartor jag drar in mest på är typ grand bazar och crossing men där tar jag mycket flagor och lägger ut medkit sen dödar jag mycket folk också.

Av Bruna Baronen
Skrivet av Inanimate:

Det smått sorgliga är att ju fegare du blir, desto bättre går det. Med det menar jag inte nödvändigtvis att du ska ligga i en buske med sniper på 800 meters avstånd, utan att låta andra springa in först i situationer, och sedan kliva in när du anar att du kan ha ihjäl någon utan att dö själv. Jag personligen hatar sånt och springer alltid in först när jag går i klunga. Det lönar sig ibland men straffar sig också. Å andra sidan har jag betydligt roligare.

Stämmer inte på alla det du säger. Jag spelar väldigt aggressivt och går nästan alltid först och det lönar sig nästan alltid för mig då jag alltid får med mig mer än 1 gubbe. Har en kd på 2,2 typ och score per min på runt 630. Det handlar mer om vad som passar för sig dig. Då jag har spelat väldigt mkt FPS spel så hjälper det mig mycket och jag spelar på samma sätt som jag gör i andra spel och aimar mkt mot huvudet på folk och har bra reflexer så då lönar det sig för mig att gå fram först och plocka ett par. Sen så är det ju sällan jag överlever men jag har ändå hjälpt mitt lag och dem bakom mig genom att döda 2-3 st innan jag dör.

Av Bruna Baronen
Skrivet av Demonoidz:

Coil whine, då?

Kan vara så. Hade det inte de första 3-4 dagarna jag använda kortet. Och nu tror jag inte att jag orkar bry mig och skicka tillbaka 1 kort till.

Av Bruna Baronen

Det handlar mycket om att hitta en spelstil som passar just dig. Du kan aldrig spela som någon annan gör och tro att det ska gå bra för att det gör det för den andra personen.

Mitt tips är att först hitta en sens på musen som man tycker funkar bra för allt, aim, spray och liknande. Sen att hitta en stil som passar dig, aggressiv, passiv eller något mitt emellan.
Jag spelar väldigt aggressivt och det passar mig kanon bra. Jag springer ofta långt fram på kartorna och möter ofta folk som inte här beredda på att någon kommer att vara så långt fram eller ett så oväntat ställe. Jag dör nog ganska så mycket men får ändå oftast död på 3-5 stycken innan jag dör. Har ca 2.3 i k/d och har runt 620 score per min.
Sen så hjälper det ju också att skjuta mycket HS men det är inte det viktiga jag sätter siktet typ i börst/hals höjd och låter siktet gå upp av sig själv. Men detta är inget jag lägger ner tid på att tänka på utan jag gör det bara. Det viktiga är att du är snabb på att få iväg 5-10 skott på kroppen på din fiende som du möter. Man dör ändå så lätt så att lägga ner tid på att sikta folk i skallen förlorar man bara på.
Sen gäller det att tänka lite också, själv så räknar jag alltid med att möta en fiende runt ett hörn. Jag är redan inställd på att det kommer vara någon där och ibland är det de och ibland inte. Är det de så kommer du säkert hinna döda han som är där då han inte alls är med på att du helt plötsligt kommer runt hörnet och siktar på han. För att kunna tänka så här och använda det så behöver du nog kunna banorna ganska så bra så att du vet lite vart det är väldigt vanligt att folk står också men det skadar inte att hela tiden vara beredd på att behöva skjuta.

Sen det där med att spela med kompisar hjälper också det blir roligare och man blir lite mer avslappnad. jag spelar mycket med polare och då kör man typ alla kartor och hjälper varandra. Spelar jag själv så spelar jag nästan bara de mindre kartorna där man bara springer runt och skjuter folk.

Men hitta en stil som passar dig och som du gillar så kommer det att börja gå bättre.

Och en sak till jag kom på. Försök att använda mini mapen för om någon fiende är nära dig så ser du dem på den om det skjuter. Tror det är så det funkar att de måste skjuta eller om det är vid en viss längd ifrån dig som du ser dem på i vilket fall så ser du dem där ibland och då har du ett ganska så stor övertag.

Ursäkta att jag skrev en liten novell nu men det blev bara så.

Av Bruna Baronen

Kör mitt Matrix kort i 900 och det går att klocka mer och det blir som varmast 65 och låter inget heller. Ett mycket bra kort. Dock så ger det ifrån sig ett litet konstigt ljud i full load, det gjorde även mitt vanliga asus 580 men tror inte det är något farligt och om du har ett hyfsat dämpat chassi så kommer du inte höra det.

I original klock kom mitt kort upp i 62 grader som mest under flera timmars bf3 spelande med auto på fläktarna. Just nu kör jag en egen fläktkurva och som sagt blir inte varmt och låter heller inget.

Fläktarna börjar låt ganska mycket först när de körs i 50%+ och de behöver det nog nästan aldrig göra.

Av Bruna Baronen

Lånar tråden lite om det är okey?

Jag letar efter en bärbar för att använda som bokföringsdator, kommer enbart att användas för bokföring och att skriva protokoll på. Det som är viktigast är väll att den har bra batteri tid och är lätt använd, priset som TS har är väll samma budget som jag har som MAX.

Om ni har någon bra som är bundle med ett trådlöst bredband så är det helt okey då det kommer att behövas också.

Mvh
Baronen.