Inlägg

Inlägg som Flawwoo har skrivit i forumet
Av Flawwoo

Har varit inne i den tråden och den ger inte svar på min fråga. Tack ändå

Av Flawwoo

Problem med fler skärmar med HD6950

Problemet som nu visade sig ej vara ett problem är löst, tråden kan tas bort.

Av Flawwoo

Problem med fler skärmar med HD6950

När någon mod ser detta så ta bort denna tråd.

Av Flawwoo
Skrivet av furuliden:

Du kan försöka ändra, men grafiken kommer vara det samma.

Jag ändrade till high och det blev märkbar skillnad på grafiken plus att det började lagga för mig vilket det inte gör när jag har på auto.

Av Flawwoo
Skrivet av furuliden:

På högsta vadå? Det går inte att påverka grafiken i Alphan om du nu inte visste det. Det ända man kan ändra på är upplösningen.

Gå bara in på options och så några snäpp under resolution kan du ändra. Är inställt på auto som default.

Av Flawwoo

Har inte kunnat spela en hel match än. Bara hänger sig så jag måste ctrl+del å avsluta process. Verkar dock bara vara nvidia kort som har problem. Har inte sett någon på forumet som har problem med andra kort.

Edit: Lyckades nyss köra 10 minuter på en match när jag körde windowed utan att maximera.

Av Flawwoo

Jag blev så ledsen av att kolla runt på grafikkort jag egentligen inte har råd med så bestämde mig för att leva fattigt denna månad och slog till på http://www.inet.se/artikel/5409144/xfx-radeon-hd6950-1gb . Hade nog aldrig kunnat valt mellan de två som jag hade bestämt innan för var ja än kollar så äre typ varannan 470 och varannan 6870^^ Tack för svaren ändå

Av Flawwoo

Hjälp med val av grafikkort

Tänkte uppgradera mig med ett nytt grafikkort nu när Battlefield 3 närmar sig. Vill veta vilket som är bäst av de korten jag tittat på. Valet står mellan

http://www.dustinhome.se/zotac-geforce-gtx-470-amp!-1280mb-pc...
Och
https://www.inet.se/artikel/5409147/xfx-radeon-hd6870-1gb

I datorn har jag för närvarande:
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 920 Processor 3.50 Ghz
Grafikkort: GeForce 9800 GTX/9800 GTX+ 1Gb
Ram: 8Gb
Moderkort: Gigabyte GA-MA790X-DS4
Nätagg: Coler Master Silent Pro 500w

Kom gärna med andra förslag på kort om det finns något bättre. Min budget ligger på 1600kr.

Av Flawwoo

Har haft något problem så har ej kunnat svara tidigare. Problemet löste sig bara jag uppdaterade drivrutinerna till de senaste. Trodde jag hade gjort det men uppenbarligen inte.

Av Flawwoo

Problem med 9800GTX och Battlefield Bad Company 2

När jag kör bad company 2 så flimrar skärmen något extremt vid vissa tillfällen. Gör inget speciellt då utan det bara kommer lite när som helst. Har en kontroll för grafikkortsfläkten på baksidan av datorn och den har jag står på max hela tiden men vet inte om det inte blir 100% ändå. Har inga som helst problem i andra spel utan enbart i bad company 2. Här nedan är en video jag lagt upp så ni ser hur det ser ut.

http://www.youtube.com/watch?v=TglSaTImubw&feature=channel_vi...

Av Flawwoo

Okej tack så mycket för dina svar. Ska läsa igenom tråden och kolla efter reglar i min vägg osv så att jag kan sätta upp tvn

Av Flawwoo

Tack så mycket för det snabba svaret. Blir att köpa alternativ 2 för såg att kablarna gick ut lite längre än jag hade räknat med.

Edit: Kollade precis upp lite info om min tv och det stämmer bra att det är 400x300 VESA fäste. Tror du att det är säkert att hänga upp den på gips vägg som det är hos mig? Är lite osäker på hur bra det håller.

Av Flawwoo

Väggfäste för plasma tv

Hade tänkt att köpa ett väggfäste till min 50" Panasonic G20 och undrar vilket jag ska köpa. Vill ha ett utan arm och ska gärna komma ut en bit från väggen eftersom jag har alla kontakter sitter på baksidan. Tror 3cm ska räka men är inte helt hundra. Vill inte att priset ska vara mer än 500 kronor.