Inlägg

Inlägg som Flawwoo har skrivit i forumet
Av Flawwoo
Skrivet av JBE:

Är tveksamt om det blir en uppgradering att byta 2st 680 mot 1st 880, sålänge du spelar spel som SLI skalar bra i.
Att köpa direkt eller vänta borde du avgöra baserat på om du just då spelar något spel du känner att du har kass fps i/inte fungerar med SLI.

Oj slarvade visst lite när jag skrev tråden. Uppgraderar jag så är det 2st 880 som gäller. Har aldrig haft några problem med SLI med nuvarande kort (första SLI setupen) så tänkte fortsätta hålla mig till det. Börjar redan få det svårt att hänga med i nyare spel so en uppgradering är verkligen på sin plats.

Av Flawwoo

Det är såklart sant. MEn om vi kollar hur det såg ut med nuvarande kort. Hade det varit värt att vänta på 780ti eller istället för att köpa ett vanligt 780 på release?

Av Flawwoo

Värt att uppgradera till GTX 880 eller vänta på eventuell "Ti" version.

Kör nu 2st GTX 680 4gb från asus och har tänkt att uppgradera för att hänga med ett tag till.
Det jag är lite osäker på är om det är värt att köpa 2st GTX 880 direkt när det släpps eller om jag ska vänta på en eventuell "Ti" version.

Tänkte uppgradera i Januari. Hur långt efter GTX 780 releasen släpptes "Ti" versionen? Undrar också ifall min CPU i7 3770k oklockad kommer flaska.
Tror inte det men är inte tillräckligt insatt för att vara helt säker. Svider alltid när jag inte kan vrida upp allt på ultra i spel så vill vara säker på att ja gör rätt val. Skiiljer ju sig en aning i pris och releasedatum då det egentligen inte är säkert att det kommer en "Ti" version.

Av Flawwoo

Får tacka för grymma och informativa svar. Får bli den kraftfullare processorn. Då The Sims inte är direkt krävande lär hon bli nöjd

Av Flawwoo
Skrivet av mrsound:

Enligt game-debate.com är grafiken likvärdig (11% bättre med GT840M (med 2GB minne, kunde inte välja 4 GB), men processorn häften så bra som den fyrkärniga.
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1955&gid2=1247&c...
http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1888&pid2=1872&c...

Okej, hmm fan va svårt det ska va. Så tjänar jag mer på att köpa den med kraftfullare processor eller den med kraftfullare grafikkort? Hade det varit 2gb på båda hade valet varit mycket enklare. Vet inte hur mycket skillnad det extra 2gb på grafikkortet gör.

Av Flawwoo
Skrivet av mrsound:

Såg precis mailet från Dustin själv haha. Såg dock att grafikkortet var ett GT 740M 2gb istället för GT 840M 4gb som länkats tidigare, så frågan är om den snabbare processorn väger upp det sämre grafikkortet? Det är egentligen det jag har svårast för. Får ju nästan lite ångest när det endast är 2 kärnor men verkar vara antingen eller när det kommer till bärbara i denna prisklass.

Av Flawwoo

Någon som vet hur det ser ut med kylningen till Lenovo? Hörde av en bekant att dom väldigt lätt blir överhettade. Hittade ingen recension på modellen länkad i denna tråd så har inte en aning.

Av Flawwoo
Skrivet av Laxieboy:

Här är en liknande men något vassare...

Härligt. Den där ligger bäst till hittils, tackar så mycket.

Av Flawwoo

Ny bärbar till tjejen för 6-7000! Enkla spel, film och surf!

Hallå där. Är på jakt efter en ny dator till tjejen. Smärtgränsen i budgeten ligger vid 7000. Det viktigaste är väl egentligen att den klarar av The Sims 3 och 4 på någorlunda inställningar men ser gärna att den klarar lite mer krävande spel på någorlunda inställningar. Räknar såklart inte med några ultra inställningar med 60fps utan så bara så bra som det går för det priset.

Har sneglat lite på DENNA men läste i en recension att skärmen visst inte var något vidare. Men något i den stilen fast med bättre skärm och minst 15" storlek. Kan inte med gott samvete rekommendera något själv åt henne så vore otroligt tacksam om någon vänlig själ kunde hitta det absolut bästa som går att få för max 7000. Gärna med bakgrundsbelyst tangentbord också. Behöver inte vara någon flashig färg utan bara det är lite upplyst. Tack på förhand!

Av Flawwoo

Har själv haft Bahnhof i flera års tid. Har aldrig haft minsta strul med dom. Bästa jag någonsin haft och kommer aldrig byta. Som folk tidigare skrivit, kontakta bara deras support, det är hur bra och hjälpsamma som helst.

Av Flawwoo

Hittar inte någonstans att skriva in min mail. Är erbjudandet slut nu kanske eller?

Av Flawwoo
Skrivet av MiLeS:

Ett halvdåligt försök att efterlikna Commander Amarao från FLCL då de mitt i all röra kör en referens till South Park

http://eaassets-a.akamaihd.net/battlelog/prod/emblem/475/297/...

Haha första jag tänkte på war Wreck-It Ralph.

Här är mitt emblem. Tog hjälp av en youtube video, inte lika bra som originalet men det får duga

http://eaassets-a.akamaihd.net/battlelog/prod/emblem/562/672/256...

Av Flawwoo

Fick inte med hela på en bild och panorama fungerade skit så här kommer 2 halvkassa bilder på min spelhörna

http://i.imgur.com/DKbHYY1.jpg

http://i.imgur.com/Lebw7e1.jpg

Av Flawwoo

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=32727

De där har jag kört med förut och dom är helt okej för det priset. Men som andra säger så spelar det så stor roll i den prisklassen.

Av Flawwoo

Undrar varför det inte fungerar för mig som har samma version som många andra här. Hoppas verkligen iso filerna blir tillgängliga snart så jag kan installera det. Har väntat med att installera windows 8 idag enbart för 8.1 uppdateringen.

Av Flawwoo

Hittade inte uppdateringen på deras appstore och uppdateringen jag ladda ner från deras hemsida står att uppdateringen inte kan tillämpas på den här datorn. Kör windows 8 pro 64-bit

Av Flawwoo

Väldigt konstigt. Fungerar utan problem för mig. Om du kör beta version ac google chrome så avinstallera den och installera den senaste stabila versionen. Annars så kan du prova att aktivera Video Chat Enhancement lab vilket tydligen ska hjälpa. http://gmailblog.blogspot.se/2010/09/new-in-labs-video-chat-e... Vi

Av Flawwoo

Far Cry 3 är ju det snyggaste nu. I februari kommer dock Crysis 3 som kommer bli något i hästväg. Kommer tydligen hålla sig som världens snyggaste spel i minst två år.

http://www.gamereactor.se/media/23/crysis3_622351b.png

http://www.gamereactor.se/media/23/crysis3_622371b.png

Av Flawwoo

Jag har själv gått på John Bauer (Örebro) och det är nya modeller för varje ny grupp med ettor börjar. Kan säga att det är inga värsting datorer direkt. De datorerna vi fick kunde man inte ens spela modern warfare 2 på utan rätt så mycket lagg. Duger dock bra att surfa med men inte till mycket annat. Man får låna datorerna och sedan köpa dom hyfsat billigt. För att få ta hem datorn måste man dock teckna en så kallad drulle försäkring men det får ni information om när det är dags. I Örebro fick vi pc men kan inte svara på om det är pc eller mac i din skola. Visste inte ens att man kunde få mac på John Bauer.

Av Flawwoo
Skrivet av Nanae:

Är helt nöjd med den där kundvagnen.

Gällande ledcontrollers så ska jag ärligt säga att jag är helt ute och vimlar. Har väldigt svårt för flashiga datorer i överlag och föredrar allting rakt,rått, ljuddämpat och utan lull, så att säga. Så min kompetens på det område är ungefär på samma nivå som min 18 månader gamla dotters.

Hehe jo vet att det inte är så poppis med lysande datorer nu för tiden men kan inte hjälpa det, bara älskar när det lyser mycket. Får sätta mig på prisjakt och kolla efter någon billig. Lär ju inte spela så stor roll vilken man köper. Får tacka så otroligt mycket för grym hjälp och snabba svar. Tror jag kommer bli redigt nöjd med datorn.