Inlägg

Inlägg som Flawwoo har skrivit i forumet
Av Flawwoo
Skrivet av runicgol:

Vad i helvete min kompis har redan fått spelet till ps3, ska nog gå och testa det hem hos honom.

Vart beställde han?

Av Flawwoo

Härligt

Av Flawwoo

Kollade nyss i typ 30 sek sen stängdes den.

Av Flawwoo

Grim Batol
Aivla 85 Rogue
Flawwoo 85 Mage

Skickades från m.sweclockers.com

Av Flawwoo

Flawwoo

Skickades från m.sweclockers.com

Av Flawwoo

Lär kika in och dra några rundor senare idag :). Hur är aktiviteten på Mumble?

Av Flawwoo

Haha mja man tror ju inte det ska hända en själv. Har aldrig vält ut ett glas eller något som ens varit nära att komma i datorn.

Av Flawwoo

Problemet är löst nu. Installerade om grafik drivrutinen och nu fungerar det som det ska.

Av Flawwoo
Skrivet av FobbanN:

Tror att han menar att det är suddigt

Precis, allting är suddigt och totalt oläsligt.

Av Flawwoo
Skrivet av Spefaktiv!:

Måste vara bland det skönaste jag läst på Sweclockers
Haha, nämen tur att den funkar iaf.

Haha ja det var lite fail av mig. Ja jag är sjukt lättad över att det fungerar. Hade lite problem i början med att jag fick bluescreen hela tiden men när den fick stå en dag så funka det prima sedan. Kan säga att jag alltid ställer glas längst ut i andra änden av bordet nu sedan det hände. Är sjukt nojig över att det ska hända igen^^

Av Flawwoo

Väldigt skumt problem med MSN

Blir precis som på bilden. Har provat både att bara starta om msn och datorn och ominstallerat programmet. Formaterade datorn idag och allting annat funkar som det ska. Endast msn som blir sådär. Har aldrig varit med om liknande förut. Vet någon hur man löser detta? Vore oerhört tacksam för hjälp.

Ber om ursäkt ifall jag har lagt tråden på fel plats.

http://data.fuskbugg.se/skalman02/046f0e2e_Lol.jpg

Av Flawwoo
Skrivet av Exigo:

Hur lyckades du med det?
Men som killen skrev så är det en bugg, säger ~750 på mitt med.

Alltså det var mörkt i mitt rum och hade precis ställt ner ett glas saft på bordet å när jag skulle ta mina cigg så råka ja få ner handen i glaset å välta ut det över hela datorn som stod precis nedanför och har inte tätt ovanpå datorn utan det är små lufthål eller vad man ska säga så rann bara rakt i genom så den stendog. Funkar nu dock som tur är

Av Flawwoo

Jaha tack så mycket. Skönt att slippa oroa sig

Av Flawwoo

Grafikminne problem med XFX Radeon HD 6950

Jag ska ha 1024mb men när jag kollar upp på Can You Run It? och Battle.net så står det på båda att jag har 751 MB. Allting annat visas korrekt. Jag vet inte hur pass mycket man kan lita på de sidorna. Är lite nervig just för att jag spillde saft i datorn för ett par veckor sedan och det var rätt så mycket saft på grafikkortet men vet inte om det kan ha någon sådan effekt. Prova gärna med era egna riggar och se om ni får korrekta resultat.

Av Flawwoo

Hade samma problem för dig fast jag körde men vanlig 3.5 kabel men för mig visade det sig att mitt ljudkort hade rostat (oops). Men testa FX9s svar så kommer du förhoppningsvis fram till en lösning

Av Flawwoo
Skrivet av Seosaidh:

Jag har också tänkt köpa nån gaming laptop för ca 7000-8000 kr. Är MSI:n bättre än HP:s dv6141eo? Har hört att HP har rätt kass kvalit+e på sina burkar, är det sant? Finns det några andra val i den prisklassen än MSI:n?

Hade en HP laptop för några år sedan och den fungerade hur bra som helst. Deras support är riktigt bra med trevligt bemötande och snabba svar.

Av Flawwoo

Man använder inte chip i xbox 360 vad jag vet. Man flashar programvaran. Kan rekommendera chipper i örebro om du orkar skicka iväg konsolen. Tänk bara på att inte spela online med konsolen efter att du flashat för du blir flaggad direkt och till slut kommer microsoft banna din konsol och då kommer din hdd att gå sönder och ej gå att spara nya saker på.

Av Flawwoo

Ett tips är att hålla dig borta från Siberia lurar om du vill ha djup bas. Existerar knappt någon bas i lurarna och klarar inte visa ljud på för hög volym heller. Köp något från sennheiser istället som några redan sagt.

Av Flawwoo

Om du kan klara dig utan usb i skärmen vilket ja tror bli svårt att få en bra skärm med för det priset så kan jag varmt rekommendera denna skärm http://www.inet.se/artikel/2204705/samsung-tft-24-s24a350h-le... Alternativt denna om du känner att du klarar att gå upp några hundringar i pris. http://www.inet.se/artikel/2204706/samsung-tft-27-s27a350h-le...

Av Flawwoo

Hade samma problem förutom fyrkanterna på min gamla dator och det enda jag kunde komma fram till var att min processor börjat ge sig. Kolla vad CPU temperaturen ligger på i typ Speedfan eller Everest. Ser du att den är hög (min låg på ca 100 grader på alla 4 kärnor) så är det nå fel med den. Kan vara att det är ett stift som är böjt och orsakar problem eller att fläkten ger dålig kylning. Du kan också prova byta kylpasta när du ändå håller på.

Edit: Vill bara upplysa dig om att du bryter mot forumets regler genom att posta samma tråd i två olika forumdelar.