Inlägg

Inlägg som Flawwoo har skrivit i forumet
Av Flawwoo

Hade samma problem som dig. Upptäckte att det var min klockning av processorn som helt plötsligt börjat spöka. Återställde allt i bios och nu har jag inga som helst problem längre.

Av Flawwoo

Köp en microsoft sidewinder. Passar perfekt om man har stora händer och inga direkt onödiga knappar. Har själv ägt en sådan och var riktigt nöjd med den. Har också on the fly dpi change vilket är sjukt skönt.

Av Flawwoo

Alina kan du lita på. Vet flera stycken som beställt därifrån och har aldrig hört något negativt så det är bara att beställa

Av Flawwoo

Har fortfarande inte hittat någon lösning på problemet. Verkligen ingen som vet vad som kan åtgärda problemet? Är så svårt just att det är ett så brett problem med så mycket som kan orsaka det :/

Av Flawwoo
Skrivet av 24mbit:

Prövat med driversweeper?

Japp, det kör jag alltid med när jag ska byta drivrutin.

Skrivet av Manneh:

Säger samma som killen under, om inte det funkar, installera om xmbc och skit i alla plugins till att börja med för att utesluta dessa.

Okej jag får ta och prova detta nu på en gång. Återkommer när jag testat lite.

Edit: Har nu provat att installera om XBMC utan att installera några plugins men blir fortfarande bluescreen.

Av Flawwoo
Skrivet av Manneh:

Det står ju i bilden, installera om grafikdrivare.

Men det har jag gjort, jag har provat med senaste och äldre drivrutiner men får samma problem ändå.

Av Flawwoo

Bluescreen 0x00000116 enbart av XBMC

När jag använder XBMC och försöker se på film så tar det inte lång tid innan jag får bluescreen med 0X00000116. Datorn fungerar utmärkt i övrigt när jag spelar eller kollar 1080p filmer i vlc. Men så fort jag försöker använda xbmc så får jag bluescreen. Det funkade perfekt när jag laddade in mitt bibliotek å ställde in allting rätt men så fort jag ska kolla på film så händer det. Har de senaste drivrutinerna från ati och som sagt så fungerar allt annat. Använder ett XFX Radeon HD6950. Har provat allt jag hittat på internet men vore mycket lättare om det gick att hitta en specifik lösning. Bifogar bild från bluescreen.

http://imageshack.us/photo/my-images/194/bildptm.jpg/

Av Flawwoo
Skrivet av CitroFrukten:

Forza är ett Racing spel
Gt 5 är ett Simulator spel.
Forza är lättare pga det inte är ett simulator spel altså är det mer barn vänligt

Sen så går det inte jämnföra dom pga Forza är säkert det bästa Arcade racing spelet
Medans Gt5 är det bästa Racing simulator spelet.

Och denna diskutionen går ju hålla på i evigheter jag själv föredrar Ps3 och gt5 men säger inte att Forza är dåligt

Både Forza Motorsport 3 och 4 är bättre simulatorer än GT5 och det vet jag av en som både är vad vid sim racers och racing irl. Har själv aldrig spelat GT5. Dock är inget utav spelen fullfjädrade simulatorer utan bara att Forza har bättre bilfysik osv som är mer lik verkligheten.

Av Flawwoo

Det beror lite på hur mycket du är villig att lägga ut och om du ska köra med ratt och pedaler. Till Xbox 360 har du spelet Forza Motorsport 4 som är det mest verklighetstrogna bilspelet till konsol men om du vill spela seriöst med ratt så lär du köpa någon av Fanatecs porsche rattar som finns på webhallen och som är väldigt dyra. Till ps3 finns det billigare alternativ då det stödjer logitech g25 och g27 men då är spelet Gran Turismo 5 inte lika välgjort som Forza. Vill du däremot köra med handkontroll så tycker jag helt klart du ska skaffa ett xbox 360.

Av Flawwoo

Har nu kört stresstest och det tog inte lång stund alls innan jag fick bluescreen. Det tog inte mer än max 2 minuter. Vet dock fortfarande inte vilken del som inte fungerar som den ska. Hur kollar jag det?

Av Flawwoo
Skrivet av FilleFLEX:

Hur mycket saft pratar vi om egentligen? Det jag skulle föreslå är att du stresstestar olika delar i datorn... Till exempel prime95 osv.

Jadu det var nog mellan 30-40 cl skulle jag tro. Moderkort och grafikkort var det som fick den mesta saften över sig men moderkortet blev absolut värst.
Får ta och köra stresstest ikväll då och de vad som händer.

Av Flawwoo
Skrivet av FilleFLEX:

Kan du ta ett kort till i datorn? Och vad har du för chipset drivrutiner? Testa uppdatera dem.

Här är bild i datorn. Du får säga till om du önskar en annan bild.
http://imageshack.us/photo/my-images/9/dfdffdt.jpg/

Angående chipset drivrutiner så vet jag inte vad jag har för några men jag provar att uppdatera dom nu.

Edit: Har uppdaterat drivrutinerna så ska spela lite Battlefield 3 nu som test då det är det spelet som är värst.
Edit2: Kunde spela ca 10 min sedan fick jag bluescreen så att uppdatera drivrutinerna hjälpte inte.

Av Flawwoo

Datorn kraschar när jag spelar

Har haft problem ett tag nu att datorn kraschar när jag spelar. Tiden kan variera och det är endast när jag spelar som den kraschar. När det händer så börjar ljudet loopa och skärmen blir antingen svart och startas om eller så får jag bluescreen och måste starta om manuellt. De senaste spelen som det hänt så med är Battlefield 3, Skyrim och Assassin's Creed: Revelations. Har kollat temperaturerna i datorn och det är ingenting som blir överhettat. Jag tror det har att göra med att jag spillde ut ett glas saft i hela datorn så la av för ett tag sedan. Skulle gärna vilja ha lite spekulationer vilken del det kan vara som inte funkar som den ska så att jag kan byta ut. Jag sparade en full sammanfattning från Everest som jag laddat upp som html fil vilket blir lite smidigare.
Sammanfattning från Everest:
http://www.mediafire.com/?og16r9826836bf7

Här är bild jag tog när jag fick bluescreen för ett tag sen ifall den kan vara till någon hjälp.
http://imageshack.us/photo/my-images/683/bluect.jpg/

Av Flawwoo

Kolla ifall du har flera ljudkällor eller vad man ska säga aktiverat. Har läst på andra ställen att det kan skapa problem och att man bara ska ha 1 aktiverat om man märker av problem. Har själv samma problem nu och ska prova lite om det funkar för mig. Återkommer med svar.

Av Flawwoo
Skrivet av Skizzet:

Blev smått nervös när jag såg på bilder av statyn (Länk), men det ska tydligen vara en dålig bild tagen med mobil. Inte kul att lägga ut 1500 när draken ser skit ut. Artbooken ska tydligen vara av hög kvalitet. Tråkigt bara att komplett inte orkar skicka det trots att packetet var färdigt i förrgår...

Kan intyga att statyn inte är vidare välgjord och att boken är av riktigt hög kvalité.

Av Flawwoo
Skrivet av p0xis:

Är inte insatt i detta spelet men det ser jävligt skoj ut. finns det någon multiplayer funktion eller? är det bara singelplayer i detta spel?

Det är endast singleplayer.

Av Flawwoo

Mitt blev skickat från game i morse och det var PC versionen. Dock tror jag inte att man kommer få spelet redan imorgon.

Av Flawwoo
Av Flawwoo
Skrivet av Tjodd:

Har ni tips på var man kan köpa detta billigt?

Kolla www.prisjakt.nu

Av Flawwoo
Skrivet av Sarevok:

PS3 och XBOX versionerna finns ute på nätet

Jo det är jag mycket väl medveten om men tänkte ifall han fått tidigare från butik. Vet att folk har fått hem en hel vecka tidigare när dom bokat online.