Inlägg

Inlägg som Megacrash har skrivit i forumet
Av Megacrash

Nice

Av Megacrash

Har bara HBO igång nu mest pga att det är 42kr i månaden. Har tagit paus på Disney+ och Netflix.
Blir väl till att starta Disney+ nästa år när hela säsongen av Willow finns, hatar att bara se 1 avsnitt i veckan vill se i min egen takt.
Netflix får man väl ta någon månad här o där då utan reklam såklart.

Av Megacrash

Heroes of Might and Magic III, va bara tvungen att ha det spelet så va bara spara o käka nudlar så kunde man köpa Pentium 3 500Mhz dator.
Det va tider det, va en otroligt bra dator för sin tid. Voodoo GPUerna saknar man lite

Av Megacrash
Skrivet av Gurrrra:

Stämmer inte riktigt överens med dom siffror jag sett, o dessutom är väl det där inte med raytracing eller DLSS? För som sagt, framförallt DLSS finns ju ingen anledning att köra utan, medans FSR lämnar väl en del att önska när det gäller bildkvalle.

Vill du ha bildkvalité kör man väl utan DLSS/FSR vars teknik bara finns där för att försämra bilden så du får högre fps...

Av Megacrash

Sjuka priser på komplett, Gigabyte Radeon RX 6800 XT AORUS MASTER 12899kr och de nya korten ser man inte ett spår av.
Visst att de är slut men borde väl ändå kunna finnas i systemet så man kan se vilka modeller som finns och priser och när de förväntas komma tillbaka i lager...

Av Megacrash
Skrivet av Nozomi:

Gissar på att du talar om DLSS 3.

Något AMD kommer ha en motsvarighet till snart.

Jag är ingen förespråkare av det oavsett vilka som använder sig av det.

Av Megacrash
Skrivet av DasIch:

Det där är ju rent trams.

Ja jag håller med, DLSS är trams, jag föredrar "riktiga" frames

Av Megacrash
Skrivet av DasIch:

Nej, de är sämre. RT-prestanda ligger en generation efter och de har ingen motsvarighet till DLSS 3. Utöver det har de inget som kommer i närheten av CUDA och de saknar SPS för VR. Det är endast ren rastreringsprestanda som ser bra ut, men det är det enda man har att komma med så... ja, då ligger man faktiskt långt efter.

Men DLSS är ju bara fake frames, "skryta" med att man får högre fps genom att fuska?

Av Megacrash
Skrivet av Alphahanne:

Samma med Modern Warfare II.

<Uppladdad bildlänk>

oj jäklar va 4090 fick spö i 1440p

Av Megacrash

Jag bryr mig inte om RT så det här va imponerande siffror för AMD i speltesterna dock är kort på över 10k inte aktuella för egen del.

Av Megacrash

Efter skummat igenom denna tråd så får man bekräftat att man har gjort rätt val att hålla sig undan beg.marknaden, orkar liksom inte med jobbiga säljare/köpare.

Av Megacrash
Skrivet av Siimuliize:

8k och under? För ett 7900xtx. Var kommer alla dessa önskemåls priser ifrån. Time to wake up people!

Önskat pris och förväntat pris behöver inte betyda samma sak...

Av Megacrash

Sitter och hoppas det är samma scalpers som hållit på och förstört Ps5 tillgängligheten i evigheter...vilken glädjande nyhet oavsett.

Av Megacrash

Lär krossa allt när det kommer till spel

Av Megacrash
Skrivet av BergEr:

Beror ju på hur du pendlar.

Du lär ju inte komma upp i 40-50km/h med end treväxlad "damcykel" (city/stadscykel nu btw). Kring 20km/h kommer sittställningen och utväxlingen vara sånt problem att du knappt kan öka farten mer. När man trampar hårt brukar man också känna hur de flexar ganska ordentligt vilket är obehagligt som fan.

Men cyklar man bara sakta (<20km/h) korta sträckor så går det ju bra. Att släpa runt 10-15kg extra hela tiden är kanske inte så kul dock. Går ju på plan mark men jobbigt när du ska uppför.

En jag känner som pendlar med cykel har tre mil till jobbet, han tar det på ungefär 40min. Hade tagit närmare 70-80min med en sån citycykel

Underhåll är ju mer eller mindre samma oavsett ram.

Ram spelare ingen roll nej men syftade då på en nav 3växlad damhoj vs utanpåliggande växling som tc länka till som sliter på mer på kedjan och drev etc.

Jag cyklar nog runt 25km/h timmen utan något problem på en 3växlad damcykel. 40-50km/h kommer man nog inte upp i nej men vem fan vill pendla i de hastigheterna till jobbet och komma fram genomsvetting, bara för du har en cykel som har växlar som når de hastigheterna måste du ju ändå trampa på ....

Av Megacrash
Skrivet av DOGE:

En 3 växlad damcykel är tyvärr betydligt sämre att cykla på. Både effektivitet och känsla. Finns andra fördelar dock, chill cykel och underhållsfri.

XXL sålde 7 växlade damcyklar för 3 tusen i slutet av sommaren.

Tycker du ja, damcyklar är inte sämre alls att pendla med är ju inte direkt terräng/skogskörning vi pratar om här, kräver mindre underhåll oxå. Visst är det olika känsla på olika cyklar, vilken man föredrar är inviduellt.

Av Megacrash

Hade hellre tagit typ en 3 växlad damcykel som är fullt utrustad med lås, stänkskärmar, lyse, korg som är perfekt o ställa saker i när man småhandlat etc.

Finns att få tag på för runt 6k alternativt köp begagnat för under halva priset.

Av Megacrash

30fps är väl alltid värdelöst oavsett skärm...

Av Megacrash

Bokade i god tid till Ps5 men webbutiken lyckades inte leverera till releasedagen så får vänta till nästa vecka.

Av Megacrash

8GB RTX 3060 - Same Name, Same Price, Less Performance

Nvidia gör det igen...