Inlägg

Inlägg som GripeN90 har skrivit i forumet
Av GripeN90
Skrivet av DavidtheDoom:

@nibla0: Jag kör med Microsoft multimedia keyboard.
https://www.inet.se/produkt/6102556/microsoft-all-in-one-medi...

Jag gillar touchplattan på denna bättre än Logitechs K400 som även den är ett alternativ. Sedan om man vill ha en mindre modell finns även Rapoos modell.

+1, har två st från MS hemma. Toknöjd.

Av GripeN90
Skrivet av ASUSG15:

Hej!

Känns som att det är dags att uppgradera mig lite, använder idag en Galaxy S4. Har vart nöjd men den börjar bli lite sliten

Tänkte köpa en mobil utan abonnemang för runt 4000kr. Har kollat på Oneplus Two. Har ni några andra förslag? Endast Android. Känner mig lite vilse faktiskt, verkar ha kommit mycket nya telefoner. Kan eventuellt gå upp lite i pris!

Gick själv ifrån S4+ till OP2 och är sjukt nöjd. Snabb, klockren fingeravtrycksläsare, lätt att roota och leka med Xposed moduler för att få riktigt personlig. Kan inget annat än rekommendera!

Av GripeN90

Har mailat Gigabyte, får se vad de säger. Lika bra att ha is i magen när det kommer till sånt här.

Av GripeN90

Gigabyte GTX 970 - BIOS flash - Hjälp

Tja

Satt mig ner och började kolla på att flasha upp mitt GV-N970WF3OC-4GD till en nyare version men blir inte riktigt klok vilken version jag ska ta. Har googlat ett tag nu och hittar inga vettiga svar.

http://i.imgur.com/ieuIxJU.jpg

http://i.imgur.com/T7wQwlG.jpg

Här står det Samsung på minnet.

http://i.imgur.com/UqIlTph.jpg

Har jag tolkat det rätt om jag har version F2? I listan jag har från Gigabyte så står det:

You can only update to a VBIOS version of the same series.
If your VBIOS version is:
F1, it can only be updated with VBIOS versions F2-F9.
F10, it can only be updated with VBIOS versions F11-F19.
F20, it can only be updated with VBIOS versions F21-F29.

Gigabytes BIOS för mitt kort

Så summan av kardemumman

Kommer version FA2 för kort med SAMSUNG-minnen fungera för mitt kort?
Vill bara vara säker och det där A:et i "FA2" förvirrar lite.

Tacksam för svar.

Av GripeN90

En surround-receiver och ett par frontar borde göra stor skillnad. Kolla blocket, där brukar man kunna fynda inom ljud & bild.

Av GripeN90
Av GripeN90

Öppna "kör.." (Win+R) och sen skriver du "Dxdiag". Kolla under Bildskärm.

Av GripeN90
Skrivet av Xorcist:

Jag passar på att undra om två stycken Noctua NF-F12 PWM skulle fungera bra med min Corsair H70 också? Det sitter 2x SP120 Quiet i just nu. Ungefär hur mycket skulle detta kunna sänka temperaturen på processorn? Har ~34-38c i idle just nu, med en i5 3570K.

Tror inte det kommer påverka gradantalet speciellt mycket. Vill du verkligen jaga grader på CPU'n så kan jag föreslå en "de-liding".

http://www.youtube.com/watch?v=2eFzNpTOaOw

Jag har själv inte vågat mig på denna metod men det ska tydligen göra under när det kommer till temps på Ivy Bridge.

Av GripeN90

Jag körde CorsairLink i början men tröttnade ganska fort på mjukvaran, den är ganska... wonky. Nu kör jag med fläktkontroller och kollar temps i andra softwares.

Av GripeN90

Gentle Typhoon skulle jag säga. Dock så fungerar de inte med CorsairLink (iaf inte på min h100i)

Av GripeN90

WinDirStat

Av GripeN90

Jag kör med Soundswitch, då kan du keybinda så du switchar mellan USB-headset och ditt vanliga ljudkort.

http://soundswitch.codeplex.com/

Av GripeN90

Prova ändra "Pixel Format Setting" till 4:4:4 RGB i CCC.

Av GripeN90

Ålder: 22
Plattform: PC & PS3
Spelar just nu: Guild Wars 2 (PC), CS:GO (PC), Grandia (PSX-release på PS3'an).

Av GripeN90

Laptop till sambon. (Juridikstuderande)

Tjenare,

Nu är det så att jag börjar lessna på att min sambo behöver låna min dator för att skriva uppsatser och dylikt(läs: bloggsurfa) så jag är på jakt efter en laptop till henne.

Kraven är relativt låga.

  1. Omkring 15" (lätthanterlig, ska kunnas tas med till bibliotek utan större bekymmer) - någon som kånkar runt på sin dator konstant som har förslag?

  2. Köra Win7 utan problem.

  3. SSD (eller utrymme för en) är ett plus, fast absolut inte nödvändigt.

  4. Pris: normala summor. Som sagt är jag ute efter en laptop som klarar detta, gärna med lite marginal, men overkill är ju onödigt.

Den ska ju bara köra lite ordbehandling och vardagssurfa. Har ni några förslag eller erfarenheter av en passande laptop så skriv gärna!
Tänk på att gaming är obefintlig så en high-end GPU är inget jag kommer fokusera på.

Tacksam för svar!

Av GripeN90

Kanske kika på Corsairs M90 som kommer om någon vecka? Bara ett förslag.

Av GripeN90
Av GripeN90

ASUS VK221D - klippny men slocknar slumpmässigt?

Hej,

Jag la vantarna på en begagnad ASUS VK221D för någon dag sen. Personen jag fick den av sa att den slocknade ibland och då fick man stänga av den och starta den igen så funkade det. Eftersom personen i fråga inte är så datorkunnig så jag bestämde mig för att ta den och se om jag kunde skrämma igång den. Men icke, det var precis så, den stängde av sig utan vidare. LED-Lampan lös fortfarande men ingen bild. Så jag tog kontakt med ASUS kundsupport och efter mycket om och men så övertalade jag dem att skicka mig en ersättningsskärm. Trodde ju självklart att jag skulle få något mer aktuellt eftersom skärmen är nästan 3 år men de lyckades rota fram en exakt likadan. Så då tänkte jag att problemet var ur världen. Men hör och häpna när den "nya" skärmen jag fick gör EXAKT samma sak. Blir svart, lampan lyser, power cycle löser det på obestämd tid. Jag har provat den "nya" skärmen i tre olika datorer utan framgång.

Har någon varit med om något liknande problem och kanske rent av har en lösning på det? Kan det vara möjligt att den "nya" skärmen jag fick lider av samma problem?

Tacksam för svar.

Av GripeN90
Citat:

Jag flyttade hela min steam mapp till min lagringsdisk från min dåvarande C: och därifrån ska den köras nu, så jag installerade steam på och valde att placera den på min lagringsdisk, när jag startar steam så står det att Blackops är redo ( för jag la in hela den filen i mappen så jag slapp ladda ner allt igen.. ) men när jag försöker starta BlackopMP så händer inget.. SP går bra, betyder det att jag måste gora om allt och Ladda ner via steam igen istället för att flytta hela filen till mappen? det kanske inte går att göra så? tänkte att det skulle vara smidigt

Högerklicka på BO-MP i Steam -> Properties -> Local Files -> Verify Intergrity of Game Cache..

Borde göra susen.

Av GripeN90
Skrivet av Sha1:

Okej, jag har provat en G9 men tycker den är väldigt obekväm, ganska lite också. Men alla som har G9 säger att det tar ett tag att vänja sig med den men när man väl vänjt sig med den så är den väldigt skön.

Låter kanske som en klyscha men det här stämmer till hundra procent. Gick från en MxRevolution till en G9x och i början kändes det som världens misstag men nu skulle jag inte byta tillbaks för nått.